ay ebet :kedi:daemon çok kızıcak sayfalar ilerliyorr:kedi:
hoşgeldin canım..benim de hala cıkmadı göbeğim..aramızda birkaç gün var..demekkinoraml bir de kişiden kişiye göre değişiyor.içkarın genişliği ile zayıflıkla alakalı bişey herhalde
buraya niye giriozz geyik yapıp hamileliğimizi iyi gecirmek için onu diyenler girmesinler ozaman dimi herşeyin bi zamanı var yararlı bilgilerde paylaşıoruz sonuctaa
hoşgeldin canım..benim de hala cıkmadı göbeğim..aramızda birkaç gün var..demekkinoraml bir de kişiden kişiye göre değişiyor.içkarın genişliği ile zayıflıkla alakalı bişey herhalde
ya nerden baktın onlara bende bakmak istiyomm
arkadasımı bekliyorum cıkamadım halaa...kime laf atıcam sen burayı görsen burası tam bir çiftlik canım..:)köpekler kuşlar kediler yan tarafta kocaman bir ayçiçeği tarlası köy gibi yani anlayacağın :)))))))koskocaman bir tesis burası..neresi olduğunu sonra söylerim sana özelden
aynen valla tüm stresimi atıyorum..valla pskolojisi bozuk olan dktra gitmisun bu topiğe gelsin hiçbişeyi kalmaz hemen iyileşir valla bana terapi gibi geliyor mutlu oluyorum artık yüzüm gülüyor yaff
kiloda almamışsınızdır siz şimdi, valla benim göbek baya önde gidiyor...iç karnım mı yoktur nedir anlamadım kibuyrunnnnnnnnn
valla pskolojisi bozuk olan dktra gitmisun bu topiğe gelsin hiçbişeyi kalmaz hemen iyileşir valla bana terapi gibi geliyor mutlu oluyorum artık yüzüm gülüyor yaff
valla pskolojisi bozuk olan dktra gitmisun bu topiğe gelsin hiçbişeyi kalmaz hemen iyileşir valla bana terapi gibi geliyor mutlu oluyorum artık yüzüm gülüyor yaff
niye kızsınki
evet canım içle alakalı iç karnın küçükse karnın büyük oluyomus genişse küçük oluyomuss oooo balımm yapmıssın çizelgeyii nasıl hallettin dün cıkmak zorunda kaldımda kusura bakma naniknanik
asıl sen kusura bakma ben de eşimle ilgilenmekten uzunca bir süre bakamadım buraya..en basta yapmıştım ben ztn ama sadece adres linkini görünce o çizelge yazan kısımda olmadı sandım sonra bir daha kopyalarken yanlışlıkla seninkini kopyalamışım :)çok güldüm tam salak gibiydim aksam..ama benim sucum yok esime yemek hazırlarken acele ile yaptım kontrol etmeden gittim sen söyleyince fark ettim anca da:))
aynenn gecen ağrım vardı girdim unutmuşum ağrıyıı ağrıo ama geyik yapmaktan farkında deilimm :roflol:
geçmişi okumak zamanının yarısını alıcak da ondan şakkıdı
ben de birkaç gündür aranızdayım kızlar ama hepinize tşk.aynen bana da çok iyi geldi sizlerle iletişimde olmak..eğlencelisiniz bir kere hepiniz..
heeeeee ondannn yok kız daemon kızmaz kızı delirtmişş simnil valla okudumdaa ama hiç hakkı yok boş sebebten kavga cıkarıp stres yaratmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?