baskılı tişört alan anneler hani resimleri paylaşacaktınızzzzzzz. bizde kopya çekecektikkkkkkk
baskılı tişört alan anneler hani resimleri paylaşacaktınızzzzzzz. bizde kopya çekecektikkkkkkk
silmiycam lo sizin hışmınıza uğradım kaynanamı geçtiniz :mymeka:
nerde satılıyor baskılı tısortler ben bılmıyorum ama ıstıyorum:sm_cool:
kızlar birşey soracam
Dila ismi nasıl sizce.. kararsızım da çok, çisem demiştik ama o da çok içime sinmiyor sanki..
Hangisi daha güzel sizce.. Bi fikir versenize bana..
ya da oylamalı topik mi açsam
benim aklıma adel-faber i getirdi :kedi:bugün bi kadının kızının adını adel koyduğunu duydum, benim hoşuma gitti valla..adel..
benim aklıma adel-faber i getirdi :kedi:
benim getirdiyse kocamın aklına %1000 getirir
bedenlerı anlamadım 12 yas dıyor
bedenlerı anlamadım 12 yas dıyor
nerde satılıyor baskılı tısortler ben bılmıyorum ama ıstıyorum:sm_cool:
benim aklıma adel-faber i getirdi :kedi:
benim getirdiyse kocamın aklına %1000 getirir
evet benimde aklıma adel_faberi getirdi
canım bunlar baskılı bebiş body siesim de bahsediyordu karnım şişince alacakmış bana onlardan sec sen diyordu :)baskı yaptıracakmış yani xxl badi alıp üstüne istediğim baskıyı yaptıracakmışş..bana arkadasım doğumgünü hediyesi almış onlardan üstünde bebekle 3lendik yazıyor ingilizce olarak tabi ve cin ali 3lemesivar anne baba bebek olarak :)seker bişey
anlamı neymiş biliyon mu recepevet benim de aklıma adel faberi getirdi ama bu yine de beğenmeme engel olamadı :))
özbek 2 geldi kaydirigubbakcemile3
:mymeka:özbek 2 geldi kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?