D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #24.621
bizde varız ama elhamra hanım hiç bizim yazdıklarımıza cevap bile yazmıyor
cıx cıx ayıp ayıp azönce sana
cildir suamaaa
yazdım cevap bilem vermedin:gitme:
ya kızlar aksam balık yapıcakrım ama benım canım bezelyede ıstıyo ıkısını bırden yapsam acayıp mı olur
yap kız yap içinde kalmasın..niye acayip olsun hamilesin sen herşey normaldir kaydirigubbakcemile3
cıx cıx ayıp ayıp azönce sana
cildir suamaaa
yazdım cevap bilem vermedin:gitme:
ıyı aksamlar hanımlar kııııızzzzzz leyla sen nasıl benım adımı calarda kızına koyarsın saka saka sevındırık oldum valla bayıldım bıde cok guzel bır ısım ayıptır soylemesı ıyı bır secım adıyla yasasın yavrun:dance:
gıdemıyorumkı elhamraaa cok ıcten gıtme dedı kıyamadım ona bozgazım bos durmuyo anam benım ogluds pek bı pıs bogazmı olcak ne..
kızlar ya 19. haftada bebısım dıs seslerı hıssetmee baalıyomsu cok heyecanlı dimii
cok ayıp ama kızlarr askolsun dilekimm olur mu hıc ole seyylmaz:
cevap vermediysem yokmuşumdur ki o geldiğimde bi saatliğine kayblduğumuda söledim sen burdayken yazmıyosun zilli ben gelir gelmez konuya girdim ve suda çoxuk olayına hemen yrum yazdım sen hiiç bişey bile yazmadım bi daemon hoşğeldin yazdı bana okadar hem suçlu hem güçlü kadına bak ya küstüm gitt :dilcikar:
he oldu öp bakalım nezleyim zaten geçsin sanada kaydirigubbakcemile3 neyse benim kız acıktı biraz bişeyler yiyem hastayım zaten koçiş yok iş başa düştü buğün hazırlayım kendime bişeyler hepten halsiz düşmeyim ama ğözüm üzerinizde ona göre
ya kızlar cinsiyet belli oldumu sizin
benim yavruma önce erkek gibi dedil dr başka dr a gittim kıza benziyo dediler( anlayamadık daha
kesın bu gece ruyamda konuscak benımkııakannehirkarnımızdayken konuşsalar düşünsenize kafayı yer insan
gece uyuyosunuz
karanlık
uykusersemi
birden bises
yaaa uyansana anne gene acıktım ben
diye:ecrin_bebek:
yıyorum bıyandan bezelyemı ocaga bılem koydummmtatlı sert takılırız biz birbirimiz ama kavga etmeyiz meak etme tatlım sen kaydirigubbakcemile3 sen yesene yemeğibi kız bebişi aç bırakıyosun aaa
benıde öpünn
ah anneeeem kıyamam ben dilekime
gözümden kaçmıştır
gel buraya çok fena öpcem
Şeniz
cınsıyetı belırsız yegenıme essek demeaaah ah eşek gibi oldu benimkide hala göstermiyo p.tesi inşallaaaah
iyi yalnız diilim o zaman hayır göstermiyo deseler ok benzetiyolar ona anlam veremiyorum
96satte begendıgım fılmeler arasındadır. ölum hattınıda ızlemedım heralde ona da bı bakarım.. hee bırde cok begendıgım bır fılmı kesınlıkle tavsıye eıyorum belkı zlemıssındır ama milyoner fılmı cok etkıleyıcıydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?