2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoşgeldin canım..benim de hala cıkmadı göbeğim..aramızda birkaç gün var..demekkinoraml bir de kişiden kişiye göre değişiyor.içkarın genişliği ile zayıflıkla alakalı bişey herhalde

evet canım içle alakalı iç karnın küçükse karnın büyük oluyomus genişse küçük oluyomuss oooo balımm yapmıssın çizelgeyii nasıl hallettin dün cıkmak zorunda kaldımda kusura bakma naniknanik

hoşgeldin canım..benim de hala cıkmadı göbeğim..aramızda birkaç gün var..demekkinoraml bir de kişiden kişiye göre değişiyor.içkarın genişliği ile zayıflıkla alakalı bişey herhalde

kiloda almamışsınızdır siz şimdi, valla benim göbek baya önde gidiyor...iç karnım mı yoktur nedir anlamadım kibuyrunnnnnnnnn

valla pskolojisi bozuk olan dktra gitmisun bu topiğe gelsin hiçbişeyi kalmaz hemen iyileşir valla bana terapi gibi geliyor mutlu oluyorum artık yüzüm gülüyor yaff

ya nerden baktın onlara bende bakmak istiyomm

Yemekteydim , adresi veriyorum

Ashley Turjanica : Pregnancy Model for Week 15

valla pskolojisi bozuk olan dktra gitmisun bu topiğe gelsin hiçbişeyi kalmaz hemen iyileşir valla bana terapi gibi geliyor mutlu oluyorum artık yüzüm gülüyor yaff

bende innılmaz eğleniyorum,iki muhabbet ediyoruz şurda...elbette önceliğimiz bebişler ama gülmek onlarada iyi geliyordur sonuçta kaydirigubbakcemile3

aynenn gecen ağrım vardı girdim unutmuşum ağrıyıı ağrıo ama geyik yapmaktan farkında deilimm :roflol:

asıl sen kusura bakma ben de eşimle ilgilenmekten uzunca bir süre bakamadım buraya..en basta yapmıştım ben ztn ama sadece adres linkini görünce o çizelge yazan kısımda olmadı sandım sonra bir daha kopyalarken yanlışlıkla seninkini kopyalamışım :)çok güldüm tam salak gibiydim aksam..ama benim sucum yok esime yemek hazırlarken acele ile yaptım kontrol etmeden gittim sen söyleyince fark ettim anca da:))

heeee iyii iyi sevindimm cnmm yapmana çok cici olmuss umarım beğenmişsindir bnm zevkimle oldu ama beğenmediysen yaparım baska sen beğenene kadar

aynenn gecen ağrım vardı girdim unutmuşum ağrıyıı ağrıo ama geyik yapmaktan farkında deilimm :roflol:

ben de birkaç gündür aranızdayım kızlar ama hepinize tşk.aynen bana da çok iyi geldi sizlerle iletişimde olmak..eğlencelisiniz bir kere hepiniz..

kimse bana darılmasın ama ben simnil e biraz haksızlık yapıldığını düşünüyorum hala.
bu arada simnili tanımam etmem. buradaki herkesi simnilden daha fazla tanıyorum ama bu şekilde düşünüyorum

hoşbeş aldırdm hoşbeş aldırdımmm delikafadulden delikafadulden
geldi şimdii delikafadulden
vanilyalı delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…