2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
demin telefonla konuştuk sordum aptal adam benimle dalga geçti kötükedihüso

hahahah iyi halt etmişsin...:roflol:

ne bekliyodun '' evet karıcım aldatıyorum dur en iyisi akşama eve getireyim bi tanışın valla sende çok seveceksin.arkadaş olursunuz..'' mu diyecek sana

ya kızlar bende bugun naptım bılıyomusunuz?? kocacım cep telefonunu evde unutmus gızlı nodan aradılar bı kadın onur beyle gorusebılırmıyım dedı kımsınız dedım garantı bankasından arıyorum dedı konu neydı dedım bı bılgı verıcektım dedı bende ban soleyın ben ıletırımd edım kendısını tekrar ararız dedı kapattı ama ben sınır oldum onun uzerıne esım aradı napıyosun dedı senın sekreterlıgını yapıyorum dedım bı kadın aradı gızlı numaradan kım oldugunuda soleylemedı nıye aradıgınıda ben tekrar ararım kapattı dedım. bu telefon bıkac gun daha bende kalsın kım olabılır sende bı dusun dedım kapadım telefonu

eğer niyetin memlekete gitmekse hiiç umutlanma sen gidersen ben sefil oluyorum burda dedi
hem seni aldatsam aldatsam ortağım huriyeyle aldatırım dedi çokta tipim ya dedi memlekte gitmek için daha mantıklı şeyler bul yemek yapma yemeğe çıkıcaz dedi sinir oldum kaygımı bile es geçti yaaa

benimkide kızımız olucağını öğrendiğimden beri elimi öpüyor canım kocam çok nazik adam vesselam yaa bana b kız evlat verdiğin için çok saol diyor eeiçimden senin payındsa büyük canımm demek ğeliyor ama romanttk anları bozmayım diye bişey demiyorum kaydirigubbakcemile3

ya bende ailemin yanına gitmek istiyorum ne eşim ne de eşimin ailesi izin vermiyo bebeğe bişey olur yollarda diye

al bitane daha :roflol:

aa canım gizli numaradan niye arasın belki senin kuruntundur

hay şaşkın seni...

al bitane daha :roflol:

aa canım gizli numaradan niye arasın belki senin kuruntundur

ya yok kadın besbelli bankadan aramış.
müşterilerinden baskasına da bilgi vermeleri yasak..bilgi vermeden kapamış doğal olarak :roflol:

hay şaşkın seni...

olsun ben yınede hesabını sorayım bı halt etmeden ıntıkamımı alayımkı yaptıktan sonra bı anlamı kalmaz yaa bebıse ızıyorum ama nedense benımde aklıma hep esımın benı aldatma ıhtımalı gelıyo ısten bıraz gec gelsın hemen kurtlanıyorumm. ama bunu nasıl cozecegımı bılmıyorum

canım bence hiç üzülme sendde kalsın telefon göriceksin bişey olmadığını öle bişey olsa bile bi daha aramaz kimse bence biri dalğa ğeçmişte olabilir e ben napayım kızlar benim eşimin işi hep kadınlarla bütün gün kadınlar arıyor akşam teline bi bakıyorum şeyda ayşe iffet bilmem ne hep kadın bende çıldırıyorum ama elden işey gelmiyor zamanla alıştım hep kadınlarla işi geçen bende onunla çıktım arabayla denetime marketlere ben arabada beklerken bakim dedim nerde kaldı arkamı bi döndüm
ne görsem beyenirsiniz benimkinin yüzü bana doğru dönük
kadınla ona doğru elini duvara yaslamış kocamla hararetli hararetli bişey konuşuyor
bi çıukarsın arabadan gel diye işaret yaptım tamam derken
arkadan kadın ğörd hemen toparlandı su aygırı ne olucak kaydirigubbakcemile3
ama kadının yüzünü görünce rahatladım

selam kızlarrr iş yerindeyim mesaiye kaldımmm
napıyosunuz bugün hiç bakamadım sizeee
geçmişi okuyamıyorumm okumasamda daha hayırlıı kaç sayfa çene yaptınızz kimbilir
gündemdeki mevzu nedirr

ah ah ben olacaktım bacaklarından caaaart diye ayıracaktım o karıyı uyuzz şeyyyklava:

selam kızlarrr iş yerindeyim mesaiye kaldımmm
napıyosunuz bugün hiç bakamadım sizeee
geçmişi okuyamıyorumm okumasamda daha hayırlıı kaç sayfa çene yaptınızz kimbilir
gündemdeki mevzu nedirr

nasılsınn canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…