2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende yaptım tiker bakalım olmuş mu..
deneme

bız kız ısmı dusunduk eger bebısım kız olursa adı IŞIK ADA olcak

güzel olmus mehtapppp

ısık adaa ada ismi bnmde cok hosuma gidiyor

bebişcim canım normale dönmene:) sevindim..oluyor bazen bunalım haline girmemiz...kocişinin gönlünü alırsın nolcek....elini al karnına koyyy bebeğimiz sevgimizin meyvesi falan diye başla vee hayal kurmaya başla bebeğiniz doğduğunda neler yapacağınıza dair.....oldu bitti....

kıss sen cok fenasınnnkaydirigubbakcemile3

tubacım teşekkürler...

daemon güzel isim seçmişsin...

ben kızım da beril,yağmur,cemre isimlerini istemiştim..eşim dalga geçmişti beril ne öyle piril der gibi diye...erkek olursa da ata istiyordum atatürk'ten dolayı..
ama kızımın ismi ayşe oldu...

şimdi eşim kızımız olursa ayşeli bişey koyalım kızımızın anısına diyor..ama bir kere konusu açıldı..hem erken hemde talihsizlikler yaşadıktan sonra cinsiyetmiş isimmiş pek akla gelmiyor...

bugün kayınvaldem aradı dün dr gittik diye..cinsiyetini soruyor....kızayım mı güleyim mi bilemedim...

sen,n kayılvaldede alemmiş yanii daha bu ayda cinsiyet mi sorulur..pirilde cok komiktii ay kıslar bugün cok güldüm bebişimleee

ama ata ismi cok güzel tebrik ederim canımmm

sen,n kayılvaldede alemmiş yanii daha bu ayda cinsiyet mi sorulur..pirilde cok komiktii ay kıslar bugün cok güldüm bebişimleee

ama ata ismi cok güzel tebrik ederim canımmm

mersi canım..atatürk hayranı olarak ata ,atakan isimlerini çok seviyorum..

benim kayınvalde ilginçtir...oldum olası kız hastasıdır..amaeltimin kız olacak diye benim oğlum olması gerekiyormuş...kızım olacağını duyunca 3 gün hasta yatmıştı....
bebek benim bebeğim umrumda değil...kötükedihüso

bosver dedigin gibii ccouk senin cocogunn kimseyi entrese etmezzz

ayy kıslar bn kalkayımm kocişime yemek yapayım hataydan gelcekkk hepinizi öptüm kuslarımmmm

slm güzel anneler nasılsınız bakalım bugün.Kızlar bu hormonlar çok etkiliyo bizi hiç olmayacak şeylere alınıyorum üzülüyorum dengem tamamen değişti gerçekten eşim diyo sen önce alıngandın şimdi 2 katı alıngan oldun diye sizde de var mı böyle durumlar

daemoncum annene de,sana da helal olsun :)
caka canim 3ilacin karisiminin ignesi.biri vitamin c,digerleri Tr.deki ilaclarla uygun gelmeye bilir isimleri.2cisi Glukoza,3cusu Kakarbaksilaza.bu karisim damar yoluyla vuruluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…