2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay ne güzel kilo alıyosunuz ya bende 3 kilo vermişim eminim halada vermeye devam ediyorum çünkü hiç bişey yiyemiyorum

sensiii alah iyiligini versin iyi güldürdün valllaaa ayyykaydirigubbakcemile3

kıslar ya bnm hamilelik 10 eylül ticersma bakınn güzel olmus mu yanlıs mı yapmısımmm

ay ne güzel kilo alıyosunuz ya bende 3 kilo vermişim eminim halada vermeye devam ediyorum çünkü hiç bişey yiyemiyorum

3 aydan sonra görürüm seniiii sositososito..şimdi kusutugun için kilo vermen normall

sensiii alah iyiligini versin iyi güldürdün valllaaa ayyykaydirigubbakcemile3

kıslar ya bnm hamilelik 10 eylül ticersma bakınn güzel olmus mu yanlıs mı yapmısımmm

Canim sende oraya yazdigin tarisi Sat'ini degil de dogum yapacagin tarihi yazarsan ozaman olur ticker. :hulya:

ayy yanlıs yapmısım ticers ı galibaaaaaamafoldumben

haydaa sadece tickerfactoryden alınan tickerlar geçerli
ben o tickerları sevmiyorum ki ama

kıslar biz bunu her ay degiştiricekmiyiz ticersleri yoksa otomatik degişiyomu

tubicik umarım hayırlısıyla çabucak geçer şu 3 ay yoksa bende ne hal kaldı nede başka bişey

daemonn morelin nasıl oldu kusummm

İyidir kuzum yemek yedim geldim fenalardayım gene kafamçokkarıştı
mehtap ve cosmo nasilsiniz canlarim?
Mehtap 450gr bence cok ama nette oyle yaziyor.
Ben kilo almadgima uzulmem,zaten kilo almiyorum,genetik yani,babam,babannem falan herkes zayif.ben liseli tipli bi anne olucam sanirim.

tubicik umarım hayırlısıyla çabucak geçer şu 3 ay yoksa bende ne hal kaldı nede başka bişey

hepimiz geciyoruzzz o yollardan canım azıcık dayannn bn kustugumda sanıyorumkii ölücemmm geciciekkk atlatıgımız günleriii cocouklarımızı kucagımıza alıncaaa gülerek hatırlıcazzz dayanın kıslarr

leyllaa keske hepimizzz liseliii anne olsakkk cıtır cıtır:)

günaydın kızlar dün yazdıklarımdan dolayı çok utanıyorum aynı serzenişi kocişe de yaptım ve küsturdum kendime dün kesin bunalımdaydım anladım halbuki gece gündüz gözyaşlarıyla dua ediyordum bebeğim olsun diye çok ayıp etmişim dualarıma umutlarıma eşime ve bebişime kim bilir nasıl etkilenmiştir belki de o da bana küsmüştür eşim gibi bulantılarım hala devam ediyor ama katlanıcam ne kaldıki şunun şurasında bugün 9+4 üz 1 yıl sabrettim bebişim olsun diye bir gün bile isyan etmedim hep hayırlısı dedim bulmuşta bunayanlardanım yaptığım çok cahilceymiş ama kendime getirdi rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin bizlerin bebişlerinide sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin şu an tek yapmam gereken eşimin gönlunu almak nasıl becereceksem bağıra bağıra seni sevmiyorum demişim ben demişim hala inanamıyorum kimbilir nasıl yıkılmıştır neyse bunaltmayayım sizleri mucuk herkese

o canım bnm böyle düşünmene cok sevindimmmm bak gördünmü hersey yoluna giriyor..hepmiz bu durumlardan geciyoruzzz olsun atlatılırrr
kocanında gönlünü almak için en iyi yapabilecegin seyii yine sen belirliyebilirsinnn..cünkü en iyi sen tanıyorsunn

bu hataları bnde yaptımm kocama seni sevmiyorum dedim cocouk için daha gencim istemiyorum dedim cok üzdüm onuu..sonra zamanla alıstım anne olmaya..anneligee anladımki mutlulugumuza mutluluk katacakk..kocam sevmedigimii duyunca cok incinmiştii ama yine anladımkiii onun verdigi huzuru kimsede bulamam..bunları düşününce daha bir sarıldım evliligimee sonra hersey düzeldiii..eminim seninkiside düzelecek sarıl evliligine yavrunaa

kıslarrr isim hakında ne düşünüyorsunuz cinsiyet belli degil ama aklınızda birseyler var mııı

evet canımmm ilk bebişimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…