nan bende açılmadı o dans olayı yaa
kızın olcakkkk :hulya::roflol::roflol:
benimde kızım olursa herhalde bizimkilerde renkten renge girerler.
erkek erkek diyip duruyorlar.
facebookdaki yılbaşı dansım :roflol:
ne olsun canım aynı gcc ve stellanında kız bebiş haberlerini aldıkselam kızlar nasılsınız bende uzun zamandır giremiyordum gelişmelerden haberdar edin beni bakalım
kızın olcakkkk :hulya:
ben görmedim eklımıydık biz ehehe artk nıckler ısımler bend e karıstı malum hormonlar artık kusura bakmayacaksnz guzel hanmlr
ne olsun canım aynı gcc ve stellanında kız bebiş haberlerini aldık
elhamrada yolda ama daemon cinsiyeti öğrenmiş bize söylemiyo hainnn mirmirmirmir
ne olsun canım aynı gcc ve stellanında kız bebiş haberlerini aldık
elhamrada yolda ama daemon cinsiyeti öğrenmiş bize söylemiyo hainnn mirmirmirmir
hadi bakalım. 2 hafta sonra göreceğizyerimseniben
yaa bende de o olay var. geçen bakıyorum arkadaş liseteme. diyorum bu arkadaş kk dan ama nicki neyde unuttum :roflol:
2-3 tane öyle isim var hangisi hangi nickli bilmiyorum.
fisfisfisben görmedim eklımıydık biz ehehe artk nıckler ısımler bend e karıstı malum hormonlar artık kusura bakmayacaksnz guzel hanmlr
nan aşkolsun o geçen yıldı o küslükler eskide kaldııı söle bakimmmmmmmmmmm:roflol:hele sana hıc solmıycem bızı catlattıgın gunlerı ne v-cabuk unuttun
nan aşkolsun o geçen yıldı o küslükler eskide kaldııı söle bakimmmmmmmmmmm:roflol:
fisfisfis
aynennn edoş kimdi ya kusura bakmayın valla benimde iyice kafam karıştı fisfisfis
bananeehihoyyyt
walla ben deilim:) ben güneş karakaş olanımheheheh
edoş olan bebiş=)
:dilcikar:hıh
sen biliyonmu kısss edoş kim???
kim acepp CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?