2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
neyse sonra diğer markete gittk ana ordaki kadında sanki kırk ylıllık dostu gibi atladı arabaya beni şuraya götür demezmi eşime kızlar ölürmüsünüz öldürürmüsünüz düşünsenizya ben arabada olmasam ön tarafa kurulcak gezicekler kadınlaaa aayyyyyyyyyyyyyyyyyy klava:

yolarım ben onuu

uklacım gündemimiz aldatmak..

kızlar bi durun sacmalamayın ya

nasılsınn canımmm
iiyim canım nasıl olayım işte buruk biraz ama bebişim var düşünmemeye çalışıyorum
annemle abimde memlekete gittiler yılbaşında birlikte olamıycaz
onun dışında işler çok yoğunn öldüm sabahtan berii

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tutmayın beni öldürücam o karıları benim kocamda aptal birine şarjörü takmayı öğretti gözümün önünde ama ben ne yaptım kalkıp eve geldimm kocam naptıı kuyruğunu toplayıp peşimden geldi hele bi gelmeseydi klava:

ah ah ben olacaktım bacaklarından caaaart diye ayıracaktım o karıyı uyuzz şeyyyklava:

sorma bebişçim sinirden şu oklava sallayan kadın gibi kıpkırmızı oldum klava: ama yapıcak bişey yok işi bu onlarla muhattab olmak zorunda kadınlarda görüyolar uzun boylu yakışıklı bi erkek hemen ağızlarının suyu akıyor :mymeka:

kızlar kocam geldi ben cıktım kendinize ii bakın.. sacma düşünceleri kafanızdan atın

neyse canım ıslerle oyalanıyosun en azından ama yorma kendını cok fazla

uklacım gündemimiz aldatmak..

kızlar bi durun sacmalamayın ya
ayy hamile hamilee konuştuğunuz şeye bakınn huzursuz etmeyin kendiniziii
ben eşime diyorumki eğer beni aldatırsan sana hakkımı helal etmem bak ona göre..
Ya bu konuda nedense benim içim rahat eşime güveniyorum Allah şaşırtmasınn

herkese iyiaksamlar
canim kizinmi oluyor.gözün aydin ayni tarihlerdeyiz ama sen benden önce ögrendin.Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin

canım benim ben kaçırmışım hayırdır nie buruksun bişey mi oldu..:??

Allah seni ne yapmasın e mi...
Sen adama neden tüm bildiklerini dökülüyosun ki.
Ben enin yerinde olsam alırım karşıma gözünün bebeğini döve döve "bugün bi kadınla tel görüşmesi yaptım senin telefonunu aradı. (burada bişey varsa biliyorum ona göre gerilimini vermiş oluyosun, yoksa adamın suratında geril,imden uzak "eee..."ifadesiyle karşılaşıyosun öküz gbi bakıyosa tırsma) bana söylemek istediğin bişey varsa şimdi söyle" derdim o zaten 1652362367378 tane soru sorar ama kemkümlemeden bilmediğin şeylerde sinirle e bilemem orasını sen anlatıcaksın, sen anlat vs diye baskı yapardım.

ama önemli olan be herşeyi biliyorum hissi vermek... bişi yoksa anlarsın zaten.

Eşime çok düşkünüm ama hazmedemeyeceğim belkide tek şey budur. Ben güzelliğime ve eşime güvensem de hiçbir zaman asla demem ve arada böyle boş atarım.. ama doluysa tutacağımı düşünüyorum.

yolarım ben onuu

bende dedimki ne o dedim süper vizörler artık kadınlara özel şöförlükmü yapmaya başladı artık dedim ne o öle istedği yere kadar ğötürme filan neymiş efendim buğün işten ayrılmış kız gidiekmiş şehir dışına banka kapanmadan kadına banka bulmmamız lazımmış sonra bi tane bulduk araya araya ana bu seferde bankamatik değil ben banka arıyorum demezmi boğucaktım az kalsın klava:

aminn
aslında ben bu bir hafta huzursuzdum baya dikkatim dağılıyo herşeyde çünkü aklımın bir ucunda eşimin ani değişen hareketleri beni işkillendirdi ben serzenişte bulununca herkes yaşadıklarını anlattı ama kesin yakalıycam bi yerde ama yakalarsam ne olacak kii mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…