- Konu Sahibi daemon
-
- #21.361
anlıyorum azizecim çook zor rabbim sabırlar nasip etsin ama sabredersen sevabı büyük biliyosun dimi
evet canm doğru.
dr.nekadar zaman verir bilmiyorum tekrar hamile kalabilmem için...
perşembe kısmetse kontrole gidicem inşallah çok ara verdirmez.
neyse arkadaşlar takılmayın bu polemiklere.Sonuçta hepimiz hamileyiz ve en ufak şeylere bile moralimiz bozulabiliyor.Burası bir forum yeri gelecek birbirimze destek olacağız,yeri gelecek birbirimizi bilgilendireceğiz,yeri gelecek beraber üzüleceğiz ama beraber de geyik yapıp güleceğiz.Bu arada bunları yazarken karnımdaki kerata pır pır yapıyo sanırım o da bana katılıyo :)
canım konu ne bilmiyorum ama galiba bebeğini kaybettin.Eğer düşük falansa en az 3 ay ara verdiriyor dr.lar
ahh canm 11.haftadaydım kalbi atmıyodu kürtaj yaptılar mecburen.
canım benim kıyamam yaa hepimizin korktuğu şey olmuş. :teselli: Allah sabır versin bitanem ama üzülme allah herşeyin hayırlısını verir hep unutma.Yaşın kaç canım?
daemon tatlım beni listeden sil canm...
valla gördükçe çok üzülüyom mafoldumben
efendik :)aşağıdakiler hhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuu
napoorsunuz gece kuşları?
çok üzüldüm.. herşeyin hayırlısı canım.. en yakın zamanda tekrar bi bebeğe sahip olmanı diliyorum allahtan.. ne denilebilirki böyle şeylerdeteselli::teselli:
daemon tatlım beni listeden sil canm...
valla gördükçe çok üzülüyom mafoldumben
sağol tatlım...ama baya bizaman beklemem gerekicek.
tmm canım sılıyorumm ama morelını bozma bak bı oglusun var cok sukur senınle ılgılı bı problemde degıl netıcede hamıs kalabılıyorsun bıraz daha sabır canımm allah gonlune gore verecektır emınım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?