aminn insaallah canim.Canlarım çok sağolun amin inşallah hepimiz sağ salim kucaklarız bebeklerimizi evet şu sıra kızlar artmış ne güzelkaydirigubbakcemile5
canim bu tür akintilarin gelmesi normal,ama sari gri ve koyu yesile benzer ve koku varsa mantar olabilecegini duymustum.yokızlar su akıntı olayı benı cok dusunduruyor bazen seffaf su gıbı bazen beyaz krem gıbı bazende sarı afedersınız sumuk gıbı.bu nedır yaa. bunları yasayan varmı aranızda ozur dıleyerek soruyorum .affınıza sıgınıyorum.:kedi:
essra gözün aydın canım, hayırlı bir evlat olur inşallah
ahuhayat bendede aynı şekilde, yoğunluğu değişiyor, bazen su gibi, bazen yumurta akı kıvamında beyaz
son ayrala doğru akıntımız dahada artacakmış
hayır canım bende bej yada beyaz
doktoruna danışsana
iltihap falan olabilir
pazartesı gıdıcem taaaaaa.bej hıc duymadım ben.beyaz su gıbı ve krem gıbı yanı senın deyısınle yumurta beyazı gıbı tamamda acık sarıda gelıyor onu anlamadım
bej derken canım bazen tam bem beyaz geliyor
bazen kreme yakın koyulukta, ona bej dedim :kedi:
ama hiç sarı gelmedi
kızlar su akıntı olayı benı cok dusunduruyor bazen seffaf su gıbı bazen beyaz krem gıbı bazende sarı afedersınız sumuk gıbı.bu nedır yaa. bunları yasayan varmı aranızda ozur dıleyerek soruyorum .affınıza sıgınıyorum.:kedi:
Bende de aynı sorunlar war mantar enfeksiyonu.Kaçtır doktorum krem fitil werio 3-4 hafta geçio yine tekrarlıo.Hamilelikte kesin çözümü zor dedi doktorum napalım tedawilere dewam :bbo:
kızlar su akıntı olayı benı cok dusunduruyor bazen seffaf su gıbı bazen beyaz krem gıbı bazende sarı afedersınız sumuk gıbı.bu nedır yaa. bunları yasayan varmı aranızda ozur dıleyerek soruyorum .affınıza sıgınıyorum.:kedi:
essra gözün aydın canım, hayırlı bir evlat olur inşallah
ahuhayat bendede aynı şekilde, yoğunluğu değişiyor, bazen su gibi, bazen yumurta akı kıvamında beyaz
son ayrala doğru akıntımız dahada artacakmış
benim eşim dün saydı tam 12 defa lavoboya gitmişim çok utandım ahada ben çıkıyorum eşim yolda ancak yemek hazırlarım relax arkadaşlar miniklerinizi öpüyorummm mucukkk
saol canım yukarda anlattıgım gıbımı aynımı
aynen canım bazen afedersin idrarda bile seçilebiliyor yani...
idrar testim papatya gibi çıktı... bebek yapıyordur muhtemelen...
mantardan korunmak için de günlük ped kullanmamanı, sık çamaşır değişmeni sürekli kuruluğa dikkat etmeni tavsiye edebilirim. başın hiiiiç ağırmaz bu yolla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?