2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
elhamraaaaaaaaa gözün aydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn şimdi okudum :))))) Çok sevindim kızçeene :) yarında ben gidiyorum acaba ne cinsiyeti çok merak ediyorummmmmmmmm

elhamraaaaaaaaa gözün aydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn şimdi okudum :))))) Çok sevindim kızçeene :) yarında ben gidiyorum acaba ne cinsiyeti çok merak ediyorummmmmmmmm

sheida kız valla kızçem olcekmiş çok mutluyum benŞeniz,darısı başınaaa

yanaklari tutulur minciklamasi da ne güzel olur.Allahim haziran cabuk gelsin.su kis da bitsin artik :Saruboceq:

:))ben de aynen sabırsızlanıyorum ama haziran cabucak gelmesiiin durrr..biraz tadını cıkaralım hamileliğimizin nazımızı yapalım dimi ama

sheida kız valla kızçem olcekmiş çok mutluyum benŞeniz,darısı başınaaa

inşallahhh kuzum :) benimde içimden hep kız geçti ne yalan söyliim.. ama erkekte olsa sevinirim ne bilim allah sağlıklı bir evlat nasip etsnde :))))))) ne olursa olsun..........

:))ben de aynen sabırsızlanıyorum ama haziran cabucak gelmesiiin durrr..biraz tadını cıkaralım hamileliğimizin nazımızı yapalım dimi ama

birden herşey hızlanmaya başladı sanki
yarıladık neredeyse
bi yanım bitsede sevsem bebişimi
ama diğer yanım bırak yavaş geçsin zaman
belkide yaşadığım en güzel dönem bu

inşallahhh kuzum :) benimde içimden hep kız geçti ne yalan söyliim.. ama erkekte olsa sevinirim ne bilim allah sağlıklı bir evlat nasip etsnde :))))))) ne olursa olsun..........

du tahminde buluniyim
hmmmmCADIARZU
şey
erkek galba

birden herşey hızlanmaya başladı sanki
yarıladık neredeyse
bi yanım bitsede sevsem bebişimi
ama diğer yanım bırak yavaş geçsin zaman
belkide yaşadığım en güzel dönem bu

bende aynı duygular içindeyim. sizede oluyomu bilmem bazen çok korkuyorum. acaba bakabilicekmiyim iyi bi anne olabilecekmiyim diye bu araalar cok kafa takıyorum bunlara.

ben kaçtım kızlar
SEVıYORUM SıZı

evt canim orasi öylede,biran öncede kucagima almak istiyorum ben.hangi gün gecmediki bugünlerde gecmesin demi.sabrediyoruz iste.tabiki meleklerimizin her halini yasamak mükemmel.haklisin tadini cikarmamiz lazim.

Kızlar iyi akşamlarr size acil birşey danışcamm c.tesi yazdım ama kimse yoktu olanlar yazdı ama emin olamıyorumm yarın kontrolüm varr daha önceki kontrolde 2 li tarama testi yaptılar sonuç çok şükür iyi çıktı yarın için doktor 4 lü yaparız dedi sizce gerek varmı? Kimisi 2 li testin iyi çıktı gereksiz diyor sonuç iyise bir dahakine gerek yok diyorr yaşında küçük diyor siz ne diyorsunuz?????

benimde 2li iyi dedi yarın kontrole gidince bakalım test vericekmi.. bilemiyorum :S

offf çok heyecanlıyımm cinsiyet inş. belli olur tam 17 haftalık olcam yarın. şu 4 lüyü yaptırsammı acaba gereksizse yaptırmak istemiyorum ((((((((((

elhamraaaa ggc kızceler hayırlı olsuunnn..

haziran kız ayı.. belli oldu artııık hihoyyyt

bizde bugün annecimle yemekler yaptık kek yaptık.. şimdi de kocişten patates istedim gelsinn patates haslayıp pure yapcam.. ay canım cok istedi birdenbiree cokacimcoook

SELAMMM.. elhamra yetısemedım san kuzum kusura bakma ben bugun uyku delısı oldum her ıfrsatta uyumaya calısıyodum ama uyuyamıyodum uyuyabılmısım ama saolsun telefonlar susmadı. kafayı yedım..

senın melegının ısmınıde ekledım lısteye..

ee ne var ne yok bakalımm

duyfercim neden çekiniyorsun 4lüden anlamıyorum..
amniyosentezle fln karıştırmıyorsun değil mi

3 lü birde 4 lüsü mü var.akannehirben hic birini yaptirmadim.sadece drum 20 hafta ayrintili ultrasona gönderecek.o sana kalmis birsey duyfer.icin rahat etmiyosa yaptir ama ikilin iyi cikmis

daemoncum bugün güne kaynanayla basladık bütün gün doğum ve sonrası olabilecekleri düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…