bu arada daemon teyzesi kızımın ismini listeye eklermisin.nisa olacak inşallah.babasıyla tek anlaşabildiğimiz isim bu olduda.ben şimdiden ismiyle seslenmeye başladım ona
:1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok:sen kesin oluyosundurr..
özge kız tenhaya geçkaydirigubbakcemileŞeniz
evet bence de gıcık olduklarımla hiç muhatap olmamayı tercih ederim.
eveeeeeeeeeeettttttttt :roflol:
:roflol: Şeniz yerim seni yaa :1hug: canım arkideşim :1hug:
şu anda hepimiz kaynanalarımıza gıcığız. kimse kimseden korkmasın:roflol::roflol:
:lepi::lepi::lepi:şu anda hepimiz kaynanalarımıza gıcığız. kimse kimseden korkmasın:roflol::roflol:
şu anda hepimiz kaynanalarımıza gıcığız. kimse kimseden korkmasın:roflol::roflol:
Ne bılem aklıma geldı facedekı tarla deme bana bı ara sarmıstım verem oldum onun yuzundennselam kızlar facede tarla ekmekten buraya gelemedım kac gundur..nasıılsınız.....
ŞenizŞeniz
daemmon:uhm:
nıye boyle bırsey deme geregınde bulundum guzel annısŞeniz
boyle seylere kafanı takıp kendınıde oglusunuda uzmeopuyorumnanaktan
oglusumun teyzesıne öle deme san agıcık olurum bak-tatlicadiarzu-yani daemon burda elhamraa varken sana nie qıcık olalım kiiiiiiii :roflol:-tatlicadiarzu-
hadı hadii itiraf ett:1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok:
yettimmmm
:1hug:ah bu hamilelik hormonlarııııııııı..........
deamon seni de bebişinideeee seviyoruzzzzzzzz alkisalkisalkis
kızlar bısey sormak ıstıyorum ama lutfen cevap verın yaa.. aranızda bana gıcık olan varmı??? alınmaca gucenmece yokk
benimde tam tersi anacım,insanın birşeyden miğdesi bulanmazmı yaaaa...hiçbirşeyden tiksindiğim yok,kokuda almıyorum,zten gebelikten öncede öyle birşey seçmezdim ne varsa yerdim hala öle kaydirigubbakcemile3
benimde cnm erik istio bizim burda real var eşime sölimde
akşam qelirken alsın mafoldumben
koca totolu:umursamaz:
ay erik lafı duydumm nerde var erik????arıorum bulamıorum ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?