2010 eylül annelerinin bebeklerinin cicilerinin resimleri...tavsiyeleriniz....

buhar makinamız;
telsizimiz;
el ve ayak izlerimiz için;

boğulmayı önleyizi yastık delikli;
oğluşum hakkında ilk gününden bir yılına kadar yazılacak hatıra defteri gibi bişey;

hepsi süperler ben 2010 ekim annesi adayıyım
bebeğiniz sağlıklı günlerde kullansın cicilerini
el ve ayak izi için olanı nerden aldınız bende istiyorum ondannnnnn

haftasonu inşallah odasını sipariş edicez,park yatak,bebek arabası ve ana kucağımızıda alınca en azından büyükler bitmiş olur sonra ufak tefeklerle uğraşırım..zira bu sıcakta dolaşmak eziyet valla..

hepsi süperler ben 2010 ekim annesi adayıyım
bebeğiniz sağlıklı günlerde kullansın cicilerini
el ve ayak izi için olanı nerden aldınız bende istiyorum ondannnnnn

çok teşşekkür ederim hepimizinkiler için aynı dileklerimle..e bebek mağazasından aldım ben,joker mağazalarındada var daha önce görmüştüm..kapsamlı bebek eşyaları satan mağazalardada bulunuyor..

weweel kulaktan ateş ölçer

[/URL][/IMG]

oğlumun takımı netten aldım çok güzel çıktı
[/URL][/IMG]

banyo setimiz

[/URL][/IMG]

Son düzenleme:

Perdeyi avizeyi de aynı duvar bordürü gibi Winnie The Pooh'lu alıcam :) Beşiği ve gardrobu da zaten ceviz, ağır bir ton. Halısı vardı, o da disney in ördekleri :) Aslında oda minicik halı görünmüyor ama o da Winnie li olsa süper olurdu :))

Kızlar, eklediğiniz eşyaları de güle güle kullansın bebişleriniz, hepsi birbirinden güzel

canım gözümün önüne geldi çok şeker bi bebek odası olacak, güzel güzel sağlıcakla büyüsün yavrun odasında.

ben de oda yapmak istiyorum hatta o yüzden büyük bir eve taşınmayı düşünüyoruz. odalar bitse de fotoları paylaşsak :))

kapı süsümüz

spor ayakkabılarımız

çantamız

banyo havlumuz

3-6 aylık cici hırka takımları

pijama ve gecelik takımı...
başka takıma gerek varmı acaba??

canımcımm güzel günlerde kullanman dileğiyle hepsi birbirinden süper....yalnız kırmızı geceliğe bayıldımm..çok seksii valaa....:asigim:

seximi))valla kremide vardı ama doğumda şimdi soluk soluk pörtlek gibi olurum diye renk versin kırmızı olsun dedim:)sağol canım

Sleepy , Sevsevil ve Mopsy canlarım çok zevklisiniz hepsine bayıldım güle güle kullansın bebişleriniz. Mopsy canım gecelik takımın da çok hoş valla beğendim. 1 gecelik takımı yetmez diyorlar açıkçası kafam karıştı benimde. evde kullandıklarımdan da yanıma alıcam ne yapım ya 3-5 tane yeni almaya gerek yok.

sevsevil çok güzel aldıkların güle güle kullan internetten nerden aldın takımı gerçi benim bebeğim kız ama belki kıza göre güzel takım bulurum

mospy bebeğinin cicilerine bayıldım ne kadar güzel örgüler hazırmı hepsi güle güle kullansın inşallah geceliğinde süper valla kaça aldın bütün takımı sorması ayıp bide markası ne acaba?

kızlar cihicconun banyo zamanı diye çanta hediyeli setinden aldım.
içinde ıslak mendil, pişik kremi, sabun, bebe yağı, bebe şampuanı ve pudra var...
iyi midir chicconun bakım ürünleri acaba bileniniz var mı?
bu arada civilde 50 tl, haberiniz olsun...

teşekkürler kızlar hepimizinki sağlıkla gelsin ve kullansın cicişlerini..
sevsevil ve mopsycim sizin cicişlerde çok güzel kızlar güle güle kullansın minişler..hele gecelik yakıyor valla mopsycim...bende daha kendime bişey almadım gecelikte çok rahat oluyormuş kızlar..benimde bi pijama takımım var hamileyken giyerim diye almıştım onuda ayıırdım giymiyorum rahat bişey çünkü..bi takım daha alıcam hem gecelikli hem pijamalı,kayınvalidemde alırım demişti..yeter heralde..
bu arada chicconun bakım ürünleri gayet güzelmiş kızlar kullanan arkadaşlarım var çünkü..

kızlar çok teşekkürler..gecelik pijama setini merak edenler için markasına baktım barina marka...
nettende barina lohusa takımı yazınca başka modellerde çıkıyor....göğsünde çiçek olan yer çıtçıtlı açılıyor emzirmek için....sanırım ucuzlardan birtanede geceliğe ihtiyacım olacak yazılanlardan anladığım kadarıyla.....fiyatıda 130 yada 150 aldım pazarlık yapmıştım şimdi karıştırdım.ilk 170 demişti pazarlıkla bu civarda bişeye indi..
buarada bende chicconun ürünlerini aldım ama çantalı setten almadım çüü küçük boylardı..tek tek büyük boylardan aldım50 yerine 70lira ödedim....çantasına hiç ihtiyacım yok çünkü..
aldığım ürünler...şampuan-bebe yağı-pişik kremi-pudrası-popo mendili 3paket birbirine bantlıydı.3 al 2 öde gibi..-sabunu var.....

makcakara canım örgüleri bu kadınlar kulübünden tırtıl kurabiye diye bir arkadaşa ördürdüm canım..ördü gönderdi bende ptt ile havale geçtim sorun yaşamadım.

Son düzenleme:

ben çok iyi diye duydum kullananlardan ki zaten anladığım kadarıyla üç seçenek var bilinen nivea, sebamed, chicco.. nivea yı ben baştan eledim zaten, sebamedin çantası yok, chicco hem kaliteli hem kampanyada hem de çantası çok güzel kullanırız yani. güle güle kullan canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…