2010 Eylül Bebeklerinin Haftalara Göre Anne Karnındaki Boy_Kilo Gelişimi

ben hergün 1 tane yiyorum muz magnezyum deposu, onu yediğimden kramplarım azaldı, doktorum önermişti, ztn bu haftalardan sonra hızla kilo alıyorlar tabi bizde :)))))))

ben hergün 1 tane yiyorum muz magnezyum deposu, onu yediğimden kramplarım azaldı, doktorum önermişti, ztn bu haftalardan sonra hızla kilo alıyorlar tabi bizde :)))))))

öylemiymiş bilmiyodum caanım ama bneim krampların hiç bi çaresi yok hergün giriyor yinede

benim epey azaldı, özellikle geceleri çok kramp giriyordu hergün 1 muz yemeye başladığımdan beri ayda bir veya iki defa giriyor. zaten magnezyumdan en zengin besinlerden biridir muz,

benim epey azaldı, özellikle geceleri çok kramp giriyordu hergün 1 muz yemeye başladığımdan beri ayda bir veya iki defa giriyor. zaten magnezyumdan en zengin besinlerden biridir muz,

ben yeni başladım yemeye belki devam edersem azalır kramplarım gece bağırarak uyanıyorum eşimde neye uğradığını şaşırıyo

canım ben haftaya bi daha gidicem senin randevun en zamandı ?

ben 32. haftamda gidicem 7 ağustosta , çalışabilir raporu alıcam ayşecim,

ben 2 haftadır üst üste gidiyorum haftaya yine çağırdı nstye giricem sancılarım oluyor çünkü enfeksiyonda var ya ...
ondan sonra 2 hafta sonra çağırır heralde çünkü doğum yaklaştı eyvahedigeldismile

aysecim banada kramp giriyor doktorum günde 2 tane maden suyu iç dedi.

içine limon dogra asidi gidiyor sonra bi cırpıda iç. ben öyle yapıyorum

zaten o asidi sinir bozucuydu benim için limonu kabuklarıyla berabermi doğrucam canım saol sodanın hamilelikte çok faydalı olduğunuda duymuştum ama içemiyodm

zaten o asidi sinir bozucuydu benim için limonu kabuklarıyla berabermi doğrucam canım saol sodanın hamilelikte çok faydalı olduğunuda duymuştum ama içemiyodm

evet içce ince dilim yap 3-4 tane at içine 3dk bekle asidi gidiyor o zaman rahat rahat içersin.

bgün 33 hafta 6 günlük oğlum 2400 maşalah sağlıda yerindeymiş doğum pozisyonunda almış

haftaya gidecez cok merak ediyorum ne kadar oldu.
seker pembe bak kızın baya büyüdü artık dogsa bile tehlikeyi atlattınız masallah

merhaba kızlar bebeklerimizin sağlıklı olmaları dileğiyle ...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…