2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya kızlar bazen tüm karnım şiş oluyor bazende alt taraf daha şişoluyor...bebek aşağı mı iniyor diye korkuyorum...offf benim bu evhamlı kafayı resetlemek lazım yaaa

yok canım evham yapma.bebek aşağı inmez.zaten daha ağırlıkları çok az.o şekilde yer değiştirdiklerini fark edemeyiz daha.

yok canım evham yapma.bebek aşağı inmez.zaten daha ağırlıkları çok az.o şekilde yer değiştirdiklerini fark edemeyiz daha.

ah canımya bu evham öldürecek beni....daha önce kızımda karnımaşağı indi ben önemsemedim sonrada 1 hafta sonra doğumyaptım kızım uçtu....şimdi de sürekli gözüm karnımda aşağı inmiş görüyorum..kafayı yicem..dr bişey yok diyor bakalım...

özgecim ben oyumu çisem den yana kullandım....sağlıkla gelsin de isim gök boncuk...

kızlar perdelerim çok kirlenmiş hep is olmuş yıkıyayım dedim ama camların silinmesi gerekiyor camlarda çok kötü is olmuş kadın çağırdım ama bu 1 ay hep dolu acaba camları ben mi silsem çok yıpranırmıyım bilmiyorum ki perde asmak ta bir işkence ne yapsam acaba fikri olankafamçokkarıştı

klava:klava:klava:

sakın perde falan asayım deme. uzanacaksın yukarıya ,sonra allah korusun birşey olur.
eşin gelsin o assın perdeleri. camlarında azıcık kirli dursun kimse seni kınamaz.

merhaba arkadaslar dun doktora gittim bebek 1 hafta geri cikti. biraz uzuldum ama doktor o kadar onemli degil dedi. sut icemedigim icin boyleymis. kalsiyum ilaci verdi 2 hafta sonrada 3lu test icin cagirdi umarim o gune kadar biraz toparlanir bebegim:Saruboceq:

Bebiş yapma sakın, sonradan pişman olmak var işin ucunda. Bence kadını bekle. Öyle perde asmak için cam silmek için fazla uzanma.

klava:klava:klava:

sakın perde falan asayım deme. uzanacaksın yukarıya ,sonra allah korusun birşey olur.
eşin gelsin o assın perdeleri. camlarında azıcık kirli dursun kimse seni kınamaz.

Bebiş yapma sakın, sonradan pişman olmak var işin ucunda. Bence kadını bekle. Öyle perde asmak için cam silmek için fazla uzanma.

ay kızlarr ama çöplüğün içindeyim gibi duruyor balkonları bile yıkamıyorum soğuk almayayım diye valla balkonlardaki kir 3 katlı pastayı andırıyor batman hem tozlu hem soğuk hafta sonu kocişim gelsin de yapsın az o zamanakannehir

canım birşey olmaz hayırlısıyla toparlanır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…