ay ne güzel kilo alıyosunuz ya bende 3 kilo vermişim eminim halada vermeye devam ediyorum çünkü hiç bişey yiyemiyorum
sensiii alah iyiligini versin iyi güldürdün valllaaa ayyykaydirigubbakcemile3
kıslar ya bnm hamilelik 10 eylül ticersma bakınn güzel olmus mu yanlıs mı yapmısımmm
mehtap ve cosmo nasilsiniz canlarim?
Mehtap 450gr bence cok ama nette oyle yaziyor.
Ben kilo almadgima uzulmem,zaten kilo almiyorum,genetik yani,babam,babannem falan herkes zayif.ben liseli tipli bi anne olucam sanirim.
tubicik umarım hayırlısıyla çabucak geçer şu 3 ay yoksa bende ne hal kaldı nede başka bişey
kıslar biz bunu her ay degiştiricekmiyiz ticersleri yoksa otomatik degişiyomu
günaydın kızlar dün yazdıklarımdan dolayı çok utanıyorum aynı serzenişi kocişe de yaptım ve küsturdum kendime dün kesin bunalımdaydım anladım halbuki gece gündüz gözyaşlarıyla dua ediyordum bebeğim olsun diye çok ayıp etmişim dualarıma umutlarıma eşime ve bebişime kim bilir nasıl etkilenmiştir belki de o da bana küsmüştür eşim gibi bulantılarım hala devam ediyor ama katlanıcam ne kaldıki şunun şurasında bugün 9+4 üz 1 yıl sabrettim bebişim olsun diye bir gün bile isyan etmedim hep hayırlısı dedim bulmuşta bunayanlardanım yaptığım çok cahilceymiş ama kendime getirdi rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin bizlerin bebişlerinide sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin şu an tek yapmam gereken eşimin gönlunu almak nasıl becereceksem bağıra bağıra seni sevmiyorum demişim ben demişim hala inanamıyorum kimbilir nasıl yıkılmıştır neyse bunaltmayayım sizleri mucuk herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?