2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
huhuuuuu kimse yok muuuuuu
ANOVA+, aysey+, cupsin, daemon, elhamraaa, esmer80+, ggc, gunesim+, HazZzeL, lovfun, OZASFA, ozbek83+, ozgecay, shadowhearts, SinHa, tatli_cadi_61

ula bebiş habire milleti çağırıp duruyorsun
kocan başka odaya gitse herhalde onu da habire yanına çağırıyorsundurdelikafadulden

selam kızlar işlerim bitti cok şükür artık akşam olsun diye beklicez nasılsınız varmı bir degişikler bu arada şimdiden herkese
mutlu saglıklı nice senelere bu yılbaşını hiç unutmayın ilk bebişli yılbaşımz yerim ben o bebişleri

sende herşeyi kafana takıyorsun az bebeğin için geniş davran bak sen diyorsun salak müşteri demek ki salakmış adamda kargonun irsaliye numarası var hödük seni arıyor böyle müşteriyi ben çöpte bulsam kaldırmam sende akşam üstü aparatif bişiyler hazırla yabancımı gelecek eşinle birliktesin mum ışığıda bebeğinin hatrına eksik olsunn:1hug::teselli:

tmm cnm bekle oturur bol bol erik yeriz..bu arada çatlıcam eriksizlikten :) ciddi gelsin benimkide bi bakalım şu reallere

evet ya bebeklerimizle ilk senemiz. bende o yüzden kocam ve bebeğimle evde olmak istedim.:asigim:

çık bi dışarıda hava al gel canımcım oluyo arada ole depresif haller

ya gene gülüyonuz bana yamafoldumben

BURDAYIZZZZZZZZZZ BıZDE:lepi:
AMA ÇOOOKKKK UYKUMUZ VAR ANCA OKUYORUZ YAZILANLARIIIIIIIIkaydirigubbakcemile2

aparatıfte olsa yerımden kalkmak ıstemıyorumki evde bır ton iş benı beklıyoo

Arkadaslar su canınınız istediği seyler yazmasanız ya da yazarken söleee sulu sulu ekşi ekşi vs dıye tarıf etmesenız ...HAdi biz ıstanbuldakiler buluyoruz diyelim o yazdıklarınızı,Diğer sehırlerde olmayabılır...ölüyorum yazılanları okudukca yaw..

ula bebiş habire milleti çağırıp duruyorsun
kocan başka odaya gitse herhalde onu da habire yanına çağırıyorsundurdelikafadulden

tabiki çağırıcam sizden başka arkadaşım mı var bir tane vardı maşallah soba borusu gibi tüttürdükçe tüttürüyor he anam kocamıda çağırıyom ama dilde çağırmıyorum aynen şöyle
huhuuuuuu sonra ardından sütun gibi bacaklar çıkıyor :dance:tabi benim koca eşşek değil ya anlıyor çağırdığımı sonrada gel bu masayı topla diyorum hevesi kursağında kalıyorr:roflol:

evet ya bebeklerimizle ilk senemiz. bende o yüzden kocam ve bebeğimle evde olmak istedim.:asigim:
bizde öyle yapcaktık ama abim kasımda evlendi,ikl yılbaşları ısrarla çağırdılar,,,,Allahtan evlerimiz yakın oraya gidecez...aslında isabet oldu gelin bir hamarat sorma kocişin miğde bayram etsin bariiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…