............ ankara dan geldim alışmak zor oldunerdesin sen canım ?
bence güzel olmuş fazla secenek bulamamakda iyi aslında çok oluncada secemiyosun:)
internettende alabilirsin aslında bide pijama alırken dikkat etmemiz gereken önünün düğmeli yada yakasının açık olması rahat emzirebilmek için
uşak tayım canım ankara dan geldim alışmak zor oldu
benmki de düğmeli
ayy ben internetten alışveriş yapamıyorum illa görücem elliycem yoksa içime sinmiyorne gıcığım
evet banada öyle geldi yazlıkmı kışlıkmı nerden bilcez en iyisi görerek almakbiraz kalın gibi duruyor
işte bu yüzden alamıyorum netten bişey
bizim burada eylülde halen çok sıcak olur o yüzden ben bebeğe bile çok kalın şeyler almadım bizim burada kasımda hava serinlemeye başlar ben birde şort takım alacam anca sıcak olursayok canım olmaz sanmam
atk cım eğer yönü sana çevrilebiliyorsa(ç,ft yönlü yani)süper bi araba güle güle kullanaslında başka bi araba almayı düşünüyodum ama arada bayaa bi fiyat farkı vardı. Eşim de pek sıcak bakmayınca bunu aldım. Aslında biraz da kuzenin gazına geldim. Arabayı alırken o vardı yanımda. 2 kızı var,deneyimli yani. "Aaaa çok fonksiyonel,aa çok güzel" falan diyince alıverdim ama haaaalaaa acabalarım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?