2010 Eylül Bebekleri Geliyooor :)

kızlar bende doğum yaptım. eylül 2 di ama erken geldi kızım 17 gecesi birden suyum geldi ve meleğim benimle şimdi. epiduralle normal doğum yaptım şiddetle tavsiye ederim.

Doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın.Bebişlerinizi sağlıkla büyütmenizi dilerim opuyorumnanaktan
Darısı bizim başımıza..

gözünaydın pinkayacım darısı başımıza..
bende 30 ağustosta kısmetse epidural sezeryanla doğum yapacağım..çok heycanlıyımdelikafadulden

niye nesrin neden sen doğuracak gibi değilsin kaç haftalıksın sen sezeryanmı olacaksın

37 haftalık oldum canım daha sezeryan mı olduğunu normal mi olduğunu bilemiyorum inşallah Eylülün 1nde kontrolüm var o zaman belli olucak inşallah normal olur psikolojik olarak zaman yaklaştıkça kendimi garip hissetmeye başladım ondan öyle söyledim tatlım hala inanamıyorumda doğuracağıma tuhaf geliyo

bende yarın gideceğim bakalım ne diyecek bana çatı muanesini atlatsam bide dar değildirde inşallah normal doğururum

allah hepimize kuvvet güç versin

kızlar bende doğum yaptım. eylül 2 di ama erken geldi kızım 17 gecesi birden suyum geldi ve meleğim benimle şimdi. epiduralle normal doğum yaptım şiddetle tavsiye ederim.

Kuzum hayırlı olsun :Saruboceq:Sağlıklı uzun ömürler Diliyorum

bende yarın gideceğim bakalım ne diyecek bana çatı muanesini atlatsam bide dar değildirde inşallah normal doğururum

allah hepimize kuvvet güç versin

hadi hayırlısı tatlım inşallah istediğin gibi normal doğurursun bende normal çok istiyorum bakalım 1 Eylülde belli olur senin doğum ne zaman benim 12 eylül gözüküyo ama bence geçer 20 yi bulur gibime geliyo hayırlısıyla alsaydık bebişleri kucağımıza

canım bence normal dogurun 9 ay oldu hala dikilerim ara ara sızlıyo ve hep kendine dikkat etmek zorundasın sezeryandan sonra ve malesef seçme şansım yoktu paşa inmedi aşagı 7 saat sancı çektim sezeryana girdim 1 hafta yerimden kalkamadım yatakta bile dönemedim 15 günde yavaş yavaş oturabildim 2. yi normal doguracam inş dr umda öyle dedi zaten normal yapabilirsin 2. yi ama tr de dr lar sezeryan diyo hemen :))))
bi problem yoksa kesinlikle normali tercih edin....lmaz:lmaz:

canım benim burada doğum yapacak anneleri lütfen korkutmayalım sanırım senin dr yüzünden olmuş geçmişlerde kalsın Allah bebeğinede bebeğimede tüm bebeklerede sağlıklı uzun huzurlu bir ömür versin...bende epidural sezeryan oldum Maşallah Süphanallah sorunsuz oldu ertesi gün yürüyerek hastaneden çıktım bebeğimi gece hep ben kaldırdım kucağa aldım biraktım ki yeni ameliyat olmuştum...dikiş yerleri ilk bir hfta ağrıyor sonra geçiyor ağrı dediğimde sızı şeklinde o bir hafta kendinizi yormayın yeterli sonra rahat bir sekilde devam edersiniz...v mümkünse lazer dikişi tercih edin (tabi zorunluysa sezeraynınız...)

Mevlam sağlıklı analı babalı hayırlı evlat etsin..:)
normalde epidural zor olmadımı sancınız baslamadanmı yaptılar iğneyi? biraz bilgi verebilirmisiniz?

tüm annelerin gözü aydın sağlıklı sıhatlı hayırlı evlat olsun tüm kuzular..

CANIM KORKUTMAK KESİNLİKLE değildi amacım sadece normal dogumun gerçekten sezeryandan çok daha kolay olduguydu hrkesin kendi tercihi tabi rabbim böyle bi nimet vermişken ondan faydalanmaları yoksa küçük melekler hepsini unutturuyo onların yaşaması ve bir gülücüğü dünyalara bedel.............seninki lazer dikiş oldugu içinde olmuş olabilir canım ve zorunluysa sezeryan olun demek istedim..... normal dogumdan korkup sezeryan isteyen arkadaşlar olabiliyo hekese hayırlı bi şekilde kurtulmayı nasip etsin rabbim...:Saruboceq::Saruboceq:

maşallah ben girmeyeli bir sürü doğum olmuş Allah hepsinede hayırlı uzun ömürler versin...

kızlarrr nasılsınız
benim sisliklerim dogumdan 5 gün sonra indi ama sezeryandan dolayı kocaman bir göbek kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…