kız mıymışşşşşşşşş gözün aydın canım :)
oooleeey kızıma arkadaş geliyooo
kizinmi oluyor canim.hadi gözün aydin hayirli evlat olur insaallah.Rabbim saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin.daha önce ördüm ayol erkek olsaydı hediye etcektim birinekaydirigubbakcemile3
kizinmi oluyor canim.hadi gözün aydin hayirli evlat olur insaallah.Rabbim saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin.
seninde gözün aydin pembemavimasal,Rabbim saglikli sihhatli kucagina almak nasip etsinbakalım yüksek ihtimal dedi ama kesin demedi canım..zaten benim içime kız doğuyordu hep
ne güzel ya bende bir ögrenebilsem artik haftaya persembe randevumkafamçokkarıştınihayet öğrenebildik kuşum sağolasın
seninde gözün aydin pembemavimasal,Rabbim saglikli sihhatli kucagina almak nasip etsin
ne güzel ya bende bir ögrenebilsem artik haftaya persembe randevumkafamçokkarıştı
gecmis olsun alatariell bak simdi korktum bu hafta bende gidicem.disindeki problem neydiben geldim kızlar dişçideydim canım çok acıdı
daha önce ördüm ayol erkek olsaydı hediye etcektim birinekaydirigubbakcemile3
bak simdi ya icinemi dogdu datlum.opuyorumnanaktancanimsin sagol insaallah ama erkek olsada farketmez.bakalim burada geneli kiz dedi hayirlisi sagliklisi olsun hepimiz icin
bence seninde kızın olcak
:roflol::roflol:dimiisenin avatara bakılırsa 4 haftaya kalmaz zıplayıp duruyo baksana :))
gümbür gümbür mü akannehir
kız abartma ukla, ondan sonra da canım yanıyo bilmem ne diye söylenirsin, hem anne karnında çok hareketli olan çocuk doğunca da yaramaz olurmuş, sen yine de sakin sakin hisset :))
selam canım geçmişler olsunnben geldim kızlar dişçideydim canım çok acıdı
hoşgeldincanımslm arkadaslar biz geldik.
aman allahım komşuya gittim kabus gibiydi işkembe yapıyorlardı koşarak eve geldim ve yapktığım sabahki mükemmel kahvaltıyı çıkardım birdaha o eve gitmiycammmm
canım dr normal diyorsa normaldir...kızlar boyu 16 cm kg su 120 gr cıktı nasıl sonuclar?gecen gittiğimizde 10 cmdi biraz fazlaydı ama tekrar sordum doktora gecen sefer 10cm.di dimi falan diye evt dedi baktı notlarına..ben de üstelemedim tekrar sorup normale göre cok uzun diyee..
ıyy işkembemiiikafamçokkarıştıaman allahım komşuya gittim kabus gibiydi işkembe yapıyorlardı koşarak eve geldim ve yapktığım sabahki mükemmel kahvaltıyı çıkardım birdaha o eve gitmiycammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?