Aaa yararı olmaz olurmu, bebek babasını yakinen tanıyor :içelim:
afiyet olsunnnnn iyi doyur bebişiiiiiikızlar yemek ısıtmak ıcın tavayı yıkayım dedım gozume bulasık sabunu fırladı ayy yıkadım ıyce ama yanıyoo yaa neyse mamaızı yıyelım unuturz belkı
kesinlikle!
canım doktora gitseydin ya psikolojiktir ya da rahimde yara filan olabilir..
canım benim +18 e bağlamayalım ben ipucu verem sen sonuca git e mi...sırnaşık şey
eskilerden beri en yaygın bayan partnerin can acsını azaltmak maksadıynan kullanılan madde ne ise onu kullan bir müddet sonra normale dönersin zaten sıkmadığın için kendini...
evet ama bu konuyu kafana takıp büyütme bence
beterin beterini düşün illaki eşin sabreder ama sende bu konuda kendine
psikolojik olarak destek olmalısın
eğer çok düşünürsen takıntı haline qelir ve probleme dönüştürürsün
bence qayet normal bi durum seninki
kendini rahat bırakmanla çözülecek bi durum a.s
ilk evlendıgmde gıttım vajınusmus dedı
sonra bidaha gıttım yapıyz ama kasılym dıye bakarken dedı hala vajınusmus kalmıs dedı. psıkolojık tedavı onerdı ama ben nasılsa yapıyz ıı kotu dıye onemsemedım
yara falan yoktu ozmn işte dun gece ılkdefaa o agrılrdn kat kat fazlası oldu yanma falan karsk neyse işte bilmiyormkıı bide yara cıkmasın lutfennnnnnnnnnnn
haklısn cnm amannnnnnn offf bulantılr acı o bu su hepsı bıyandn hamişliğimi anlayamdm ztnnnn allhm yardmcım olsn benmm
bende ilk evlendiğimde 6 ay birlikte olamadım, banada vajinismus dediler,halbuki değilmişim rahim kuruluğu varmış bende,jel kullandım başka türlü olmuyordu zaten,şuanda ben eşime dokunsam korkuyor zaten adam,kanama geçirdiğim için benim 9 ay cinsel ilişkiye girmem yasak,sarılıyor ve uyuyoruz sadece,buda çok güzel diyor eşim,sammi gibi geliyor ama bilemem tabi lülülülülülü
yaaaaaaaaaaaaaaaaa ben cahılmym neden anlayamıyorm offfffffffffffffffffffffffffklava: klava: klava:
haklısn cnm amannnnnnn offf bulantılr acı o bu su hepsı bıyandn hamişliğimi anlayamdm ztnnnn allhm yardmcım olsn benmm
halamı bulantın var, o kadar sürüyor mu? ben hiç yaşamadım bulantı
ilk evlendıgmde gıttım vajınusmus dedı
sonra bidaha gıttım yapıyz ama kasılym dıye bakarken dedı hala vajınusmus kalmıs dedı. psıkolojık tedavı onerdı ama ben nasılsa yapıyz ıı kotu dıye onemsemedım
yara falan yoktu ozmn işte dun gece ılkdefaa o agrılrdn kat kat fazlası oldu yanma falan karsk neyse işte bilmiyormkıı bide yara cıkmasın lutfennnnnnnnnnnn
hımmmmmmm ben 2 ayck öle bir durmum olmştu senn daha fazla acaba benm doktor bılemedımıkadın doktora gıtmştm bitane...
kurulk olma teshısını kendım koyuyrm cunku bn hıc ıslanmyrmgamyoncuiremsu gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?