2010 Eylül Annelerinin göbekleri :)

Tabiki iyi canım daha ne olsun ben cok begendım valla iyice eğlen sacını filan yaptırdıgın zaman yanı o günün resimlerinide koy tam bakalım

Vaaaay! Maşallah canım çok yakışmış. Çokta güzelmiş elbisen. ıyi günlerde kullan. Ama ben kapalıyımya o yüzden daha teferruatlı alacağım şeyler. Neyse berkinede kesin bakıyım ben. a.s.

canım berkinde pek kapalı yok valla en kapalısı buydu bende zor buldum bari kalın askılı olsun diz altı olsun diye...
bak sen kapalı çarşısında simgeye git orda bulursun..hatta bolerlu krem rengi üzerine doreli bir elbise vardı.aynısından eşarpta dikiyorlarmış kendi kumaşından yani....
benim düğünde giyeceğim elbiseyle aynı ama birtek bolerosu var birde desenleriin rengi değişiyor..130 vereceğine 200 vereceksin.pazarlıkla alırsın.sabah erken gidince bide ilk müşteri kıyağı yapıyorlar:)

Son düzenleme:
Tabiki iyi canım daha ne olsun ben cok begendım valla iyice eğlen sacını filan yaptırdıgın zaman yanı o günün resimlerinide koy tam bakalım
tamam koyarım facede artık..çünk buralara üye olamayanlarda gelip bakıyorlar ya oyüzden yüz fotolarımı koymak istemiyorum.ama facede kesin koyarım resim canım
Mopsy, bu ne güzellik
Kıskandım, çok yakışmış, güle güle giy.

çok sağol canım .teşekkürler..bende sevindim beğendiğinize

MAŞALLAH Annelerımıze hepiniz cok guzel çıkmışsınız kızlar....

bıde ben koyacağım ama uşenıyorum .. eve gelip resım çek, bılgısayara at ordan buraya...
vakıt bulamıyorum hiç bişeye..akşam yemek falan derken yığılıp kalıyorum......

mopsy'm maşallah nazar boncuğu takmayı ihmal etme üstüne Göbişini yesinler ne güzel de durmuş öyle ..

mopsycimm süpersinnnnnnnn
kıyafet hele ayakkabılar bittim vallaaa
ama umarım rahattır 4 aylıkken bi topuklu giymiştim düğünde belim kopmuştu dikkat et canım kendine ve bebişine aradada kıçını kaşı

ooooooooooo maaşalllah sana nelanbuuuuuuuuuuuuuu çok yakışmış

biraz kıskançlık yapayım sen o ayakkabılarla nasıl duracaksın hıııııı söyle bakem lmaz:

ayakkabılarda yakıyor çok severim böyle ayakkabıları ayakkabı hastasıyım dırda ben

maşallah kızlar doldurmuşsunuz göbüşlerinizle topiği bende kıskandım bende koysam ne yapsam

ooo mopsy dağıtmışın ortalığı bacım çookk yakışmış maşallah. bende ayakkabılara bittim çok hoş durmuş.

ay kızlarr mesajları yeni görüyorum havalara girdim kendimi manken falan sanacağım bu gazla))))
çok teşekkürler....gerçekten siz böyle dedikçe içime sinidi..ayakkabıları bende çok beğendim gerçeken rahat ve şık:):lepi:
diğer düğünde giyeceğim elbiseyide terziden alınca onuda giyinip eklerim..

Hanım hanımcık olmuşsunuz ...kivin gürültüden seni Düğünde hiç rahat bırakmıycak annesi laelaelaelaelae

kızlar aksam bende ekleyim iş yerinde resim ekleme programları yasak ekleyemiyorum. dün ve bugünkü göbişimi göstereyim size :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…