2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar yemek ısıtmak ıcın tavayı yıkayım dedım gozume bulasık sabunu fırladı ayy yıkadım ıyce ama yanıyoo yaa neyse mamaızı yıyelım unuturz belkı

doktorcum sağolsun kocişime dedi emir bey maalesef eşinizin durumundan dolayı cinsel ilişki yok kıhkıh
zavallı kocamdan yok yokkkk diye bir inilti geldi hehe

bir insanın gözü dışarıdaysa karısı hamile olsun ya da olmasın gene aldatır.
kocam kaçmasın diye de kendimi zora sokamam. azıcık da onlar sabretsinler baba olmak kolay değil.
[/QUOTE]

ona şüphe yok zaten ama hamileyim diye kendini salmak, eş ile ilgilenmemek de çoğu kadının düştüğü hata yapılan araştırmalara göre... hamilelik sonrası postpartum sendromu var daha bunun...
Gerektiğinde ama gerektiğinde sabretmeyen eş insan sıfatında değil bence. Zora sokuyor gibi hissetmiyorum kendimi ben eşime ne kadar yakın olursam o kadar mutlu hissediyorum.

kesinlikle!

canım doktora gitseydin ya psikolojiktir ya da rahimde yara filan olabilir..

ilk evlendıgmde gıttım vajınusmus dedı
sonra bidaha gıttım yapıyz ama kasılym dıye bakarken dedı hala vajınusmus kalmıs dedı. psıkolojık tedavı onerdı ama ben nasılsa yapıyz ıı kotu dıye onemsemedım

yara falan yoktu ozmn işte dun gece ılkdefaa o agrılrdn kat kat fazlası oldu yanma falan karsk neyse işte bilmiyormkıı bide yara cıkmasın lutfennnnnnnnnnnn

yaaaaaaaaaaaaaaaaa ben cahılmym neden anlayamıyorm offfffffffffffffffffffffffffklava: klava: klava:

haklısn cnm amannnnnnn offf bulantılr acı o bu su hepsı bıyandn hamişliğimi anlayamdm ztnnnn allhm yardmcım olsn benmm

bende ilk evlendiğimde 6 ay birlikte olamadım, banada vajinismus dediler,halbuki değilmişim rahim kuruluğu varmış bende,jel kullandım başka türlü olmuyordu zaten,şuanda ben eşime dokunsam korkuyor zaten adam,kanama geçirdiğim için benim 9 ay cinsel ilişkiye girmem yasak,sarılıyor ve uyuyoruz sadece,buda çok güzel diyor eşim,sammi gibi geliyor ama bilemem tabi lülülülülülü

hımmmmmmm ben 2 ayck öle bir durmum olmştu senn daha fazla acaba benm doktor bılemedımı kadın doktora gıtmştm bitane...
kurulk olma teshısını kendım koyuyrm cunku bn hıc ıslanmyrmgamyoncuiremsu gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu

müşteri vardı yazmadım aklım kaldı geldim nihayet

o zaman seninki psikolojiktir..
evliliğimin ilk 2 ayında ben de bunu yaşadım sora bi doktora gittim ama gözüm tutmayınca bıraktım..internetten çok okudum araştırdım sonra da cem keçenin vajinismusun üstesinden gelmek kitabını okuyarak yendim..
keşke sen de üstüne düşseydin..bunun iyi kötü yaşanması değil güzel yaşanması önemli..istersen o kitabı edin, belki biraz psikolojik olarak hazırlar seni..yalnız biraz kalın bi kitap..500 sayfa kadar akannehir

aynen canım,biz kayganlaştırıcı jel ile aştık olayı açıkçası,benim hala onsuz olmuyor zaten,ıslanma olmadığı için yapamıyorsun zaten,yine bir doktoruna danış,o jellerin yan etkiis yokmuş ben araştırmıştım,sakıncası yok derse bir dene derim

amanın ne olmuş bizim kızlara
şitttttttt susun yoksa bu akşam tüm haziran anneleri
iş başında olacak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…