zaten onun icin ya bunlar daemoncum.inanirmisin normalde kahvaltimi gecistirirdim hemen öylesine bir atistirma yapardim önceden simdi kolaysa kahvalti yapma bakalim gecistir icim icimi yiyiyor bebegim ac kaldi diye hepimiz öyleyizdir gerci.annelik bu olsa gerek.
Allaha sükür bizde iyiyiz su anda teyzesi.bebişler iyi valla fıldır fıldır .alkisalkisalkiskaydirigubbakcemiledelikafaduldendelikafadulden
sizinkilerde iyi demi kızlarrrrrrrrrr
ay canımm ikizmi taşıosunn yerim onlarıı ben opuyorumnanaktan
:roflol:estagpitipiti beyzosum ni demek,hayir birden sen öyle deyince kendimi gördüm bende. öyle süt,peynir,sebze,meyve(normalde bunlari zar zor yiyen ben)hic bos durmuyorum yani senin tabirince öküz gibi habire bende yiyiyorum:icecream:evett kuzumm yaa öküz gibi peyniri götürdüm bugün kaydirigubbakcemile3 bebek kalsiyum alsın
öteki cinsiyetini göstermedimi nefescim.yok anam nerdeeeee ahhhhhhhhhhh ahhhhhhhh evde bitane dört yaşında oğlum var karnımdada birinin erkek oldugu kesinleşmiş digerinin cinsiyeti belli olmamış iki tane var canım ama o belli olmayanda yüzde yüz erkek doktor alıştırma yaptı iki hafta sonra filan dedi ama aradada bazı ailelerin asla kızı olmaz hep erkekleri olur dedi gıcık gıcık :dilcikar:
evett kuzumm yaa öküz gibi peyniri götürdüm bugün kaydirigubbakcemile3 bebek kalsiyum alsın
yok anam nerdeeeee ahhhhhhhhhhh ahhhhhhhh evde bitane dört yaşında oğlum var karnımdada birinin erkek oldugu kesinleşmiş digerinin cinsiyeti belli olmamış iki tane var canım ama o belli olmayanda yüzde yüz erkek doktor alıştırma yaptı iki hafta sonra filan dedi ama aradada bazı ailelerin asla kızı olmaz hep erkekleri olur dedi gıcık gıcık :dilcikar:
merhaba saricicekmerhabalar...
:roflol:estagpitipiti beyzosum ni demek,hayir birden sen öyle deyince kendimi gördümde bende öyle süt,peynir,sebze,meyve(normalde bunlari zar zor yiyen ben)hic bos durmuyorum yani senin tabirince öküz gibi habire bende yiyiyorum:icecream:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3delikafadulden:roflol: afiyet olsun bebişede kemik olsun
öteki cinsiyetini göstermedimi nefescim.
ooo bayagi olmus seninde saricicek maasaallah cinsiyeti bellimiben yazıyorum her defasında ama olmuyoforum sitelerini araştırma için kullanıyordum bu sayfa çok ilgimi çekti ve iletişim kurmak istiyorum ama geç kalmış gibiyim... yazıyorum bilgilerimi falan olmuyo 50mesajım yok diye özel mesaj da atamıyorum. bende hamileyim 17,4 haftalık
Allaha sükür bizde iyiyiz su anda teyzesi.
benimde senin kontrol ayin kacinda canimtakma sen onu kuşumm yaa hayırlısı olsunn hakkındaa yerimm benn onları benimde bebişinn cinsiyeti belli değil kontrolü beklioruz :ecrin_bebek:
:roflol:Allah seni emiii,nasil güldürdün beni gece gece.hayirlisi olsun canim.valla bana kalsa gösterdi doktor birden şok olmayalım diye iki hafta sonraya görürüz dedi.çünkü eşimin ne kadar kız istedigini biliyor ilk oğlumdada adam yüzde yüz erkek diyordu benimki yok yüzde yüz kız diyordu adam sonunda kocaman bir çükü resmi çekip verdi benimkine sonunda alıştı. doktor napsın son şansında bu şoka dayanamaz diye düşündü heralde kaydirigubbakcemile3:roflol:
eger benim hissettigim kipirti ise hissediyorum canim.böyle kelebek cirpinisi gibi,hava kabarcigi gibi ama hava degil onu anliyorum.3-4 gün öncede sanki böyle yumruk gibi ama hafiften bir vurus bu cok degisikti böyle bisey hissettim.kanarya kıbırdanıyormu kuzu hissediyormusun?kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?