2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar nasılsınız bende uzun zamandır giremiyordum gelişmelerden haberdar edin beni bakalım
ne olsun canım aynı gcc ve stellanında kız bebiş haberlerini aldık
elhamrada yolda ama daemon cinsiyeti öğrenmiş bize söylemiyo hainnn mirmirmirmir

kızın olcakkkk :hulya:

hadi bakalım. 2 hafta sonra göreceğizyerimseniben

ben görmedim eklımıydık biz ehehe artk nıckler ısımler bend e karıstı malum hormonlar artık kusura bakmayacaksnz guzel hanmlr

yaa bende de o olay var. geçen bakıyorum arkadaş liseteme. diyorum bu arkadaş kk dan ama nicki neyde unuttum :roflol:

2-3 tane öyle isim var hangisi hangi nickli bilmiyorum.

elhamrada yolda ama daemon cinsiyeti öğrenmiş bize söylemiyo hainnn mirmirmirmir

ay öylemi bak kızlar bastırdı oğlanları benim kızmı başı öekti acaba

hele sana hıc solmıycem bızı catlattıgın gunlerı ne v-cabuk unuttun

efet aynen ben bi deamoncugumu cok ıyı bılıyorm oda cevrım ıcı olyr sıksık oyuzdn artk onu untmyrm amadıgerleırnı karstryrm sımdı bu danscnn adı neydii ehehehehsositososito

ne güzel çoğunuzun cinsiyeti belli olmuş,
bende c.tesi gidicem inşallah gösterir bizimki a.s

ben görmedim eklımıydık biz ehehe artk nıckler ısımler bend e karıstı malum hormonlar artık kusura bakmayacaksnz guzel hanmlr
fisfisfis
aynennn edoş kimdi ya kusura bakmayın valla benimde iyice kafam karıştı fisfisfis

bence de elhamraanın kızı olacak,hadi hayırlısı inş..

bebiş dısında herkes elhamranın kızı olcak dedı .. hıc mı erkek tahmını yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…