2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
daemoncum beni de listeye ekle istersen kızın olacak dedi dr her ne kadar eşim hala bu oğlan dese de ben de kız olduğuna inanıyorum

saol azızecım allah butun bebkleri korusunn..

elıfcım gozunaydın canımm ekledım kızınıda lısteye

sheida seninki de başlamış pırpır yapmaya içerde.Benimki de 3 gün önce başladı ama bugün hiç yok merak ediyorum bişey mi oldu diye?

evet yaa özellikle sabah kalktıgımda :))) miniğim ya :))))) bide cinsiyetini öğrensem :)

teşekkür ederim kızlar.Bu hafta tekrar başka dr.a gidicez annem ve eşim inanmıyo kız olduğuna illa erkek o diyorlar.Ben de onlar yüzünden daha sevinemedim bile kızım olacağına (

neyse kızlar mesaim bitmek üzere hepinizi ve bebişlerinizi kocaman öpüyorum.ıyi geceler yarın görüşmek üzere....

daemon+, dilemma_, elifsever, esssraa, shadowhearts huhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

iyigeceler daemon canım hazır elini atmışken benim yaşla kiloyuda yazıver kilo 63 yaş 32 öpüyorum seni canımmmopuyorumnanaktan

mucks :))))

kıslar bende cıkıyorum kociş yatalım dedi :))) yarın görüşrüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…