- Konu Sahibi daemon
-
- #22.601
merhaba arkadaslar dun doktora gittim bebek 1 hafta geri cikti. biraz uzuldum ama doktor o kadar onemli degil dedi. sut icemedigim icin boyleymis. kalsiyum ilaci verdi 2 hafta sonrada 3lu test icin cagirdi umarim o gune kadar biraz toparlanir bebegim:Saruboceq:
ben 17+1 imişim ama benim tickrer neden geriden takip ediyor anlamadım benim sabırsız olduğumu bilmiyor mu acaba:umursamaz:
slm canım hoşgeldinn
a.s.
ay kızlarr ama çöplüğün içindeyim gibi duruyor balkonları bile yıkamıyorum soğuk almayayım diye valla balkonlardaki kir 3 katlı pastayı andırıyor batman hem tozlu hem soğuk hafta sonu kocişim gelsin de yapsın az o zamanakannehir
hşbulduk canım. sakın cam silip perde asayım deme.klava:
bebişi riske atmış olursun canım boşver kirli kalsın
merhaba arkadaslar dun doktora gittim bebek 1 hafta geri cikti. biraz uzuldum ama doktor o kadar onemli degil dedi. sut icemedigim icin boyleymis. kalsiyum ilaci verdi 2 hafta sonrada 3lu test icin cagirdi umarim o gune kadar biraz toparlanir bebegim:Saruboceq:
evet canım bencede kocişine yaptır sen..
ben de pazartesi öğrenicem cinsiyetiniiiiii :))sabırsızlıktan ölüyoruuuummm
:kedi:tm yapmıycam temizlik küflenicam ama bu evde yaaaaaamafoldumben
ben 17+1 imişim ama benim tickrer neden geriden takip ediyor anlamadım benim sabırsız olduğumu bilmiyor mu acaba:umursamaz:
benimkisi de 1 gün geride neden acaba?14+2 deyim su anda aslında
boşver isterse evi mok götürsün canım bende aynı durumdayım valla eşim hafta sonu hallederiz bebişten önemlimi dedi. gerçekten bebişten önemlide değil canım siz keyfinize bakın boşver
Bebish rahat dur sakına cam flan siliiym demeklava:
Ay ödüm koptu cam perde falan diyince
ana bende 4 aylığım diyorum herkese kendimede
16+ 1 oldum ben
16*7 : 112
112+1 :113
113/ 30 : 3,766666666 çıkıyo daha 4 olmama 1 hafta var demekki
benimde bulantılar kusmalar geçmedi 4 olunca geçermi acaba
oo ona bakarsan benim eşim kahkaha atmama bile izin vermiyor bebiş düşer diye karnım zıplıyo ya gülerken hemen gelip karnımı tutuyo sallama şunu diye ay göreceksin çok komik oluyoodelikafadulden:roflol:
:kedi:tm yapmıycam temizlik küflenicam ama bu evde yaaaaaamafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?