2010 eylül annelerinin bebeklerinin cicilerinin resimleri...tavsiyeleriniz....

Ben hastane setimi son aya bırakmıştım ve nihayet aldım çünkü çantamı hazırlıcam

buda açık hali

buda yakından cici battaniyesi :)

ayrıetten aldığım zıbın takımı kırmızı istiyodum hep :))

bunlarda cici bandanalar çok hoşuma gitti keşke her renginden alsaydım pişman oldum bidaha gidersem alıcam inşlllh

Son düzenleme:
buda fotograf albumumuz yatagimizin mama sandalyemizin ve sallanan sandalyemizi aldik foto eklicem ama hepsi pakette odaya yigdim ellemedimd aha duzenliyim fotolarini eklicem arkadaslar :)

cikolata ipekyol ayse sgalikla giydirin bebeklerinizin cicisi cidden cok hos ya cok ama cok sirin :)
cikolata bu mevlut takimi cok sirin burda ayni bunalr gibi vaktiz takinalri var hele kiz olanalri minik gelinlik resmen cok ama cok sirin bende alicam bir tane :):)

saol canım senin albümünde çok şirin :)
ya o mevlütlüklerden bende gördüm dün hastane çıkışı aldığım yerde gelinlik gibiydi allahım vitrine dizmişler nasıl güzeldii mevlüt okutacağım zaman alıcam inşallah

teşekürler kızlar, sizlerin cicilerine akşam bakabilcem burdan sistem izin vermiyor, hepimiz sağlıkla giydirelim cicilerimizi

saadetcim bende çok severek aldım sünnetlik takımının ufak boyu gibi duruyor, eminimki giydiğinde de küçük bir prens olacak. kızlarınkine bende bayıldım gelinlik gbi hepsi çok güzeldi hihoyyyt

sevsinler senin cicilerini sağlıkla giyersin inşallah

herşey çok şeker ya ipekcim güzel günlerde giydirinnn

Teşekkür ederiz teyzeleri.Eksiklerimizin bir kısmını netten alacağız.Babamız burdayken bitireceğiz.Aldıkça eklerim inş

ayşecim hastane çıkışının renleri çok tatlı bayıldım.Bebişin içinde harika görünecektir eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…