2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gıdemıyorumkı elhamraaa cok ıcten gıtme dedı kıyamadım ona bozgazım bos durmuyo anam benım ogluds pek bı pıs bogazmı olcak ne..

kızlar ya 19. haftada bebısım dıs seslerı hıssetmee baalıyomsu cok heyecanlı dimii

ya kızlar aksam balık yapıcakrım ama benım canım bezelyede ıstıyo ıkısını bırden yapsam acayıp mı olur

ıyı aksamlar hanımlar kııııızzzzzz leyla sen nasıl benım adımı calarda kızına koyarsın saka saka sevındırık oldum valla bayıldım bıde cok guzel bır ısım ayıptır soylemesı ıyı bır secım adıyla yasasın yavrun:dance:

cıx cıx ayıp ayıp azönce sana
cildir suamaaa
yazdım cevap bilem vermedin:gitme:

cevap vermediysem yokmuşumdur ki o geldiğimde bi saatliğine kayblduğumuda söledim sen burdayken yazmıyosun zilli ben gelir gelmez konuya girdim ve suda çoxuk olayına hemen yrum yazdım sen hiiç bişey bile yazmadım bi daemon hoşğeldin yazdı bana okadar hem suçlu hem güçlü kadına bak ya küstüm gitt :dilcikar:

leylaaaaa 01 ordamısın arkadasımhihoyyyt

karnımızdayken konuşsalar düşünsenize kafayı yer insan
gece uyuyosunuz
karanlık
uykusersemi
birden bises
yaaa uyansana anne gene acıktım ben
diye:ecrin_bebek:

ah anneeeem kıyamam ben dilekime
gözümden kaçmıştır
gel buraya çok fena öpcem
Şeniz

ya kızlar cinsiyet belli oldumu sizin
benim yavruma önce erkek gibi dedil dr başka dr a gittim kıza benziyo dediler( anlayamadık daha

he oldu öp bakalım nezleyim zaten geçsin sanada kaydirigubbakcemile3 neyse benim kız acıktı biraz bişeyler yiyem hastayım zaten koçiş yok iş başa düştü buğün hazırlayım kendime bişeyler hepten halsiz düşmeyim ama ğözüm üzerinizde ona göre

burası KK burdan çıkış yok taammı:enbuyukkk:

ya kızlar cinsiyet belli oldumu sizin
benim yavruma önce erkek gibi dedil dr başka dr a gittim kıza benziyo dediler( anlayamadık daha

aaah ah eşek gibi oldu benimkide hala göstermiyo p.tesi inşallaaaah

karnımızdayken konuşsalar düşünsenize kafayı yer insan
gece uyuyosunuz
karanlık
uykusersemi
birden bises
yaaa uyansana anne gene acıktım ben
diye:ecrin_bebek:
kesın bu gece ruyamda konuscak benımkııakannehir
tatlı sert takılırız biz birbirimiz ama kavga etmeyiz meak etme tatlım sen kaydirigubbakcemile3 sen yesene yemeğibi kız bebişi aç bırakıyosun aaa
yıyorum bıyandan bezelyemı ocaga bılem koydummm

ah anneeeem kıyamam ben dilekime
gözümden kaçmıştır
gel buraya çok fena öpcem
Şeniz
benıde öpünn
aaah ah eşek gibi oldu benimkide hala göstermiyo p.tesi inşallaaaah
cınsıyetı belırsız yegenıme essek demelmaz:

iyi yalnız diilim o zaman hayır göstermiyo deseler ok benzetiyolar ona anlam veremiyorum

iyi yalnız diilim o zaman hayır göstermiyo deseler ok benzetiyolar ona anlam veremiyorum

bızde pazartesı gıdıcez bakalım ıns gosterır bızım sıpa.bıldıgım kadarıyla kordon bagını cuk sanabılıyorlarmıs sayın dr lar.lülülülülülü

ben geldim kızlar..biraz dısarda dolastık esimle yeni geldim simdi..
milyoner süper bir filmdi canım..izledim onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…