2010 eylül annelerinin bebeklerinin cicilerinin resimleri...tavsiyeleriniz....

kırmızı takımlar gerçektende çok hoş görünüyo benimki krem kırmızıyı hiç düşünmedim ama güzel göründü gözüme güle güle giy

ben de bugün gecelik ve sabahlık aldım ama benim ki sizinki gibi şık değil
spor aldım

işte benimkide böyle spor

Eklentiler

• $26062010.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 29
  • $26062010(001).webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 23
kime ne boşwer kaynanamda eltisinin adı melek die istemiomuş melek koyma dio koycam dedim kız benim istediimi koyarım

arkadaşlar bebişin ve sizin cicileriniz çok güzel ben 2 takım aldım birisi pijama birisi kaprili gecelik takımları birde şortlu almak istiyorum malum burası çok sıcak sürekli üzerimizi değiştirmek zorundayız

evet kesinlikle 2-3 takım gerekli 2 tane bile yetmiyo ben annemde yatacağım için kadını sıkıntıya sokmam istemem 3 takım ayarladım kirlenirse değiştireyim hemen zaten sezeryan olcam bi süre yatıcam o yüzden pijama çok gerekcek benim kaprili takımım bu ince bişey pamuklu teri çeker die düşündüm

evet küçük resimler büyük yüklerken sorun oluyor
teşekkür ederim spor olsun istedim bide küçük şehirde olduğum için seçenek fazla yok

nerdesin sen canım ?
bence güzel olmuş fazla secenek bulamamakda iyi aslında çok oluncada secemiyosun:)
internettende alabilirsin aslında bide pijama alırken dikkat etmemiz gereken önünün düğmeli yada yakasının açık olması rahat emzirebilmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…