Merhaba tatlı anneler.Artık bebekler hareket etmeye başlamıştır.Benim bebeğim de yaklaşık 5-6 haftadır hareket ediyor.Ama cumartesi gününden beri hareketleri güçsüzleşti.O güne kadar göbeğim bile kopluyordu hareketten.Ama şimdi hareketleri çok güçsüz hissediyorum.Birde önceden hareketler göbeğimdeyken şimdi daha aşağıda rahmime yakın yerde sanki ilk hareket ettiği zamanlardaki gibi.Cuma ve Cumartesi günü kabızlık şikayetim yüzünden biraz fazla ıkınmıştım sizce bebeğe zararmı verdim? mafoldumben Çok korkuyorum.
Siz hareketleri nasıl takip ediyorsunuz?Normalmi bu durum?
ben bır kac gündür gündüzleri müzık dınletıyorum
ve konusuyorum onunla gecelerı hıc bırsey yapmıyorum
cünkı bebegımız anne karnında gece ıle gündüzü ayırt
edemıyor ben böyleıkle ayırt etmesını sagladıgımı
düşünüyorum dogduktan sonra uyku düzenı olması ıcın :ecrin_bebek:
bende 25+3 günlük hamileyim benim bebeğim bazen kuduruyo napcanı şaşırıyo elbiseden bile görünüyo hareketleri bazen de okadar sakin oluyoki kendini hiç hissettirmiyo bende biraz pimpirikli olduğum için kafayı yiyorum geçen hafta azdaha gece gidicektim hastaneye sinirimden ağladım atmıyo diye sonra allahıma şükür attı genelde gece çok hareketli gündüz çalıştığım için anlayamıyorum pek eşim artık alıştı soruyo attı dimi diye ağladığım içinde dalga geçip taklitimi yapıyoayy aşkım attmıyoo ühüüüüüüü diye:roflol:
Ben de bebemle konuşuyorum.Ama gece gündüz ayırt etmemiştim.Paylaşımın için çok teşekkürler.
2 s önce taklalar atan bebek babası konuşunca sanki özellikle tepki vermiyor bilmiyorumkismile birkaç ufak hareketin dışında. sanırım ender bi durum bu. ben zaten gün boyu onlayım. konuşuyum konuşmayım farketmiyor onun için. benim ki sessizlikte daha bi hareketli :tomato: hem de nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?