2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese merhabaaaa...
feci bir nezle geçiriyorum, günlerdir kafamı kaldıramadım. bugün azıcık toparlandım sonunda. eee sizlerde ne var ne yok, önemli birşey kaçırdım mı?

geçmiş olsun canım...
cinsiyetler öğreniliyor hızla...ilk sayfadaki listeye bak çoğunluk öğrendi gibi...

SÜPER OLUR kolay gelsin aksama yemeğim hazır..mercimek tarhana corbası makarna (salcalı soslu falan üstüne de kasar rendeliyorum eriyor süper oluyorr) bunun yanına da cacık yapıcam o kdr

senın menude supermiş hadi bana koly gelsn sizede

mutluyum açıkcası ben hala bişey almadım ne olur ne olmaz diyorum ve 20.haftyayı bekl,iyorum :)

geçmiş olsun canım...
cinsiyetler öğreniliyor hızla...ilk sayfadaki listeye bak çoğunluk öğrendi gibi...

saol canım...ben de cuma günü öğreneceğim inşallah. sonunda ben de ekleneceğim listeye...

herkese merhabaaaa...
feci bir nezle geçiriyorum, günlerdir kafamı kaldıramadım. bugün azıcık toparlandım sonunda. eee sizlerde ne var ne yok, önemli birşey kaçırdım mı?

merhaba canımmm hoşğeldinn

sorma bende bi nezle oldum iki gün 2 yıl gibi geldi okadar ağır geçirdim

ve hala öksürük var denemediğim şey kalmadı boğazlarım çok acıyor

pastil filan kullanmak iyi gelirmiş acaba

kızlar, geçen hafta milupa anne bebek kulubune üye olmuştum öylesine, bilgiler falan var hamilelikle ilgli.
bugun numune paketi geldi; çok şaşırdımopuyorumnanaktan
2 huggies bebek bezi, nivea q10 krem, nivea baby şampuan ve ıslak mendil, cd falan var..
sizde üye olun, bu arada bebek bezini dayanamayıp açtım, aman Allah çok tatlı minicik bişe. bebişimi içinde hayal ettikçe daha da sabırsızlanıyorum ya

acil acil toplantı cıktı yokolduumm..
kız güneşim oğluşun oluyomuss tebriklerr.. gerçi ben face de ilk önce öğrendim isim tahmini bile yaptım da burda ses etmedim

bende üye olmuştum ama daha gelmedi..eşim dalga geçiyo hani gelmedi kandırdılar seni diye...:)))

güle güle kullansın bebeişin..

valla abim burun spreyi ve gargarayı kullanma dedi. sadece parol ve minoset. burun tıkanıklığı içinde okyanus suyu.

anam benden 1 tane bez cıkmıştıı klava:

bende üye olmuştum ama daha gelmedi..eşim dalga geçiyo hani gelmedi kandırdılar seni diye...:)))

güle güle kullansın bebeişin..

saol canım, gelir bence.
en çok içindeki indirim kuponları işime yarıcak %25 indirim kuponu göndermişler bebek bezi, şampuan, milupa still tea, ıslak mendil gibi şeyler için.
seninki de hemen gelir inşallah.
ben bebiş bezlerine bakıp bakıp heyecan yapıyorum, beklemek çok zor yaopuyorumnanaktan

aman onların gönderecği üc kuruşluk şeydenn ne olucak parmaklarımı yormya deymez üye olmak için hepsi kandırmaca bence başka bişey değil

ilk sayfaya baktımda baya şenlenmiş isimleri bile koymuşsunuz çok güze yaa ya bu arada ben bu gülücük simgelerinde tıklayamıyorum sizde oluyormu

güneşl kız erkek çoxuklarına hamile kadınlarda sabah bulantıları olmuyormuş ölemi nette okudumda bu arada hayırlı olsunnn sağlıklı bi şeklide kucağına alırsın inşallah
erkek cocuklarindami bulanti olmuyormus canim.benim hic midem bulanmadida

ben gülücüklere tıklayabiliyorum :ecrin_bebek:
vee hiç bulantım olmadı, bebeğim de kız..
yani hiç bir alakası yok

kanarya canım erkek çocuk olanlarda sabah bulantısı pek olmuyırmuş benim kızya bende çok oldu
ondan merak ettim bu arada bende olmuyor o simgeler kitlkendimi ne pc ee sen naslsın b

benim kızda bulantım olmadı ama oğlumda çok bulantım oldu....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…