2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ana bende 4 aylığım diyorum herkese kendimede

16+ 1 oldum ben

16*7 : 112

112+1 :113

113/ 30 : 3,766666666 çıkıyo daha 4 olmama 1 hafta var demekki

benimde bulantılar kusmalar geçmedi 4 olunca geçermi acaba

ben 17+1 imişim ama benim tickrer neden geriden takip ediyor anlamadım benim sabırsız olduğumu bilmiyor mu acaba:umursamaz:

canım sen de sütlü tatlı yemeye calıs..kalsiyum alması sart.ben de pek sevmem sütü ama nesguikle falan icmeye zorluyorum kendimi günde en az 2 fincan süt sonra 2 kase yogurt yiyorum ve bolca da peynir.ama herkeste var bir sorun iste benim de etle aram hiç yok ): zorlayarak ve sebzelerden almaya calısıyorum demir ihtiyacımı daha cok.yesil mercimek ve ıspanak yiyorum haftada 3-4 gün en az

evet canım bencede kocişine yaptır sen..

canım üzülme 1 hafta doktorunda demiş çok önemli değil. bende süt içemiyorum yoğurt yemeye çalışıyorum. ama geriden gelen bebişler için muzlu süt çok iyiymiş hatta ikizlerin gelişimi ve kilo alımı az olduğu için hep önerirler. muz koysan içebilirmisin acaba

:kedi:tm yapmıycam temizlik küflenicam ama bu evde yaaaaaamafoldumben

boşver isterse evi mok götürsün canım bende aynı durumdayım valla eşim hafta sonu hallederiz bebişten önemlimi dedi. gerçekten bebişten önemlide değil canım siz keyfinize bakın boşver

ben 17+1 imişim ama benim tickrer neden geriden takip ediyor anlamadım benim sabırsız olduğumu bilmiyor mu acaba:umursamaz:

benimkisi de 1 gün geride neden acaba?14+2 deyim su anda aslında

Kızlar siz günleri sayarken 1'den 7'e kadar mı sayıyorsunuz? Tickerlar 0'dan 6'ya sayıyor. Aslında her ikisi de aynı şey, sadece ifade farkı

boşver isterse evi mok götürsün canım bende aynı durumdayım valla eşim hafta sonu hallederiz bebişten önemlimi dedi. gerçekten bebişten önemlide değil canım siz keyfinize bakın boşver

oo ona bakarsan benim eşim kahkaha atmama bile izin vermiyor bebiş düşer diye karnım zıplıyo ya gülerken hemen gelip karnımı tutuyo sallama şunu diye ay göreceksin çok komik oluyoodelikafadulden:roflol:

baskılı tişört alan anneler hani resimleri paylaşacaktınızzzzzzz. bizde kopya çekecektikkkkkkk

ana bende 4 aylığım diyorum herkese kendimede

16+ 1 oldum ben

16*7 : 112

112+1 :113

113/ 30 : 3,766666666 çıkıyo daha 4 olmama 1 hafta var demekki

benimde bulantılar kusmalar geçmedi 4 olunca geçermi acaba

:roflol: gördünüzmü herkes benim bildiğim gibi zannediyormuş.. canım bende senin gibi biliyordum ama uyanık dediler banaa sositososito

evet canım benimde yapıyor öyle 1-2 gün tutukluk bende düzetiyorum hep :sm_cool:

oo ona bakarsan benim eşim kahkaha atmama bile izin vermiyor bebiş düşer diye karnım zıplıyo ya gülerken hemen gelip karnımı tutuyo sallama şunu diye ay göreceksin çok komik oluyoodelikafadulden:roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…