2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
amin... ilk bebişim olcağı için kız erkek farketmez Allah sağlıklı hayırlı etsin. tabi hepimizin bebişlerini

eger benim hissettigim kipirti ise hissediyorum canim.böyle kelebek cirpinisi gibi,hava kabarcigi gibi ama hava degil onu anliyorum.3-4 gün öncede sanki böyle yumruk gibi ama hafiften bir vurus bu cok degisikti böyle bisey hissettim.

kıbırdanıyordur yavaştan 17 den gün almışsın heralde valla benim 15 de başladılar yerdeyiştidiklerini anlıyorum belki ikiz oldugundan bu kadar hissediyorumdur.ama ilk hamileligimde 17 haftada senin tarifettigin şeyler oluyordu .ben burdayım huuuuu diyor kuzuu :dance: delikafadulden

hadi bakalim,benimde 14 ü hayirlisi olsun datlummm

aminn canımm benim için gerçekten hiç farketmiyor ama eşim kız da kız :ecrin_bebek: bnm rüyalarıma hep erkek bebek girio bide gecen azize bana oğluşa iyi bak dedi bnm bebeğin cinsiyeti belli değil henüz ya krıştırdı ya allah söletti kaydirigubbakcemile3

ay kızlar ben bu bebek cinsiyeti konusunda insanların ısrarla senin kızın olcak senin oğlun olcak demelerinden çok sıkıldım ve beni çok etkiliyor neden bilmiyorum... hamile olmadan önce etrafımdakiler hep sanki hiç çocuğum olmayacakmış gibi Allah sanada nasip etsin hadi seninde olsun diyip beni ne üzdüler anlatamam... şimdide kız istesem aaa ilk erkek olsun kız hep olur... erkek dersem aaa kızın olsa ilk çocuğun erkek bi zaman sonra bırakıp gidecek kız anaya babaya bakar diyip beni çıldırtıyorlar... ay çok etkilenip üzülüyorum gerçekten

insaallah ilerde daha kuvvetli hissedicez.biz iki depik sen dört tane yiyeceksin.maasaalahhhhhh

hayatım tek çare kulaklarını tıkamak oooo bakarsan daha doğumdan sonrası var öyle tut böyle giydir şöyle emzir. hııııı dicen bildigini okucan.

aynen öyle canim,benim icinde farketmiyor.inan icimden keske su olsa diye ufacik bir düsünce gecirmiyorum.Rabbim sagliklisini sihhatlisini versin

ama şöyle bişet var sanki senden kendilerine yapılanın intikamını alıyolar birileri onlara demiş, onlarda bana diyorlar... ve şuda var benim kızım olsun diyenler kendilerinin oğlu olsun isterler ve erkek çocuk severler bu beni çok etkiliyo hasetlik değil i?

milletin lafi hic bitmez canim.bende sinir oluyorum,bu tür sorulara.o yüzden hic aldirmayacaksin.

ama çıkıyorum bi göz atayım dedim ama yine midem kalktı gidip uyuyayım barii yarın görüşürüz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…