2010 eylül annelerinin bebeklerinin cicilerinin resimleri...tavsiyeleriniz....

............ ankara dan geldim alışmak zor oldu
benmki de düğmeli

Son düzenleme:
uşak tayım canım ankara dan geldim alışmak zor oldu
benmki de düğmeli

inşallah bebişinle birlikte alışırsın canım
evet ggördüm düğmeli olması çok iyi yaa internettte öyle güzel modeller görüyorumki ama dokunmadan almadım hiç nasıl çıkar bilmiyorum

ayy ben internetten alışveriş yapamıyorum illa görücem elliycem yoksa içime sinmiyor ne gıcığım

bozocum mesela bu modeli çok beğendim gittigidiyorda renkleride var kışlık gibi gözüküyo anlayamıyosunki markasıda berrak aslında iyidir ama aynen bende hiç alışveriş yapamam internetten

kızlar aldıklarınızın hepsi çok şirin.güle güle giysin bebekleriniz.ben bebek arabası arıyorum.pierre cardin aklıma yattı gibi.siz aldınız mı.tavsiyelerinize ihtiyacım var.şimdiden teşekkürler.

ayse.20 ciğim evet cok hoş bir gecelik takımı cok yakısır annaleredeee.... bence o mevsımlık gıbı duruyor kızlar ... bız eylul annalarınede boyle mevsımlık seyler lazım bence ne kalın ne de ınce....

kızlar gecen gun eşim bir yere iş için gitmişti. gelirken hem oğluşumuza hedıye hemde oranın bır hatırası olarak cok guzel takımlar almış.. bir görseniz cok şekerler..malesef ekleyemıyorum.resım yok .

kızlar slm bişi sorucam o kırmızı gecelik takımı çok güzelmiş sanırım mopsinindiii kaç liraya nereden ve kaç beden olduğunu sölerseniz sevinirim hepimize hayırlı doğumlar

pembe patik slm canım.bedeni L
fiyatı 130 yada 150 civarında bişeydi
markasi barina

kızlar ya ben chicconun ct0.2 bebek arabasını aldım ama hala acaba değiştirsemmi diye düşünüyorumsiz ne dersiniz??iyimi yaptım kötü mü??????

Son düzenleme:
aslında başka bi araba almayı düşünüyodum ama arada bayaa bi fiyat farkı vardı. Eşim de pek sıcak bakmayınca bunu aldım. Aslında biraz da kuzenin gazına geldim. Arabayı alırken o vardı yanımda. 2 kızı var,deneyimli yani. "Aaaa çok fonksiyonel,aa çok güzel" falan diyince alıverdim ama haaaalaaa acabalarım var

atk cım eğer yönü sana çevrilebiliyorsa(ç,ft yönlü yani)süper bi araba güle güle kullan

çift yönlü değil canım,benim de kafama o takılıyo Bi yandan da 1 yaşına kadar ana kucağını kulanıcam,yüzü bana dönük olcak diyorum. Aman ya ne zormuş bu işler(((

Son düzenleme:
valla canım bende bebek arabası araştırıp duruyorum tam kafama yatıyor biri bişey diyor hadi sar başa..bende hala karar vermedim..artık haftaya alıcam bişey ama ne hala inan bilmiyorum..bi arkadaşımda var seninkinden şimdilik memnun ancak çok ağır ve yer kaplıyor diyor..benim baktıklarımda hep ağır ama sanırım bi süre sonra baston modellerler geçiliyomuş bi süre idare edicez..bide topikten bi arkadaşımız pierre cardin modelleri önerdi çift yönlüleri ben onlara bakıyorum şimdi..

ben de bebe confort ları inceliyorum şimdi:) yarın son kararımı vermem lazım, arabayı sipariş edip parasını ödedim. çarşamba gelicek. Gelmeden vazgeçerim belki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…