2010 Eylül Bebeklerinin Haftalara Göre Anne Karnındaki Boy_Kilo Gelişimi

geçmiş silinmiş tekrardan yazayım bari

33.haftada kilo 2,135 gr..... boy 45 cm....

33+5 deyiz 2.350gr olmus kızım. boyunu sormayı unuttuk
2 hafta içinde kendim hiç kilo almamısım sadece kızım almıs :)

çok iyi canım maşallah kaç kilo doğcak bebişlerimiz çok merak ediyorum

bende cok merak ediyorum canım :) 40. haftada dogarsa 4 kilo olur diyor doktorum. ama cogu bebek 38. 39. haftadan sonra doguyormus. 3.500 olsun süper olur

32+4 2075 boyuda ben hesapladım 43 cm dr sormayı unuttuk
ben de 3 haftada 1 kilo almışım

Son düzenleme:
bende cok merak ediyorum canım :) 40. haftada dogarsa 4 kilo olur diyor doktorum. ama cogu bebek 38. 39. haftadan sonra doguyormus. 3.500 olsun süper olur

canım benimkide 33.haftada 2,135 seninki 33+5de 2,350 çok fark yok yani
ama bana doktor öyle kilolu falan demedi normal dedi 39 haftada alırlarsa 3 kg falan olurmuş
bende aynen senin gibi 3,500 olsun istiyorum :))

31. haftada oğlum 2 kilo 45 cm bende 3.600 doğsun istiyorum ama doktorum böyle giderse en az 4 kilo dedi..

canım benimkide 33.haftada 2,135 seninki 33+5de 2,350 çok fark yok yani
ama bana doktor öyle kilolu falan demedi normal dedi 39 haftada alırlarsa 3 kg falan olurmuş
bende aynen senin gibi 3,500 olsun istiyorum :))
canım grafik egrisi gibi bisey gösterdi ultrason makinesinde ona göre yalasık bisey söyledi. bizimkide önceden normal diyordu gecen hafta ultrason için prof. doktora gitmiştim o söylemişti bu gittiğimde kendi doktorumada söyledim o zaman grafikte inceleyip söyledi.

31. haftada oğlum 2 kilo 45 cm bende 3.600 doğsun istiyorum ama doktorum böyle giderse en az 4 kilo dedi..
masallah canım senin bebegininde kilosu cok iyi

boy 38 cm kilo 1400 gram herşey çok normal dedi doktor ama sizin yazdığınız değerlerden çok az((((((üzüldüm şimdi

grafikmi bilmiyorumkismile hımm hiç görmedim ben öyle grafik falan bizim doktorlarımızda niye yok banane gidince hesaap sorucam :)

benimkide geçen gittiğimde 1 hafta öndeydi şimdi normale döndü
aammann bizde istiyoruzki illaki 1-2 hafta önden gitsin sağlıklı olsunlarda
3 kilo doğsun ben razıyım bişşy olmas Allahın izniyle

boy 38 cm kilo 1400 gram herşey çok normal dedi doktor ama sizin yazdığınız değerlerden çok az((((((üzüldüm şimdi

canım kıyaslama yapma herkezinki farklı sonuçlar sonuçta doktor normal dediyse normaldir zaten seninkide 3 kilo doğar hemen hemen

2,5 ta doğsa bişi olmaz kızlar önden arkadan gelmesi gitmesi önemli değil :))) zaten 40 ını bitirmesine yakın gayet güzel toparlanıyorlar hatta benim kızımın doktoru demiştiki kilolu doğan bebeklere nazaran zayıf doğan bebekler daha çabuk kilo alırlarr kaydirigubbakcemile2 şahsen ben max 3000 olsun isterim.

Son düzenleme:
hanımlar bu hafta tekrar gittim idrar tahlili yaptırdım kasıklarımdaki ağrılar için idrar yollarımda enfeksiyon çıktı antiibiotik kullancam mecburen

34.haftadayım bebişin kilosuda 2,600 çıktı 1 haftada 465 gr alması imkansız
doktorda dediki geçen hafta eksik ölçmüşüzdür dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…