teşekkğr ederimgözün aydın canım test iyi çıkmış erkek ismi çok güzel bulmuşun
kız isimerini sakın özgecaya danışma çünkü onun repartuvarında çiş dill piril varr :roflol:
hayırlısı olsun ama 1 kızımız var 1 de deişik olsun istiyoruz da hayırlısı bakalım ne olacak meraklanıytoruz kızımda sena yada nisa arasında kalmıştık sena koyduk buda belkş nisa olur
selam canım
gözün aydın
meraklanma ben 4 ayı bitirdim benimki de hala göstermedi
sena ismine nisa ismi uyar mesela sadece fikir tabi
şimdi ben yarın fırında pilav pişiricem büyük hindi butlarıyla tepside ama ..bişey var ki ben hep gözkararı yaptığım için.. bazen pilavım tutmuyo üstü sert altı lapa kalıyosizin sabit bi ölçünüz var mı bu pilav için? babanem panik yaptı.. şimdiden bilmek istiyomuş sabah ona göre panik yapacakmış :1shok:
peki bebiş sağol canım. söyliyim de rahatlasın. ben göz kararı yaparım diyorum panik yapıyo çünkü. sabahtan beri çıktık dışarı dudulluda ekmek kadayıfı arıyoduk çiğ. onu kendisi pişiricekmiş. bi de sorduğumuz her yerde beni gösterip hamilenin canı istedi diyo.. ben de hiç sevmiyorum şerbetli tatlı.. bu gün çok dokunuyo bana ya... of...daha 1 hafta daha burda
hepinize +1
o kadının oyunculugu kesinlikle 1 numara
ya kızlar bana da bir kız ismi bulun lütfennnnnnnnnnnnn
oğlumun adı umut bir oğlum daha olursa ufuk düşünüyorum
ama kız ismi bulamıyorum hala
Ozgecİm ben kızım olsa ahsen ada koymayı dÜŞÜnÜyordum
erkeĞede yİĞİt ege
ama sanrım erkek ve yİĞİt ege koyacaĞızzzzz
evt bi ufuk vardı benim tanıdıgım bi kız zamanındabence ufuk ismini kıza da koyabilirsin.
aa ela çok güzel bi isim ama..bayılırım ben..hatta diladan daha güzel..yok hayatım çiseme takmadım
dila ya takmak üzereyim hatta kaydirigubbakcemile3
aslın da ben ela da koymak istedim ama benim kociş hiçbişiyi begenmediği gibi onu da begenmedi
ben pirinç pilavında 1 bardak pirince 1,5 bardak su koyuyorum ama bu pirincin cinsine göre de değişiyo tabi..şimdi ben yarın fırında pilav pişiricem büyük hindi butlarıyla tepside ama ..bişey var ki ben hep gözkararı yaptığım için.. bazen pilavım tutmuyo üstü sert altı lapa kalıyosizin sabit bi ölçünüz var mı bu pilav için? babanem panik yaptı.. şimdiden bilmek istiyomuş sabah ona göre panik yapacakmış :1shok:
ya kızlar bana da bir kız ismi bulun lütfennnnnnnnnnnnn
oğlumun adı umut bir oğlum daha olursa ufuk düşünüyorum
ama kız ismi bulamıyorum hala
ana yazık valla piyon olarak kullanıyor seni ninen :roflol:
bence ufuk ismini kıza da koyabilirsin.
bence de çok güzel ama sevgili kocam öyle 3 harfli isim istemezmiş..aa ela çok güzel bi isim ama..bayılırım ben..hatta diladan daha güzel..
ben pirinç pilavında 1 bardak pirince 1,5 bardak su koyuyorum ama bu pirincin cinsine göre de değişiyo tabi..
kız ben sana kız olursa onun adını da ufuk koy demedim mi geçen gün :mymeka:
bi arkadaşım kızının adını kiraz koymuştu bayılmıştım..bence çok şeker a.s
ama umuta ne uyarki acaba?? :sm_confused:
bennn geldimm yaaaaaa mafoldumben
bennn geldimm yaaaaaa mafoldumben
bence de çok güzel ama sevgili kocam öyle 3 harfli isim istemezmiş..
beyzacım ağlayana kadar konuşmaya katılsana.
zorla mı çekelim seni sohbete yerimseniben
hhahahahhahhhahhahahhahniye çarpar diye mi korkuyor lülülülülülülülülülülülü
bence de çok güzel ama sevgili kocam öyle 3 harfli isim istemezmiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?