2010 haziran anneleri bebek hareketlerini nasıl takip ediyorsunuz?

benim oğlşumda babası elini koyunca hiç hareket etmiyor...babası da ''beni sevmiyor' diyor

çok sevdiklerinden sessizleştiklerini söyleyip şimdiden zemin hazırlayalımaklinialirimsmile
dünyaya geldiklerinde,mızmızlandığı zamanlar sakinleşmeleri için babaların kucağına veririzkaydirigubbakcemile3

benim kızımda doktorunda söylediğine göre çok yaramazmış maşallah yani rahatlıkla belli ediyo kendini

benim oğlşumda babası elini koyunca hiç hareket etmiyor...babası da ''beni sevmiyor' diyor

canım ona üzülmeyin ten sıcaklığı çok önemli bir 10-15 dk babasının eli karnında kalsın onunla konuşsun babasını tanıdıkça ona güvendikçe tepki vermeye başlayacak .Bizim oğluşta başlarda seninki gibiydi şimdi alıştı babasına her akşam konuşuyor babası oğluyla oda oynuyor

selam kızlar bende birşey sormak istiyorum benım göğüslerimin altında bazen bir gergınlık oluyor sankı sertleşiyor ve baya devam ediyor sankı daracık bir sütyenle sıkılıyormuşum gibi oluyorum bu normal mi?

Benim minik kurbağamm gündüzleri aktif değil pek, ama akşam oluncaaa fırfır dönüyo pofidik.Babası 2 gün şehirdışına çıkmıştı dün sabaha karşı geldiğinde sankim oda özlemiş gibi delikafadulden karnımda fırtınalar koparıo sabaha kadar uyutmadı beni.Hayırlısıyla gelsin yahuuu:CüvCüv:

Beniim bebişte sabah akşam ve gece ytarken çok haraketli sanırım çalışırken ayakta ço fazla anlamıyorum.Belki miniğim çocuklara bağırdığım için korkuyordureyvahedigeldismile

Benim kızım gibisi yok sanırım onun bu hali doğduğunda da böle olur diye beni çok korkutuyo akannehir
Çünkü sabah kahvaltı ettğmde bi başlıyo hareketlenmeye taki ben yatana kadar
Doğduğunda da böle olursa yandım ben ohaoldumsmile

benim minik kızlarımda ben onlara dokunduğum zaman çok hareketleniyorlar ve tek taraftan tekmeleniyorum ikisininde ayakları sağımda başları solumda

benim ogluşumda aynı hele babası elini karnıma koysunn bi iki hafif vuruyo okadar yanlızkenn fırfır dönüyoo aynı yere defalarca vuruyo aralardada artık dönüyomu itiriyomu böyle iyicee sertleştiriyo gidiyo aşagıdan yukardan farketmiyo rabbim saglıcakla kucagımıza almayı nasip etsinn tüm isteyenlere tatdırsın bu duyguyu

Son düzenleme:

cosmom maşallah

Dun doktor bebisimin nasil durdugunu anlatti bana kafasi gobek deligimin 3-4 parmak altindaymis, poposu solda en alt kaburgamin altinda (o yuzden zaman zaman kaburgamda batma olurmus, ayaklari ve elleri de gobek deligimin sag tafafindaymis yani gobek deligi cevresinde C seklinde duruyo sanirim , artik cok kucuk olmadigi icin cok takla atamaz dedi. belki hic atamaz belki bir iki kez daha...eger boyle kalirsa bu dogumda kafa gelisi pozisyonmus tabi son haftalarda basi daha da asagiya iniyomus.

benim kızımında kafası kasığımda neredeyse çok ağrı yapıyor özellikle sabahları

bende çok ağrı oluyor sizlerdede oluyor mu herzaman aynı değil ama bazen zor yürüyorum bacağımın üstüne zor basıyorum . alt taraftan kemiklerim çok ağrıyor bi bacağıma baskı yapıyor.bikaçsafer oldu yataktan kalktığımda ayağımın üstüne basamadım.kalçam katur kutur etti.kemiklerim mi büyüyüyor yoksa bebek kemiklerimi mi yiyor bilmiyorumkismile

Geçmiş olsun.Benim ağrılarım ilk aylarımda başladı.Hala da devam ediyor.Normal dedi doktor.Telaş etme sen de.Ben magnezyum desteği alıyorum.Eğer ağrıların şiddetliyse doktoruna danışıp sen de kullanabilirsin.Tabii biz kilo aldık epeyce.Yazık kemiklerimize o kadar yükü taşımak zor.

sağol... sana da geçmiş olsun...benimde 2 aylık bile değildi başlamıştı oturup kalkarken ağrı oluyordu banada doktorum kalsiyum verdi erken başlamış dedi ağrıların.ben 12 kilo aldım ilk zaman iştahım yoktu birden aldım kiloları.

ben bebek hareketlerini takip etmiyorum
benim yaramaz oğlum kendisini hatırlatıp takip ettirio zaten:lepi:

aynen bu aralar kendilerini güzel hatırlatıyolar şuan bile dönüp duruyor aman yeterki hissettirsin hissettirmeyincede triplere giriyorumözellikle gece bide çok hissetmek istersem elimle karnıma dokunuyorum hemen hissediyo kıpırdanmaya başlıyo çok güzel bişey ama bazen duygulanıyorum karnımda onu izlerken güzel bişey yawww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…