ya kızlar bazen tüm karnım şiş oluyor bazende alt taraf daha şişoluyor...bebek aşağı mı iniyor diye korkuyorum...offf benim bu evhamlı kafayı resetlemek lazım yaaa
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...r/338078-dila-cisem-lutfen-oylar-misiniz.html
yeni gelip geçmişi okumayanlardan oylama bekliyom.. kız bebiş oyla bakamklava:
piskuzum oylamadım çünkü iki isimde çok güzel kararsız kaldım ikiz getireydin suç benim mikaydirigubbakcemile
pisklava:
yok canım evham yapma.bebek aşağı inmez.zaten daha ağırlıkları çok az.o şekilde yer değiştirdiklerini fark edemeyiz daha.
mafoldumben ismini sende benim gibi yap özgecay kur ben bebis02 kurmuşum :roflol:
gunaydın canım benımkı 48 yanı sımdı erkek mı olacak bakalım pazartesı bellı olur ben dıkkate alıcam bu tezıa.s.
kızlar perdelerim çok kirlenmiş hep is olmuş yıkıyayım dedim ama camların silinmesi gerekiyor camlarda çok kötü is olmuş kadın çağırdım ama bu 1 ay hep dolu acaba camları ben mi silsem çok yıpranırmıyım bilmiyorum ki perde asmak ta bir işkence ne yapsam acaba fikri olankafamçokkarıştı
gunaydın canım benımkı 48 yanı sımdı erkek mı olacak bakalım pazartesı bellı olur ben dıkkate alıcam bu tezıa.s.
mavisakal diye grup vardı ya aklıma hep o geliyor
kızlar perdelerim çok kirlenmiş hep is olmuş yıkıyayım dedim ama camların silinmesi gerekiyor camlarda çok kötü is olmuş kadın çağırdım ama bu 1 ay hep dolu acaba camları ben mi silsem çok yıpranırmıyım bilmiyorum ki perde asmak ta bir işkence ne yapsam acaba fikri olankafamçokkarıştı
amiinn canımm...özgecim ben oyumu çisem den yana kullandım....sağlıkla gelsin de isim gök boncuk...
klava: klava: klava:
sakın perde falan asayım deme. uzanacaksın yukarıya ,sonra allah korusun birşey olur.
eşin gelsin o assın perdeleri. camlarında azıcık kirli dursun kimse seni kınamaz.
Bebiş yapma sakın, sonradan pişman olmak var işin ucunda. Bence kadını bekle. Öyle perde asmak için cam silmek için fazla uzanma.
merhaba arkadaslar dun doktora gittim bebek 1 hafta geri cikti. biraz uzuldum ama doktor o kadar onemli degil dedi. sut icemedigim icin boyleymis. kalsiyum ilaci verdi 2 hafta sonrada 3lu test icin cagirdi umarim o gune kadar biraz toparlanir bebegim:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?