2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bızde pazartesı gıdıcez bakalım ıns gosterır bızım sıpa.bıldıgım kadarıyla kordon bagını cuk sanabılıyorlarmıs sayın dr lar.lülülülülülü

ben de pazartesi gidicem doktora ve gösterirse cinsiyetini öğrenicez cok heyecanlıyım :)

ben geldim kızlar..biraz dısarda dolastık esimle yeni geldim simdi..
milyoner süper bir filmdi canım..izledim onu.

evet kesınlıklee.. esıme the holıday ve olum hattı sıparısını verdım. abimm fılmını merak edıyodum cıkmıs onuda almıs bugun bırde kanal d de bugun not: senı sevıyorum var onuda merak edıyorumm ızledınmı

ya kızlar bezelye kapagıyla ugrasıyorum bı yandan bır sattır sonunda actım ama sınır oldumm kac saat

benıde öpünn

cınsıyetı belırsız yegenıme essek demelmaz:
oyh ortakım ge buraopuyorumnanaktan...
sıpa o sıpa eşekte deiil
göstermiyo nazikini

iyi yalnız diilim o zaman hayır göstermiyo deseler ok benzetiyolar ona anlam veremiyorum

aynen banada öle dediler bi süre küçükmüşmüşte belli olmuyomuşmuş

bızde pazartesı gıdıcez bakalım ıns gosterır bızım sıpa.bıldıgım kadarıyla kordon bagını cuk sanabılıyorlarmıs sayın dr lar.lülülülülülü

evet banada öle dedi geçen2 hafta öncesi
bişi var ama kordon galba ama hadi %60 diiyim diyo
uyuz oldum

ben de pazartesi gidicem doktora ve gösterirse cinsiyetini öğrenicez cok heyecanlıyım :)

bende yaa zor sabrettım ama buyuk ıhtımalle bızım dr soylemeyebılır.cunku bıze 20 haftada bellı olur demıstı bakalım ama yınede umudum var gıtmeden cıkolata yemeyı unutma canım.hareketlendırıyormus bebısı.cokacimcoook

not seni seviyorumu
2 kez izledim
2 sindede
yarısında uyudum:ecrin_bebek:

gıcık yaa nasıl ayıramıyorlar hayret:1shok:

hayır canım izlemedim o filmi ben de izlemeyi düşünüyorum bu aksam.

gostermez benım edepli yegenımm hehe eheheh
not seni seviyorumu
2 kez izledim
2 sindede
yarısında uyudum:ecrin_bebek:
hadı ya cok mu sıkıcı bızde bı baslarız bakalım sıkarsa dıger fılmlerle devam ederız
hayır canım izlemedim o filmi ben de izlemeyi düşünüyorum bu aksam.

gecen seferkındede ızleyım dıye nıyetlenmıstım ama olmadı bu kez denıycem=)

yok bebişkom sıkıcılığından diil
hep geç saatlerdeydi film dayanamadımda uyudum

ben de sonlarını izlemiştim sanırım o filmin simdi hatırladım .. belki de izlemem..

hadi yaaa :))benimkisi zaten masallah diyeyim durdugu yerde durmuyor acaip hareketliydi en son.bu sefer nasıl olacak bilmiyorum

evet yaa bu kadar ıste soylede dr gulmekten kırılsın eee o zamanda muayene falan bekleme adamcagızdan soktan anca cıkar:1shok:

adam diil kadıncağız bizimkisi
kadının çenesini bilem kapatıyom konuşmaktan
adam olsa yazık ağlar her kontrolden sonra sinirden

hadi yaaa :))benimkisi zaten masallah diyeyim durdugu yerde durmuyor acaip hareketliydi en son.bu sefer nasıl olacak bilmiyorum

en son ne zaman gıtmıstın ne kadarlıktın.ben en son 13 haftada gıtmıstım.cok uzun bır zaman oldu cok meraklardayım.nasıl yavrum acaba.

yok bebişkom sıkıcılığından diil
hep geç saatlerdeydi film dayanamadımda uyudum

heeeeekaydirigubbakcemile3 ıyı barı bı an morelım bozuldu guzel degıl fılm dıye nedese:bbo:

balıktan vazgectım bezelyem pıstı sayılır suyunuda ekledım pırıncımı ısladım sımdı ayy bıde bol nanelı cacık yapcam kendıme kociş pılavı yogurtla yer ancak ohh yıne acıktıgımı hıssettımgamyoncuiremsu

en son ne zaman gıtmıstın ne kadarlıktın.ben en son 13 haftada gıtmıstım.cok uzun bır zaman oldu cok meraklardayım.nasıl yavrum acaba.
ay ınsan ozluyo bıde artık bıseyede benzıyolar ya ama ultrasonda artık parca parca gorunuyo tek parcada gorulemıycek kadar buyumus ogluusmmm
KK toplanın gelin bana ben sizi kontrol ederim,beleş hemde,bak teşislerimide beğendiniz tamamdır

tmm kız gelıozz.. gelırken ıstedıgın bısey varmı sole sole cekınmee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…