2010 Eylül Annelerinin göbekleri :)

valla varsa öyle bir cesur hamiş gelsin anlatsın helede benim gibi astım hastasıysa hiç konuşmasın :)

mrb canım ben ekim annesiyim diye buraya takılmıyordum ama sezeryan olacagm ve bebegim Allah izin verirse 23 eylül gibi doğacak. Canım msjın dikkatimi çekti de yardımcı olabilirim insallah ben de astım hastasıyım ve urfadayım su anda görevim icabı, sıcaklık 42-43 ü buluyor. hamileliğimin ilk 2 ayında hep astım ilaçları kullandım içim rahat etmedi 4 aydır da her sabah aç karnına k.boynuzu pekmezi içiyorum inan astımlımıyım değil miyim ben bile unutuyorum bazen o kadar düzeldim ki ve benim astım çok ileri derecedeydi. Doktorum sana astım teshişini kim koydu dedi son kontrolde, siz koydunuz dedim kadına ne diyecegini bilemedi:))))) sen de dene istersen hem kan yapıyor hem zararsız

bide bişey soracagım ya 23 haftalığım oğlum olacak inşallah ama son 1 haftadır göbeğim aşagıya indi göbek deliğimin altına yani bu normal mi kızlar?

canım aslında ben alerji hastasıyım burnum çok tıkanır çok hapşururum öksürürürm ama hamileliğimin ilk dönemlerinde nefes tıkanmalarımda başladı doktora gittik astımma çevirmiş dedi sadece bi ventolin sprey verdi 2 tanede burun spreyi kullandım benimde içim hiç rahat değildi ama mecburdum

o keçiboynuzunu bende duydum hatta eşime dedim alalım oda dediki faydası olacağını zannetmiyorum dedi sen bu kaar düzeldiysen kesinlikle alıcam bebeğede faydalı olur.

canım bebeğin şu sıralarda sürekli yer değiştiriyor yani kimisinki biras aşağıda olur kimisininde yukarda olur mrk etme haraketleri duyuyomusun ?
yani solunum testine falan girmedim ama doktor öyle dedi..

Ben de derdim ilaç düzeltemezse keçiboynuzu ne yapacak diye. 6 senedir astımlıyım ben ve ilaçsız bir gün duramazdım hamile olunca iyice agırlaştım. Baktım ilaçlar çok fazla denemekten bişey çıkmaz dedim keçiboynuzu pekmezine başladım bir ay içinde o kadar düzeldim ki merdivenleri bile çok rahat çıkıyorum. Benimki de allerjik astım burun tıkanıklığım hapsırık var ama eskisinden çok daha iyiyim. Sen de dene bişey kaybetmezsin çünkü nefes darlığı dayanılacak bişey değil.
Canım bebeğimin hareketlerini hissediyorum ama çok hafif normalse sorun yok o zaman çok inceleyince kesin bişey çıkar

emntncy çok guzel maşallah... ... sadece karnın var gıbı...
bu arada takımında cok guzel miş. bende böle bişi alcam yaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…