2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım benim canım çok acıyor ama zorunlu yapıyorum şimdide alışış kudurmuştan beter ya alıştım ben istiyorum
benim eşim çok çapkındır ipleri elimde tutmam gerek kaydirigubbakcemile

kuduruk gacı seniii. o enişteye slm söle cenemızle etkısız hale getırırız onu vallaa

zaten senın su avatardakı bebeıste hep uyuyo ya senı mıskın bırı olarak hayal etmeye basladım hehe heheh

bu aralar miskinim doğru dedin. bana hamilelik enerjisi gelmedi nedense.

bu arada kızlar birazdan topic kırmızı noktalı ve şifreli olarak yayınlanacak haberiniz olsun :jeyyar: +18 yaş üstü konuşmalar yapmayın bebeklere ayıp

canım benim canım çok acıyor ama zorunlu yapıyorum şimdide alışış kudurmuştan beter ya alıştım ben istiyorum

neden canın acıo ki canım kendini mi sıkıosunn
benim canım acımıo hiç acaba hanqimizde problem var kıs :1shok:
acıması mı laızm acımamasımı :1shok:

tıp:asigim:

bende bi sorunmu var acaba yaa korkmaya başldm sımdııııı offf ya doktorlada ne konscm bu mevzuyu sımdııı o deıl kocam allhtn sabırlı

wuuuuu bebişe bak seeennnn

son ay yasak degıl mı?? anam ordan bebek fırlar falan maazallahh
son ay yasak..kasılmaları tetikleyebilir..

bu gece ozgenın ne yapacagını bılıyoruzzzzlülülülülülü
:jeyyar: :jeyyar:
bana da geçen gün kociş bişi dedi..
ben de kızdım dedim ki hele bi yap pipini keserim senin dedim
o da keees zaten bi işime yaramıyo ki dedi kaydirigubbakcemile3
ben de geçen gün tam hatırlamıyom da şunu yemek iktidarsızlık yapıyomuş diye okudum "e yiyim bari buara, zaten bişey yok" dedi kaydirigubbakcemile3
ben size yılbaşı hediyesi olarak sexii qecelikler yollim bari zemuszemus

bakın kızlar..gelin toplaşalım yılbaşında kocalarımıza sürpriz yapalım :jeyyar: :roflol:

kızlar toplantı cıkardılar şimdi :hulya:
ben gidiyom
siz "sekiz" muhabbetinize devam edin
sen gelene kadar dokus olcazz

bencede kırmızınoltalı yayın kabul edıp gece 12 den sonra acıaklar forumu.

aman kusum sende bırazcık sılkelen kendıne gell

ara verince öyle oluyor ya düzenli olduğunda sıkıntı yaşamıyon ama
seninkinin çapkınlığını bırak hamile lohusa avcısı dolu piyasa...
Allah cemilcümlesini hepimizden uzak tutsun İnşallah

:roflol: ya acımaması lazım seninki acımıyorsa demek ki sen bulutların üstündesin
bizimki acıyor çünkü bizim buralarda bulut nadir var :roflol:

valla benm sag bacagım kasılıyor oanda kalıyorum öle kaskatı dunde öle oldm cnmda cok yanyr anormal olan bu herlde acımaması normaldır

yenı yılanası gırersek ole gecermıs ya 2010 da sureklı sekis yapan kadınlar olarak tarıhe gecerız=))

bende bi sorunmu var acaba yaa korkmaya başldm sımdııııı offf ya doktorlada ne konscm bu mevzuyu sımdııı o deıl kocam allhtn sabırlı

ana eşim direk sordu doktor hanım ilişki konusunda bir problemimiz yok demi o da normal hayatınıza devam dedi delikafadulden

Kızlar bizde de yasak vardı geçen hafta uzun bir süreden sonra ilk defa denedik ama bendede bel ve kasık ağrısı oldu.Psikolojik mi bilmiyorum.Ondan sonrada yapmak istemedim.Birde kaşıntım var mantar mı oldum ne?İnş. değilimdir yoksa ilaç kullanmam gerekir malesef:-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…