2010 Eylül Annelerinin göbekleri :)

boşver dinleme sen onu bana da eşim aynısını diyor doğum sonrası rejim şart diyor sinir ediyor beni
8 kilo gayet ii canım ben ce ben 10 kilo aldım şimdiden

son aylarda çok almasam ii olcak boyumda kısa çok çirkin bi görüntü olur hayırlısı bakalım

bnck canım senin göbüş benim göbüşe benziyor sanki bu arada kilon filanda yok takma kafana
ceylancım cnm göbüşün maşallah kocaman olmuş

eliznil'm maşallah süper gözüküyorsun valla :kedi:fırlasın daha güzel gözüküyor
Bnck'm sanada maşallah ayy nerden nereye ammada büyütmüşüz benimde göbiş deliğim iyicene pörtledi dışarı doğru :)

maşallah canım bebeğine ve sana

maşallah ceylancım kocaman olmuş

ceylancım maaşallah göbüşüne allah nazardan korusun artık burdayız diyorlar bebekler
ŞenizŞeniz
ceylancım maşşallahh çok güsel göbüşün
nazarlardan korusun allahımmm
ŞenizAmin canım hepimizi
ceylacım maşallah kocaman yapmışsın göbüşüde bebişi de
a.s.a.s.
Boşver çatlakta neymiş sağlıklı gelsinlerde bende kilo almışım 62.2 aman diyorum sağlıklı doğsunlar da analı kızlı yada analı oğullu Spor yaparız :))

saol :)
benim göbek deliğimde aynı yaa.çok komik görünüyor..bazen içine giriyor yatarken..sonra benim kız oraya bi tekme bam sivri yine..

eliznil maşallah sanada meleğinede çok tatlı görünüyorsunz
lapacım cnem sizde çok tatlısınız elbisenede bayıldım

amaaaaaaaaaammmmmmmm maaşallah kız ELıZ göbüşüne çok büyümüş seninki neyediriyorsun bizede deyiver anam çıkmış
ay çok kıskandım şimdi yaaaaaaaohaoldumsmile

kaydirigubbakcemile
eliznil maşallah sanada meleğinede çok tatlı görünüyorsunz
lapacım cnem sizde çok tatlısınız elbisenede bayıldım

çok saol canım benimm
elbise yine lcw
allahtan var orası alkisalkisalkis hamile elbiselerinden nefret ediorum çünkü

Lapammm büyütmüşsün kızı damat aranıyorsa :)))

ceylanım bidenem kızım ve oğluşun çıksında bi görüştürek
olmadı kerteriz vereliniortak

valla ne yedirdiğimi bi anlatsam burdan fizana yol olurlar
peynirleri katıksız atıyorum ağzıma.. sonra her sabah 5-6 tatlı kaşığı dut pekmezi ama bu aralar keçi boynuzuna başladım.
bol bol süt. ve hamur işleri alkisalkisalkis
akşamda kesicem patatesleri küp küp kaşar peyniriyle ymurtayı çırpıp kızarmış patateslere dökücem sonrada kırmızı biber sonrada karabiber sonrada tuzunu.... ahhh beni bu duruma hamilelik getirdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…