2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anlıyorum azizecim çook zor rabbim sabırlar nasip etsin ama sabredersen sevabı büyük biliyosun dimi

anlıyorum azizecim çook zor rabbim sabırlar nasip etsin ama sabredersen sevabı büyük biliyosun dimi

evet canm doğru.
dr.nekadar zaman verir bilmiyorum tekrar hamile kalabilmem için...
perşembe kısmetse kontrole gidicem inşallah çok ara verdirmez.

neyse arkadaşlar takılmayın bu polemiklere.Sonuçta hepimiz hamileyiz ve en ufak şeylere bile moralimiz bozulabiliyor.Burası bir forum yeri gelecek birbirimze destek olacağız,yeri gelecek birbirimizi bilgilendireceğiz,yeri gelecek beraber üzüleceğiz ama beraber de geyik yapıp güleceğiz.Bu arada bunları yazarken karnımdaki kerata pır pır yapıyo sanırım o da bana katılıyo :)

evet canm doğru.
dr.nekadar zaman verir bilmiyorum tekrar hamile kalabilmem için...
perşembe kısmetse kontrole gidicem inşallah çok ara verdirmez.

canım konu ne bilmiyorum ama galiba bebeğini kaybettin.Eğer düşük falansa en az 3 ay ara verdiriyor dr.lar

hangi sayfada canm yaa?

ahh canm 11.haftadaydım kalbi atmıyodu kürtaj yaptılar mecburen.

canım benim kıyamam yaa hepimizin korktuğu şey olmuş. :teselli: Allah sabır versin bitanem ama üzülme allah herşeyin hayırlısını verir hep unutma.Yaşın kaç canım?

canım benim kıyamam yaa hepimizin korktuğu şey olmuş. :teselli: Allah sabır versin bitanem ama üzülme allah herşeyin hayırlısını verir hep unutma.Yaşın kaç canım?

30 yaşındayım canm 8yaşında bir oğlum var iyikide var allahıma şükürler olsun.
çok kardeş istiyo yaa...

hımm aynı yaştaymışız canım allah gönlüne göre versin inşallah ama en azından allah sana 1 tane yavru nasip etmiş,hiç olmayanları düşünüp teselli et kendini ve çalışmalara devam :))

daemon tatlım beni listeden sil canm...
valla gördükçe çok üzülüyom mafoldumben

çok üzüldüm.. herşeyin hayırlısı canım.. en yakın zamanda tekrar bi bebeğe sahip olmanı diliyorum allahtan.. ne denilebilirki böyle şeylerdeteselli::teselli:

sheida seninki de başlamış pırpır yapmaya içerde.Benimki de 3 gün önce başladı ama bugün hiç yok merak ediyorum bişey mi oldu diye?

çok üzüldüm.. herşeyin hayırlısı canım.. en yakın zamanda tekrar bi bebeğe sahip olmanı diliyorum allahtan.. ne denilebilirki böyle şeylerdeteselli::teselli:

sağol tatlım...ama baya bizaman beklemem gerekicek.

bende napiim işte can sıkıntısı mesai bitsi diye bekilyorum.Gececiyim bugün 23 de çıkıcam

daemon tatlım beni listeden sil canm...
valla gördükçe çok üzülüyom mafoldumben

sağol tatlım...ama baya bizaman beklemem gerekicek.

tmm canım sılıyorumm ama morelını bozma bak bı oglusun var cok sukur senınle ılgılı bı problemde degıl netıcede hamıs kalabılıyorsun bıraz daha sabır canımm allah gonlune gore verecektır emınım

sağol canm allah sizleri ve meleklerinizi korusun uzun ömürler versin rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…