- Konu Sahibi daemon
-
- #23.321
neyse sonra diğer markete gittk ana ordaki kadında sanki kırk ylıllık dostu gibi atladı arabaya beni şuraya götür demezmi eşime kızlar ölürmüsünüz öldürürmüsünüz düşünsenizya ben arabada olmasam ön tarafa kurulcak gezicekler kadınlaaa aayyyyyyyyyyyyyyyyyyklava:
iiyim canım nasıl olayım işte buruk biraz ama bebişim var düşünmemeye çalışıyorumnasılsınn canımmm
neyse sonra diğer markete gittk ana ordaki kadında sanki kırk ylıllık dostu gibi atladı arabaya beni şuraya götür demezmi eşime kızlar ölürmüsünüz öldürürmüsünüz düşünsenizya ben arabada olmasam ön tarafa kurulcak gezicekler kadınlaaa aayyyyyyyyyyyyyyyyyyklava:
ah ah ben olacaktım bacaklarından caaaart diye ayıracaktım o karıyı uyuzz şeyyyklava:
iiyim canım nasıl olayım işte buruk biraz ama bebişim var düşünmemeye çalışıyorum
annemle abimde memlekete gittiler yılbaşında birlikte olamıycaz
onun dışında işler çok yoğunn öldüm sabahtan berii
kızlar kocam geldi ben cıktım kendinize ii bakın.. sacma düşünceleri kafanızdan atın
iiyim canım nasıl olayım işte buruk biraz ama bebişim var düşünmemeye çalışıyorum
kızlar kocam geldi ben cıktım kendinize ii bakın.. sacma düşünceleri kafanızdan atın
ayy hamile hamilee konuştuğunuz şeye bakınn huzursuz etmeyin kendiniziiiuklacım gündemimiz aldatmak..
kızlar bi durun sacmalamayın ya
herkese iyiaksamlarbenimkide kızımız olucağını öğrendiğimden beri elimi öpüyor canım kocam çok nazik adam vesselam yaa bana b kız evlat verdiğin için çok saol diyor eeiçimden senin payındsa büyük canımm demek ğeliyor ama romanttk anları bozmayım diye bişey demiyorum kaydirigubbakcemile3
ben kaçtım iyi akşamlar herkese...
kız deli daha yeni geldim nereye postaladın hemen beni:roflol:güle gülee
olsun ben yınede hesabını sorayım bı halt etmeden ıntıkamımı alayımkı yaptıktan sonra bı anlamı kalmaz yaa bebıse ızıyorum ama nedense benımde aklıma hep esımın benı aldatma ıhtımalı gelıyo ısten bıraz gec gelsın hemen kurtlanıyorumm. ama bunu nasıl cozecegımı bılmıyorum
yolarım ben onuu
canım p.tesi amcam vefat etti onu haberini aldıkcanım benim ben kaçırmışım hayırdır nie buruksun bişey mi oldu..:??
ayy hamile hamilee konuştuğunuz şeye bakınn huzursuz etmeyin kendiniziii
ben eşime diyorumki eğer beni aldatırsan sana hakkımı helal etmem bak ona göre..
Ya bu konuda nedense benim içim rahat eşime güveniyorum Allah şaşırtmasınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?