2010 Eylül Annelerinin göbekleri :)

sağolun arkadaşlar evet sivricik bi göbek, yanlarım falan hiç dolmadı, annem bekarken sivri dötlü kızım derdi, şimdi sivri dötlü göbekli kızım diyo kaydirigubbakcemile3

slm kızlar ben de böyle takvim yapmak istedim bi tülü olmadı sinir oldum yardımcı olun bu arada ben de 17 hafta 2 günlük hamileyim

arkadaşilar sonunda ben de yaptım takvimi şimdi sıra şu kilo falan durumunun olduğu çizelgeye girmek istiyorum yardım lütfen

canım sayfamızın SON KISMINDA DETAYLI BİLGİLER VAR TABLOMUZUN ALTINDA dikkatli okursa yaparsın ok

canım sayfamızın son kısmında detaylı bilgiler var tablomuzun altında dikkatli okursa yaparsın ok

cnm yaptım onu da ben sizin çizelge var ondan bahsediyorum yani gebelik başlangıcında kaç kilosunuz fgalan..

canım LİLA ya özelden mesaj at yaşını kilonu son adet tarihini beklenen doğum tarihini o güncelliyor sen yapmıyorsun onu

uyyyy maşallah oğluna da sana da göbüşüne de canım benim. maşallah bayağı bir büyütmüşsün göbüşü ve içindeki bebişi... Allah nazarlardan kem gözlerden korusun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…