2010 Eylül Annelerinin göbekleri :)

ceylancım gene sende var hafıf sıvrılıkkk benım kı koskoca bı yuvarlk gıbı gözukuo:))yanı enıne dolgunn sende genee sıvrı gıbı duruo erkek oldugu bellı valla:)

Göbüşte rekor bendeeeeeeeguclubacismile Yuppiiii maşşallah kızımaa, ama bi de hareket hissetsem bari, nerdeeeeee....

selam maşallah kızlar hepinize göbüşler ne güzel ölee melekçim belki hissediyosun ama o deil sanıyosundur....ben 16 hafta doldu o günden beri bebeğimle iletişim halindeyiz nasıl tekmeliyo varyaa dışardan bakarken bile görünüyo oynadığı....sırtüstü yat elini karnın altına onun olduğu yerde tut biraz ...zaten yeri belli belki hissedersin

iyi aksamlar kizlar masallahhcok guzel cikmis gobusler bende resmimi ekliyecem ama sistemi anlayamadim bakim yavas yavas ogreniyorum,allahim hepinizi nazardan saklasin aminn

hndclyn belli oluyor canım gömlekle bile böyleyse maşallah Ne tatlı olmuşsun..hamile olunca bol gömlekler çok yakışıyor çok beğeniyorum

iyi aksamlar kizlar masallahhcok guzel cikmis gobusler bende resmimi ekliyecem ama sistemi anlayamadim bakim yavas yavas ogreniyorum,allahim hepinizi nazardan saklasin aminn

ben resimleri imageshack sitesinden yüklüyorum canım istersen ordan deneyebilirsin

A&S sağol canım Lcw dan aldım bu gömlekleri pembesi vardı çok tatlı ama bedeni yoktu (

ya ben burda hiçbişey bulamıyorum çıldırıcam tek bi pantolon aldım zaten oda netten
izmire gidicem ama o zaman 30 haftalık olucam nerdeyse zaten çoğu geçmiş olcak ondan sonrada fazla bişeyler almak istemiyorum
ığdırda hamile ürünleeri varmış lcw da gidicem inş

kızlar süper anneler olmuşsunuz..Bizimde göbeğimiz bazen içeri kaçıyorkaydirigubbakcemile3 ama büyüyoruz

kızlar maşallah ne güzel olmuşsunuz benimde çıktı bu hafta baya belli göbüşüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…