2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar su akıntı olayı benı cok dusunduruyor bazen seffaf su gıbı bazen beyaz krem gıbı bazende sarı afedersınız sumuk gıbı.bu nedır yaa. bunları yasayan varmı aranızda ozur dıleyerek soruyorum .affınıza sıgınıyorum.:kedi:

essra gözün aydın canım, hayırlı bir evlat olur inşallah

ahuhayat bendede aynı şekilde, yoğunluğu değişiyor, bazen su gibi, bazen yumurta akı kıvamında beyaz
son ayrala doğru akıntımız dahada artacakmış

canim bu tür akintilarin gelmesi normal,ama sari gri ve koyu yesile benzer ve koku varsa mantar olabilecegini duymustum.yo

canım yaa saol benımde aynı fakat sarı olanı benı en cok dusundıren sendede sarı gelıyormu

hayır canım bende bej yada beyaz
doktoruna danışsana
iltihap falan olabilir

hayır canım bende bej yada beyaz
doktoruna danışsana
iltihap falan olabilir

pazartesı gıdıcem taaaaaa.bej hıc duymadım ben.beyaz su gıbı ve krem gıbı yanı senın deyısınle yumurta beyazı gıbı tamamda acık sarıda gelıyor onu anlamadım

pazartesı gıdıcem taaaaaa.bej hıc duymadım ben.beyaz su gıbı ve krem gıbı yanı senın deyısınle yumurta beyazı gıbı tamamda acık sarıda gelıyor onu anlamadım

bej derken canım bazen tam bem beyaz geliyor
bazen kreme yakın koyulukta, ona bej dedim :kedi:
ama hiç sarı gelmedi

bej derken canım bazen tam bem beyaz geliyor
bazen kreme yakın koyulukta, ona bej dedim :kedi:
ama hiç sarı gelmedi

hımm anladım o zaman yarın dr a tlf edıp sorıyım gerekıyorsa o cagırır zaten cunkı ınternettede okudum sarı bakterıyel enfeksıyon olabılırmıs korktumkafamçokkarıştı

Bende de aynı sorunlar war mantar enfeksiyonu.Kaçtır doktorum krem fitil werio 3-4 hafta geçio yine tekrarlıo.Hamilelikte kesin çözümü zor dedi doktorum napalım tedawilere dewam :bbo:

bende de oluyo :kedi:
ya hamilelikten ya üşüttün..
benmki arada bir oluyor anladığım kadarıyla bebiş yapıo-tatlicadiarzu-

Çok teşekürler canım amin inşallah hepimizinki hayırlı evlat olur...

benim eşim dün saydı tam 12 defa lavoboya gitmişim çok utandım ahada ben çıkıyorum eşim yolda ancak yemek hazırlarım relax arkadaşlar miniklerinizi öpüyorummm mucukkk

eşim çocuk doğunca yeni bir yolluk alcakmış aşındırdığım için sırnaşık şey

Canım bende de akıntı oluyo ama senin dediğin kadar yoğun değil ve genelde beyaz renkte veya hafif krem rengi oluyo bence de en kısa zamanda dr a danış

saol canım yukarda anlattıgım gıbımı aynımı

aynen canım bazen afedersin idrarda bile seçilebiliyor yani...
idrar testim papatya gibi çıktı... bebek yapıyordur muhtemelen...
mantardan korunmak için de günlük ped kullanmamanı, sık çamaşır değişmeni sürekli kuruluğa dikkat etmeni tavsiye edebilirim. başın hiiiiç ağırmaz bu yolla

aynen canım bencede baska care yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…