- Konu Sahibi daemon
-
- #21.441
hayirlisi olsun canim15 haftada gitmiştik doktora henüz göremedi doktorumuz... nasipse 9 ocakta kontrolümüüz bakalım merakla bekliyorum
eger benim hissettigim kipirti ise hissediyorum canim.böyle kelebek cirpinisi gibi,hava kabarcigi gibi ama hava degil onu anliyorum.3-4 gün öncede sanki böyle yumruk gibi ama hafiften bir vurus bu cok degisikti böyle bisey hissettim.
hadi bakalim,benimde 14 ü hayirlisi olsun datlummm8 ocakta canım
hadi bakalim,benimde 14 ü hayirlisi olsun datlummm
amin... Ilk bebişim olcağı için kız erkek farketmez allah sağlıklı hayırlı etsin. Tabi hepimizin bebişlerini
insaallah ilerde daha kuvvetli hissedicez.biz iki depik sen dört tane yiyeceksin.maasaalahhhhhhkıbırdanıyordur yavaştan 17 den gün almışsın heralde valla benim 15 de başladılar yerdeyiştidiklerini anlıyorum belki ikiz oldugundan bu kadar hissediyorumdur.ama ilk hamileligimde 17 haftada senin tarifettigin şeyler oluyordu .ben burdayım huuuuu diyor kuzuu:dance: delikafadulden
ay kızlar ben bu bebek cinsiyeti konusunda insanların ısrarla senin kızın olcak senin oğlun olcak demelerinden çok sıkıldım ve beni çok etkiliyor neden bilmiyorum... hamile olmadan önce etrafımdakiler hep sanki hiç çocuğum olmayacakmış gibi Allah sanada nasip etsin hadi seninde olsun diyip beni ne üzdüler anlatamam... şimdide kız istesem aaa ilk erkek olsun kız hep olur... erkek dersem aaa kızın olsa ilk çocuğun erkek bi zaman sonra bırakıp gidecek kız anaya babaya bakar diyip beni çıldırtıyorlar... ay çok etkilenip üzülüyorum gerçekten
aynen öyle canim,benim icinde farketmiyor.inan icimden keske su olsa diye ufacik bir düsünce gecirmiyorum.Rabbim sagliklisini sihhatlisini versinaminn canımm benim için gerçekten hiç farketmiyor ama eşim kız da kız :ecrin_bebek: bnm rüyalarıma hep erkek bebek girio bide gecen azize bana oğluşa iyi bak dedi bnm bebeğin cinsiyeti belli değil henüz ya krıştırdı ya allah söletti kaydirigubbakcemile3
insaallah ilerde daha kuvvetli hissedicez.biz iki depik sen dört tane yiyeceksin.maasaalahhhhhh
aynen öyle canim,benim icinde farketmiyor.inan icimden keske su olsa diye ufacik bir düsünce gecirmiyorum.Rabbim sagliklisini sihhatlisini versin
ayyy demi ya dört tepik amanınnnn
milletin lafi hic bitmez canim.bende sinir oluyorum,bu tür sorulara.o yüzden hic aldirmayacaksin.ay kızlar ben bu bebek cinsiyeti konusunda insanların ısrarla senin kızın olcak senin oğlun olcak demelerinden çok sıkıldım ve beni çok etkiliyor neden bilmiyorum... hamile olmadan önce etrafımdakiler hep sanki hiç çocuğum olmayacakmış gibi Allah sanada nasip etsin hadi seninde olsun diyip beni ne üzdüler anlatamam... şimdide kız istesem aaa ilk erkek olsun kız hep olur... erkek dersem aaa kızın olsa ilk çocuğun erkek bi zaman sonra bırakıp gidecek kız anaya babaya bakar diyip beni çıldırtıyorlar... ay çok etkilenip üzülüyorum gerçekten
insaallah canim,aminnnnnn artık keşke şu olsaları 2. hamileliğimizde derizzzz kaydirigubbakcemile3
Allah yardimcin olsun canimmmm.biri suscak biri basliyacak tepmeye ne güsellllllllayyy demi ya dört tepik amanınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?