2010 eylül annelerinin bebeklerinin cicilerinin resimleri...tavsiyeleriniz....

canım hepsiburada' dan aldım pembesi de vardı. ordan küvet takımı ve başka giycek şeyler de aldım sen de muhakkak bak, gelenlerin hiçbirinde hayal kırıklığı yaşamadım, bebettonun penyeleri özellilkle güzel.

MOPSY hepsi şahane o el örgülerine bittim, onları giydirince foto istiyorum nasıl yakışır ya. hee bir de o havluya sarılmış bi fıstık çok tatlı olur. sağlıkla kullansın kızın.

sağolun kızlar ..inşallah giydirip giydirirp resmini çekerim fıstığımın

MOPSY canım benimmm.. beşiğe bayıldımmm tatlım güle güle kullanın (hem alisa hanım hemde senin açından :)) iyi kullanında sonra ben kullanırım diye de son kullanma tarihi geçmiş bi espri patlatayım bari :)))))

sağol canımcım....
bizim beşik sallanıyor teyzesi:)öptük seni:asigim:

sağol canım, siz de güle güle kullanın oğlunla

aman allahım nasıl tatlı hırkaları kazakları e geceliğinde güzel allahım güzel günlerde kullanmak nasip etsin
benim beğendiğim model beyaz olanı nette görmüştüm :hulya:

tabii ki 1.beşik çok değişik çok güzel Mopsy'm Süper örgüler maşallah geceliklerinde kırmızı olması dehşet beğendim :)) güle güle giyinin

hepsiburada.com da ne kdar tutuyor kargo parası her ürün için ayrı ayrı mı alıyorlar ben bu beşikle bir kaç parça daha bişi almak istiyorum bilgisi olan varmı?

mackara 1. beşik bencede. ama neden park yatak düşünmüyorsun daha uzun süre kullanıyor bebiş, birde katlanıp kaldırma ya da seyahatlerde yanınızda taşıma olanağı var.

hepsiburada.com da ne kdar tutuyor kargo parası her ürün için ayrı ayrı mı alıyorlar ben bu beşikle bir kaç parça daha bişi almak istiyorum bilgisi olan varmı?

Ben daha dün yaptım alışveriş hepsiburada'dan. Kredi kartına göre değişiyor. Mesela World de 200 m üzerine kargo bedavaydı. Aras ve yurtiçi kargo var. Ürünün ağırlığına göre değişir belki ama 4,40 tı benimkilerin tutarı. Onu da kredi kartından çekilen tutara ekliyorlar zaten, kargocuya vermiyorsun. Çok ideal alışveriş imkanları sunuyor gerçekten. Yıllardır tercih ediyorum burayı.
6,8,12 taksit de yapıyor vade farksız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…