2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evett kuzumm yaa öküz gibi peyniri götürdüm bugün kaydirigubbakcemile3 bebek kalsiyum alsın

ben yazıyorum her defasında ama olmuyo forum sitelerini araştırma için kullanıyordum bu sayfa çok ilgimi çekti ve iletişim kurmak istiyorum ama geç kalmış gibiyim... yazıyorum bilgilerimi falan olmuyo 50mesajım yok diye özel mesaj da atamıyorum. bende hamileyim 17,4 haftalık

ay canımm ikizmi taşıosunn yerim onlarıı ben opuyorumnanaktan

yok anam nerdeeeee ahhhhhhhhhhh ahhhhhhhh evde bitane dört yaşında oğlum var karnımdada birinin erkek oldugu kesinleşmiş digerinin cinsiyeti belli olmamış iki tane var canım ama o belli olmayanda yüzde yüz erkek doktor alıştırma yaptı iki hafta sonra filan dedi ama aradada bazı ailelerin asla kızı olmaz hep erkekleri olur dedi gıcık gıcık :dilcikar:

evett kuzumm yaa öküz gibi peyniri götürdüm bugün kaydirigubbakcemile3 bebek kalsiyum alsın
:roflol:estagpitipiti beyzosum ni demek,hayir birden sen öyle deyince kendimi gördüm bende. öyle süt,peynir,sebze,meyve(normalde bunlari zar zor yiyen ben)hic bos durmuyorum yani senin tabirince öküz gibi habire bende yiyiyorum:icecream:

Son düzenleme:
öteki cinsiyetini göstermedimi nefescim.

takma sen onu kuşumm yaa hayırlısı olsunn hakkındaa yerimm benn onları benimde bebişinn cinsiyeti belli değil kontrolü beklioruz :ecrin_bebek:

delikafadulden delikafadulden

öteki cinsiyetini göstermedimi nefescim.

valla bana kalsa gösterdi doktor birden şok olmayalım diye iki hafta sonraya görürüz dedi.çünkü eşimin ne kadar kız istedigini biliyor ilk oğlumdada adam yüzde yüz erkek diyordu benimki yok yüzde yüz kız diyordu adam sonunda kocaman bir çükü resmi çekip verdi benimkine sonunda alıştı. doktor napsın son şansında bu şoka dayanamaz diye düşündü heralde kaydirigubbakcemile3:roflol:

ooo bayagi olmus seninde saricicek maasaallah cinsiyeti bellimi

15 haftada gitmiştik doktora henüz göremedi doktorumuz... nasipse 9 ocakta kontrolümüüz bakalım merakla bekliyorum

:roflol:Allah seni emiii,nasil güldürdün beni gece gece.hayirlisi olsun canim.

kanarya kıbırdanıyormu kuzu hissediyormusun?kaydirigubbakcemile2
eger benim hissettigim kipirti ise hissediyorum canim.böyle kelebek cirpinisi gibi,hava kabarcigi gibi ama hava degil onu anliyorum.3-4 gün öncede sanki böyle yumruk gibi ama hafiften bir vurus bu cok degisikti böyle bisey hissettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…