2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kilo alamiyorum diye uzulunurmu sensim?
Cok kilo almak istemiyoruz hicbirimiz.bende nette okudum,paylasmak istedim sizinle.

ben üzülürümmmm...deli demeyin sakın zaten çok zayıfım..anne dediğin azcık belli olmalı lise öğrencisi gibi anne olmak istemiyorum....dr vitamin vermiyor boşuna kilo alırsın ihtiyaç yok diyor...ama galiba ben kaçamak kullanıcam...

kıslarrr gecmisi okudumda neler atlatıyorsunuz öyle..içimzde yasadıgımız ne mutsuzluklar varmıss atlatıcaz hep birliktee atlatıcaz kıslarrr bebişlerimiz bizeee ısık olucak buna inanıyorum..indandımmm

kıslar bn doktorla konustum her ay bir kilo alırsak bu normalmişşş..zaten liko alma daha cok 4.5 aylık tan sonra baslıyormuss ilk ayları kusmakla gecirdigimz için zayıflayanlar varmıs ama kilo alıyorsanızz korkmayın sadece her ayın sonunda 1 kilo almaya dikkat edin..

bn 55 kiloydum şimdi 57 kiloyumm normal gidiyor ama kendimi daha fazla kilo almıs gibi hissediyorum

Mehtapcım uçarım sana burdan bak :tomato:
Ben 2 kilo almışım zaten komplekse grdm şakkıdı
Hayır bide giidp baskül aldım zırt pırt tartılıyom 57 ye alışmaya çalışıyom
ben 200 gr almışım..dün dr tartıldım...
1 haftada 450gr fazla değil mi??

Aha bi 57 lik daha hihoyyythihoyyyt
Çok sevndm canım tanıştığmıza
Bende kilo tribine girenlerdenimde
Sen de 2 kilo almışın kilodaşım benimmm Şeniz

Aha bi 57 lik daha hihoyyythihoyyyt
Çok sevndm canım tanıştığmıza
Bende kilo tribine girenlerdenimde
Sen de 2 kilo almışın kilodaşım benimmm Şeniz

allah iyiligini versinkaydirigubbakcemile3

Bende ayni havuç anne gibi oldum hea,
habire havuc yiyorum yagsiz tuzsuz hafif geliyor. kaydirigubbakcemile3
Yakinda biyiklarim da cikarsa sasirmayin. :roflol::roflol:

Mehtapcım uçarım sana burdan bak :tomato:
Ben 2 kilo almışım zaten komplekse grdm şakkıdı
Hayır bide giidp baskül aldım zırt pırt tartılıyom 57 ye alışmaya çalışıyom

ben 53 dün ilk ay 2 kilo aldım..şimdi 200 gr aldım....uçma şekerim boşuna ..seni duyanda 57 değil 97 oldun sanacak

Son düzenleme:
caka,eger bulantilarin coksa doktorunu ara.bende senin gibiydim.gune 3-4kere cikarmaya basladim,damardan igne verdi,kendime geldim.mutlaka dr ara,ona danis.yoksa zayif du$ersin,hastalanirsin Allah korusun

Bende ayni havuç anne gibi oldum hea,
habire havuc yiyorum yagsiz tuzsuz hafif geliyor. kaydirigubbakcemile3
Yakinda biyiklarim da cikarsa sasirmayin. :roflol::roflol:

masallah:roflol:

mehtap ve cosmo nasilsiniz canlarim?
Mehtap 450gr bence cok ama nette oyle yaziyor.
Ben kilo almadgima uzulmem,zaten kilo almiyorum,genetik yani,babam,babannem falan herkes zayif.ben liseli tipli bi anne olucam sanirim.

gercekten mi daemon?saka sandim valla :) normal dogumla mi oldun sen?ama 6kg.a yakin bi cocuk sezeryanla dogar sanirim.kilomdan utandim ben a.6000:)

sezeryanla dogmusum.. rısklı bı gebelık gecırmıs annem asırı zayıfmıs o zamnlar bebektw buyuk olunca hastaneler cesaret edememıs benı dogurtmaya oncesınde anne karnında olmemı beklemısler ama ınat etmısız bız annemle annem dogurcam dıye ben dogucam dıye epey cabalamısız annemın zamanı gecmıs sonunda o hastaneden buna bundan suna bı hastane cesaret edıp sezaryana almıs ve ben dogmusun yaklasık 10. ayda

ayy cok alemsınızkızlar ya.. bu rekorda bende ben 2 kg 800 gr aldım bugune kadar ben bı 70 lerı gorcem galıba doguma gıderken:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…