2010 Eylül Bebekleri Geliyooor :)

kızlar bi ekim annesi olarak hayırlı olsun diyorum çok heyecanlı hele kendi ayınızdan biri olunca eminim daha heyecanlı bi süreç oluyodur ki ben bile çok çok heyecanlandım Alllah analı babalı büyütmek nasip eylesin

Allah razı olsun kızlar...
yaaa şekerpembe diyordum 2. ben oldum..
aman zamanlı gelsinler sıralı gelsinler...
küvözde değil yanınızda olsunlar...
benim oğlumda Allahın izniyle inşallah yakında yanımda olacak :)
hadi bakalım 3. sırayı kim alacak :)
inşallah bir kızımız alır...

lilacım
züleyhacım tebrik ediyorum alah bebeklerinize sağlık versin inşallah
çok şaşırdım doğum yptığınızı duyunca

kızlar geçen sene biz de sizin gibitdik son zamanlar insana hiç geçmek bilmiyo :))

ama ben 40+4 te doğurdum normal de ağustosun sonu eylül başı gibiydi gecikmeli geldi kızım o yüzden bu işler bebişler ne zaman gelmek isterse o zaman oluyo :)))

hepiize hayırlı ağrısız geçen doğumlar dilerim yavrularınız allah sağlık sıhhat versin :))

kızlar doğurduğunuzu görünce çok heycanlandımm allah analı babalı büyütsün sıcaklar o kadar fenaki geceleri, artık hiç uyuyamıyorum darısı bizim başımıza artık biz bekliycez daha:)

Selam kızlarrr, hayırlı olsun bebişlerinizzz.opuyorumnanaktan Ben ağustos annesiyim ama henüz doğurmadımmm . Son günler hiç geçmiyo . kaydirigubbakcemile3 Ağustos bebekleri pek nazlı çıktı.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bizim de eylül bebekleri aceleci çıktı :))))
temmuzda açılış yaptılar

Bizde günü dolanlar var, normal istedikleri için bekliyolar. :) opuyorumnanaktan

kk her girdiğimde siz topiği ziyaret etmeden geçemiyorum dogumlari erken açtiniz eylül anneleri ben ekim annesiyim yada eylül belli degil ama korkuya kapılıyoruz erken gelcekelr diye heyecan korkuku sabir hepsini bir arada yaşiyoruz hayırlısıyla herkez bebeişlerini vaktinde alir inşşşşşşşş kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Bak daha seninle dün konuştuk, yarın doğuma giriyorum ben. Zorunlu sezeryan maalesef.Kızımın gelişimi 2 haftadır durmuştu. Kakasını yapabilir dedi doktor her an. o yüzden yarın maalesef zorunlu sezeryan olucam. Normal olmasını o kadar çok istemiştim ama hayırlısı buymuş. Herkese hayırlı doğumlar diliyorum şimdiden. opuyorumnanaktan

Doğum yapan Züleyha ve Lil@ ya hayırlı olsun diyorum.Erken olmuş ama umarım bebekleriniz sağlıklıdır.Tüm anne adaylarınada sağlıkla bebeklerini kucaklarına almalarını diliyorum.

doktorum benide pazartesi akşamı apar topar hastaneye yatırdı erken doğum tehlikesi var diye hala kalıyorum ve doğuma kadar bile yatabilirsin diyolar bizimkide erken gelecek gibi

yarın bi kızımız geliyor inşllh
ayşa ciğim inşllah çok rahat bi doğum geçirirsin sağlıkla bebeğini kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…