33+5 deyiz 2.350gr olmus kızım. boyunu sormayı unuttuk
2 hafta içinde kendim hiç kilo almamısım sadece kızım almıs :)
11 günde 250 gr almıs iyi dimi kızlar
çok iyi canım maşallah kaç kilo doğcak bebişlerimiz çok merak ediyorum
bende cok merak ediyorum canım :) 40. haftada dogarsa 4 kilo olur diyor doktorum. ama cogu bebek 38. 39. haftadan sonra doguyormus. 3.500 olsun süper olur
canım grafik egrisi gibi bisey gösterdi ultrason makinesinde ona göre yalasık bisey söyledi. bizimkide önceden normal diyordu gecen hafta ultrason için prof. doktora gitmiştim o söylemişti bu gittiğimde kendi doktorumada söyledim o zaman grafikte inceleyip söyledi.canım benimkide 33.haftada 2,135 seninki 33+5de 2,350 çok fark yok yani
ama bana doktor öyle kilolu falan demedi normal dedi 39 haftada alırlarsa 3 kg falan olurmuş
bende aynen senin gibi 3,500 olsun istiyorum :))
masallah canım senin bebegininde kilosu cok iyi31. haftada oğlum 2 kilo 45 cmbende 3.600 doğsun istiyorum ama doktorum böyle giderse en az 4 kilo dedi..
canım grafik egrisi gibi bisey gösterdi ultrason makinesinde ona göre yalasık bisey söyledi. bizimkide önceden normal diyordu gecen hafta ultrason için prof. doktora gitmiştim o söylemişti bu gittiğimde kendi doktorumada söyledim o zaman grafikte inceleyip söyledi.
:
boy 38 cm kilo 1400 gram herşey çok normal dedi doktor ama sizin yazdığınız değerlerden çok az((((((üzüldüm şimdi
maşallah ayşecim, milimlik bir oynama bile bebeğin gramını çok etkiliyor,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?