kaydirigubbakcemile3edepsiz nolcekkk..
pembe mavı masalcım bu hafta sonukadıkoyde bulusmamiz olcak sende katılmak ıstermıısn
kaydirigubbakcemile3
off çok fena işten ayrılasım var.. dün de evde oturunca bunu daha iyi anladım.. burası beni çok geriyo çok gereksiz insanlarla uğrasmak zorunda kalıyorum ve gereksiz stress oluyorum..
dün kocişi ikna etmeye calıştım ikna olmadı..
off yaa cok sıkılıyorum.. naapcam bilmiyorum
yok valla neler denedim olmuyo..çocuk bahanesiyle cıkarsınyaaa kime emanet etcm kucuck cocgu dersin.çocuguma kendım egıtım vermek ıstıyorum dersin ıkdıe gözyaşı ıkna olur nasılsa
kaydirigubbakcemile3
off çok fena işten ayrılasım var.. dün de evde oturunca bunu daha iyi anladım.. burası beni çok geriyo çok gereksiz insanlarla uğrasmak zorunda kalıyorum ve gereksiz stress oluyorum..
kaydirigubbakcemile3
ikizim nerelerdesin ya özlettin kendini.
buluşmaya geliyorsun demek hihoyyyt bende geliyorum ne tesadüf delikafadulden
bende doğum yapınca çalışmak istemiyorum ama ev kredisi başımızda. hem de evde durmak bana yaramıyor onu öğrendim.
evet belki ilk zamanlar üzüleceğim ama çocuğuma da daha iyi bir hayat vermek için çalışmak zorundayım.
zaten mecbur sabrediyoz poffazcık daha sabret dogum zamanı heel bı gelsin
merhaba ahuhayat hoşgeldin
zaten mecbur sabrediyoz poff
kızlar ben bıraz yatıcam yıne gelrıım bu arada gun ıcınde sızde bulusmanın reklamını yapında kalabalıklasalım
yok valla neler denedim olmuyo..
şimdi iki maaşla çok rahat geçinmeye alıştı yaa.. geçinemeyiz diyo bana
aman be bı gun evde durdun hemen huysuz bısey olmussun sen.
saol canım hosbulduk nasılsınız bebısle:ecrin_bebek:
evet bu kocalar böle maalesef.. haklılar tabi de..walla bnmde kocam calışmamı istemyrdu ilk başlarda sonna bi başldm calsmaya ıkna edıp şimdide cıkmamı istemyr eve 2 maaş girmesi gibi bişi yok oda paraya alıstı anlıcn ah bu kocalr ahhhhhhhhhhcokacimcoook:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?