D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #23.961
tabiki çağırıcam sizden başka arkadaşım mı var bir tane vardı maşallah soba borusu gibi tüttürdükçe tüttürüyor he anam kocamıda çağırıyom ama dilde çağırmıyorum aynen şöyle
huhuuuuuu sonra ardından sütun gibi bacaklar çıkıyor :dance:tabi benim koca eşşek değil ya anlıyor çağırdığımı sonrada gel bu masayı topla diyorum hevesi kursağında kalıyorr:roflol:
kım cıkcak sımdı bır benı yerımden kaldırsııınnnnnnnnnn
uyanık görümce seniiiii...bizde öyle yapcaktık ama abim kasımda evlendi,ikl yılbaşları ısrarla çağırdılar,,,,Allahtan evlerimiz yakın oraya gidecez...aslında isabet oldu gelin bir hamarat sorma kocişin miğde bayram etsin bariiiii
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenseni spatulayla kaldırmak gerek dahası oturduğun yerden kazımak gerek oturduğun yere bandrol olmuşsun:roflol:
kaç bardak içiyorsun ki... valla ben yatarken bir büük bardak içiyorum yanında bir kaşık keçi boynuzu pekmezi ile...ayran çok içiyorum ama
canım sütle pekmezi beraber kullanma en az iki saat ara ile kullan çünkü süt pekmezdedei demir vitaminin emilimini öldürüyor en iyi emilimi demir için c vitamin,i pekmezle portakal yada mandalina ye canımkaç bardak içiyorsun ki... valla ben yatarken bir büük bardak içiyorum yanında bir kaşık keçi boynuzu pekmezi ile...ayran çok içiyorum ama
kım cıkcak sımdı bır benı yerımden kaldırsııınnnnnnnnnn
tabiki çağırıcam sizden başka arkadaşım mı var bir tane vardı maşallah soba borusu gibi tüttürdükçe tüttürüyor he anam kocamıda çağırıyom ama dilde çağırmıyorum aynen şöyle
huhuuuuuu sonra ardından sütun gibi bacaklar çıkıyor :dance:tabi benim koca eşşek değil ya anlıyor çağırdığımı sonrada gel bu masayı topla diyorum hevesi kursağında kalıyorr:roflol:
bizde öyle yapcaktık ama abim kasımda evlendi,ikl yılbaşları ısrarla çağırdılar,,,,Allahtan evlerimiz yakın oraya gidecez...aslında isabet oldu gelin bir hamarat sorma kocişin miğde bayram etsin bariiiii
canım sütle pekmezi beraber kullanma en az iki saat ara ile kullan çünkü süt pekmezdedei demir vitaminin emilimini öldürüyor en iyi emilimi demir için c vitamin,i pekmezle portakal yada mandalina ye canım
kalka kız yerinden silkelen kendine gel mayışık mayışık yeni yılamı gircen bir güzel duş al süsülen kendine gel
:roflol::roflol:
daemon kız zengin olalımda hizmetçiler tutalım(gerçiozmanda kocayı kıskanırım en iyisi uşak tutalım,uğraşmak istemiyorum bende hiç bişeyle bugün
daemon kız zengin olalımda hizmetçiler tutalım(gerçiozmanda kocayı kıskanırım en iyisi uşak tutalım,uğraşmak istemiyorum bende hiç bişeyle bugün
bebiş senin sütun gibi bacaklarını çok merak ettim şimdi :jeyyar:
kıslar dün kocişim oglumada facebooktan hesap acmıs gerci dogum tarihi tutmudu oda büyük yapmıs yasını...öyle duygulandımkiiii ona ait birseyi görmek hhissetmek cok güzel duyguu
kıskanç şeyy şu yosunlu poponun formunda ama kumral ten anla artık :dilcikar:
kıslar dün kocişim oglumada facebooktan hesap acmıs gerci dogum tarihi tutmudu oda büyük yapmıs yasını...öyle duygulandımkiiii ona ait birseyi görmek hhissetmek cok güzel duyguu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?