işte ben de belki şöle 1-2 hafta evde oturup sıkılmaya ihtiyacım var..
mrk etme dogum ıznınde yetrnce sıkılırsın:)
bence çocuğuna 1 kişi baksın. öyle yaparsan çocuğunda feleği şaşar bir düzeni olmaz.
sonuçta iki kişi farklı yöntemler deneyecekler. benden tavsiye öyle sırayla baktırma bebeğine.
ya bakar ama o çok fazla otoriter..
ve aynı zamanda cok rahat..
yani çocuga süekli onu yapma bunu etme diye azarlayacak..
bide çocugu evde camlar kapılar acıkken rahat rahat bırakabilecek bi kadın yani fazla rahat.. hiç benim tarzım değil..
çocugumu hiç benim tarzım olmayan şekilde eğitecek..
kendi oğlunu pıstırmış zamanında, şimdi adam gıkını cıkaramıyo hala bazen canına okuyolar kocamın..çok sinirleniyorum.. çocuk gibi davranıyolar böle..
o nedenle çocugumun da o şekilde yetişmesini istemiyorum
evet ben de 3 yaşında kreşe vermeyi düşünüyorum..aman yaa işte baksnlr 2*-3 yaşına kadr sonra verirz bi kreşe napalım başka care yok
ya bakar ama o çok fazla otoriter..
ve aynı zamanda cok rahat..
yani çocuga süekli onu yapma bunu etme diye azarlayacak..
bide çocugu evde camlar kapılar acıkken rahat rahat bırakabilecek bi kadın yani fazla rahat.. hiç benim tarzım değil..
çocugumu hiç benim tarzım olmayan şekilde eğitecek..
kendi oğlunu pıstırmış zamanında, şimdi adam gıkını cıkaramıyo hala bazen canına okuyolar kocamın..çok sinirleniyorum.. çocuk gibi davranıyolar böle..
o nedenle çocugumun da o şekilde yetişmesini istemiyorum
valla bnmde durum karsk mecburen 1 ay kaynanam 1 ay annem baksın dıyorum annem uzakta 1 ay gelsn 1 ay gıtsn napalım kaynanam uzun sure bakamz sıklr cekemem kaprıslerını en azndn annemn baktıgı donem dınlenr of off ama ıkı farklı yonetım iyi deıl farkındym mecburıytbnmkı
yuhh 53 yaş mı yaşlıymış.. içleri geçmiş onların be..herhalde bu konuda en şanslınız benim. hiçbiri yakınımda değil ve bakıcı tutacağım o yüzden.
bazen üzülüyorum bu duruma ama bazende iyi ki öyle olmuş diyorum. çünkü annem ya da kayınvalidem baksa söz geçiremem onlara. bildiklerini okuyacaklardır.
tabi gene de en iyi onlar bakarlar bebeğime ama ne yapalım kısmet değilmiş.
zaten kaynanamın bebeğe bakma gibi bir düşüncesi asla olmadı. görümcem bile yaşlı onlar bakamaz diyor sanki ona sordukklava:
yaşlı dediği insanlar da 53 yaşında. aman ne bileyim hepsi ayrı dert işte
yuhh 53 yaş mı yaşlıymış.. içleri geçmiş onların be..
ayy sanki baskasının torununa bakacaklar.. hayret bişi yaa kaydirigubbakcemile
aman yok be görümcemin bahanesi o işte. çocuk olursa kendi pabucu dama atılacak ya ondan derdi.
yoksa hiç de yaşlı değiller. ama niyetleri yok alışmışlar rahata. çocuk bakmak istemiyorlar.
evet ben de 3 yaşında kreşe vermeyi düşünüyorum..
o yaştan sonra iyice kendini bilecek.. doğru düzgün eğitim alsın cocuk
herhalde bu konuda en şanslınız benim. hiçbiri yakınımda değil ve bakıcı tutacağım o yüzden.
bazen üzülüyorum bu duruma ama bazende iyi ki öyle olmuş diyorum. çünkü annem ya da kayınvalidem baksa söz geçiremem onlara. bildiklerini okuyacaklardır.
zaten kaynanamın bebeğe bakma gibi bir düşüncesi asla olmadı. görümcem bile yaşlı onlar bakamaz diyor sanki ona sordukklava:
ayy sanki baskasının torununa bakacaklar.. hayret bişi yaa kaydirigubbakcemile
kız ikizim sen benim arkadaş listemde değil misin? akannehir
yanında + işareti görünmüyo da aşağıda akannehir
delikafaduldenaaa bakayım hemen. böyle bir şey nasıl olur özgecim. senle ben nasıl arkadaş olamayız :roflol:
herhalde bu konuda en şanslınız benim. hiçbiri yakınımda değil ve bakıcı tutacağım o yüzden.
aaa bakayım hemen. böyle bir şey nasıl olur özgecim. senle ben nasıl arkadaş olamayız :roflol:
durunnnnnn
siz arkadaş olamazsınız
çünkü siz kardeşsinizdelikafaduldendelikafadulden
bence en güzeli tecrübeli ve güvenilir bir bakıcı bulup 3 yasına kadar baktırmak.6 ay kendin bakacaksın.2,5 sene bakıcı.sonra da krese vereceksin.en güzeli.anne ve kayınvalide ile cok daha zor bence de..ama bizimkisine de kayınvalide cogunlukta olmak üzere annemle ikisi bakacaklar.
durunnnnnn
siz arkadaş olamazsınız
çünkü siz kardeşsinizdelikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?