kızlar bende doğum yaptım. eylül 2 di ama erken geldi kızım 17 gecesi birden suyum geldi ve meleğim benimle şimdi. epiduralle normal doğum yaptım şiddetle tavsiye ederim.
niye nesrin neden sen doğuracak gibi değilsin kaç haftalıksın sen sezeryanmı olacaksın
37 haftalık oldum canım daha sezeryan mı olduğunu normal mi olduğunu bilemiyorum inşallah Eylülün 1nde kontrolüm var o zaman belli olucak inşallah normal olur psikolojik olarak zaman yaklaştıkça kendimi garip hissetmeye başladım ondan öyle söyledim tatlım hala inanamıyorumda doğuracağıma tuhaf geliyo
kızlar bende doğum yaptım. eylül 2 di ama erken geldi kızım 17 gecesi birden suyum geldi ve meleğim benimle şimdi. epiduralle normal doğum yaptım şiddetle tavsiye ederim.
bende yarın gideceğim bakalım ne diyecek bana çatı muanesini atlatsam bide dar değildirde inşallah normal doğururum
allah hepimize kuvvet güç versin
37 haftalık oldum canım daha sezeryan mı olduğunu normal mi olduğunu bilemiyorum inşallah Eylülün 1nde kontrolüm var o zaman belli olucak inşallah normal olur psikolojik olarak zaman yaklaştıkça kendimi garip hissetmeye başladım ondan öyle söyledim tatlım hala inanamıyorumda doğuracağıma tuhaf geliyo
canım bence normal dogurun 9 ay oldu hala dikilerim ara ara sızlıyo ve hep kendine dikkat etmek zorundasın sezeryandan sonra ve malesef seçme şansım yoktu paşa inmedi aşagı 7 saat sancı çektim sezeryana girdim 1 hafta yerimden kalkamadım yatakta bile dönemedim 15 günde yavaş yavaş oturabildim 2. yi normal doguracam inş dr umda öyle dedi zaten normal yapabilirsin 2. yi ama tr de dr lar sezeryan diyo hemen :))))
bi problem yoksa kesinlikle normali tercih edin....lmaz: lmaz:
canım benim burada doğum yapacak anneleri lütfen korkutmayalım sanırım senin dr yüzünden olmuş geçmişlerde kalsın Allah bebeğinede bebeğimede tüm bebeklerede sağlıklı uzun huzurlu bir ömür versin...bende epidural sezeryan oldum Maşallah Süphanallah sorunsuz oldu ertesi gün yürüyerek hastaneden çıktım bebeğimi gece hep ben kaldırdım kucağa aldım biraktım ki yeni ameliyat olmuştum...dikiş yerleri ilk bir hfta ağrıyor sonra geçiyor ağrı dediğimde sızı şeklinde o bir hafta kendinizi yormayın yeterli sonra rahat bir sekilde devam edersiniz...v mümkünse lazer dikişi tercih edin (tabi zorunluysa sezeraynınız...)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?