ohh ne guzel ıste sende keyfıne bakkaydirigubbakcemile3:kedi: haklısın. 2 gundur eşim çalışıo evde bu yönden çok rahatım. ütü bilem yaptı. ahhh evlat sen nelere kadirsin dedim içimden. guzel kullanmak lazım bu gunleri :)
he kısss ogluslarımızı gelıp ıstesınler bızde vermeyelım bunlara hehehe ehhehegözümüz aydın bi pepmbişli prensesimiz daha oldu sağlıkla gelsin
kız daemon boşuna kavga ediyoz bu kızlar için bizim oğlanlar kıymete binecek baksana çoğunluğu kız:lepi:
kız bebişi olcak
benimde kan değerlerim çok düşük
akdeniz anemiside var
doktorum kan hapları verdi sabah akşam alıyorum
ayrıcam uzman doktora yönlendirdi
randevu alıp gidecem
daemon kız bişeye adım atıyorum kocişim heveslendirdi beni ya birazda korkuyorum şu adalet bakanlığının sözleşmeli infaz koruma memurluğu alımı varmış şartların hepsi tutuyor sadece 4.5 aylık hamileyim biliyorsun ama çevremdekiler sorun olmaz diyor bi şansımı denesem mi acaba hem kpss ye çalışmaktan da kurtulurum diyorum ama sözleşmeli olduğu için şu hamişliğime bakıp belki almazlar diye düşünüyorum sence ne yapmalıyım :1no2:
veee elhamrada mesaj attı sımdı cıkmıs doktordan o gelene kadar tahmın edın bakalım neyı olcak=)))
geçmiş olsun canım bak bak bi ara hepimiz iyi olduk ama korkarım 9 . aya çıkararak girmeyelim ne talihsiz haziran anneleriyiz yaff mafoldumben
sözleşme şartlarında gebe olmamak diye bişi yazıyomu sanmam yazmaz heralde sende söylemezsin gebe olduğunu onlarda kpss ile almıyomu
haklt etmıs onlar ye sen ye=)Daemon benım bebışimin cinsiyetini eklermısın listeye :)
Bu arada dr'um bana yeme dedi :) 52-53 ıle hamıle kaldım sımdı 62.5 kıloyum .....kendımı durduramıyorum
açımmmmm
cıkar cıkar bı ker yanılırım ben o hakkımıda ggc de kullandımkaydirigubbakcemile3ggc kızmış :) hayrlısı olsun. bende kızım olsun ıstıyorum bananeeee... saçlarını iki kuyruk yapayım, kırmızılar gıydıreyım prensesıme. inşalaah tahmının dogru çıkar deomn.
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2lal allalallala laa....
ahada kızlar ben çıkıyorum komşular toplanıyormuş haber verdiler şu ilginç mesajlarına bakın artık çık şu dört duvar arasından ben çıkayım bi
archımım stellanında kızı oluyo
kıslar ben ara yazıyorum size ama emin olun yakından takip ediyorum size sormak istediğim bişey var bende haziran annesi olucam inşallah yarın cinsiyet öğrenicem ama benim karın çevremde az kilo ver göbeğimde sivri erkek ihtimali yoğun amaaaa ben 1 kilo belki aldım yukarda arkadaşlar nerdeyse 10 kilodan bahsediyo ve şaşırdım bende çok yiyorum anormal bi durummu var bende ne dersiniz birde sizdede özellikle idrar yaparken kasık ağrıları oluyormu cevaplarsanız sevinirim öpüyorum sizi ve bebişlerinizi :))
kıslar ben ara yazıyorum size ama emin olun yakından takip ediyorum size sormak istediğim bişey var bende haziran annesi olucam inşallah yarın cinsiyet öğrenicem ama benim karın çevremde az kilo ver göbeğimde sivri erkek ihtimali yoğun amaaaa ben 1 kilo belki aldım yukarda arkadaşlar nerdeyse 10 kilodan bahsediyo ve şaşırdım bende çok yiyorum anormal bi durummu var bende ne dersiniz birde sizdede özellikle idrar yaparken kasık ağrıları oluyormu cevaplarsanız sevinirim öpüyorum sizi ve bebişlerinizi :))
stella öğrendin mi cinsiyetini ??
anamm şimdi gördüm. ayy hayırlı olsun çok sevindim.hihoyyyt
dünde teyzemle annem bana tahminde bulunuyorlar. teyzem diyor kusmuyorsan ve uyumuyorsan erkek bebeğin olacak.
annemde diyo ki zaten onun oğlu olacak ben hep diyorum.
dedim ben boşuna doktora gidiyorum aslında. siz maşallah hemen gördünüz doktorun göremediğini :roflol:
onlara da eğlence çıktı .
anamm şimdi gördüm. ayy hayırlı olsun çok sevindim.hihoyyyt
dünde teyzemle annem bana tahminde bulunuyorlar. teyzem diyor kusmuyorsan ve uyumuyorsan erkek bebeğin olacak.
annemde diyo ki zaten onun oğlu olacak ben hep diyorum.
dedim ben boşuna doktora gidiyorum aslında. siz maşallah hemen gördünüz doktorun göremediğini :roflol:
onlara da eğlence çıktı .
canım aşırı kilo zaten iyi birşey değil, ben sekiz kilo aldım 4.5 ayda ama sürekli yatıyorum ve hiç bulantım olmadı,kasık ağrısı özellikle sabah çıktığımda çok fazla oluyor,gece farkında olmadan tutuyoruz ya ondanmış,
öğrendim canım prensesimiz olacak
bende baslarda kız dıyodum ama senınkıde erkek olucak bence .. elhamrada ogrenmıs mesaj attı az once.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?