herkese merhabaaaa...
feci bir nezle geçiriyorum, günlerdir kafamı kaldıramadım. bugün azıcık toparlandım sonunda. eee sizlerde ne var ne yok, önemli birşey kaçırdım mı?
SÜPER OLUR kolay gelsin aksama yemeğim hazır..mercimek tarhana corbası makarna (salcalı soslu falan üstüne de kasar rendeliyorum eriyor süper oluyorr) bunun yanına da cacık yapıcam o kdr
geçmiş olsun canım...
cinsiyetler öğreniliyor hızla...ilk sayfadaki listeye bak çoğunluk öğrendi gibi...
herkese merhabaaaa...
feci bir nezle geçiriyorum, günlerdir kafamı kaldıramadım. bugün azıcık toparlandım sonunda. eee sizlerde ne var ne yok, önemli birşey kaçırdım mı?
kızlar, geçen hafta milupa anne bebek kulubune üye olmuştum öylesine, bilgiler falan var hamilelikle ilgli.
bugun numune paketi geldi; çok şaşırdımopuyorumnanaktan
2 huggies bebek bezi, nivea q10 krem, nivea baby şampuan ve ıslak mendil, cd falan var..
sizde üye olun, bu arada bebek bezini dayanamayıp açtım, aman Allah çok tatlı minicik bişe. bebişimi içinde hayal ettikçe daha da sabırsızlanıyorum ya
merhaba canımmm hoşğeldinn
sorma bende bi nezle oldum iki gün 2 yıl gibi geldi okadar ağır geçirdim
ve hala öksürük var denemediğim şey kalmadı boğazlarım çok acıyor
pastil filan kullanmak iyi gelirmiş acaba
kızlar, geçen hafta milupa anne bebek kulubune üye olmuştum öylesine, bilgiler falan var hamilelikle ilgli.
bugun numune paketi geldi; çok şaşırdımopuyorumnanaktan
2 huggies bebek bezi, nivea q10 krem, nivea baby şampuan ve ıslak mendil, cd falan var..
sizde üye olun, bu arada bebek bezini dayanamayıp açtım, aman Allah çok tatlı minicik bişe. bebişimi içinde hayal ettikçe daha da sabırsızlanıyorum ya
bende üye olmuştum ama daha gelmedi..eşim dalga geçiyo hani gelmedi kandırdılar seni diye...:)))
güle güle kullansın bebeişin..
erkek cocuklarindami bulanti olmuyormus canim.benim hic midem bulanmadidagüneşl kız erkek çoxuklarına hamile kadınlarda sabah bulantıları olmuyormuş ölemi nette okudumda bu arada hayırlı olsunnn sağlıklı bi şeklide kucağına alırsın inşallah
deniyorumilk sayfaya baktımda baya şenlenmiş isimleri bile koymuşsunuz çok güze yaa ya bu arada ben bu gülücük simgelerinde tıklayamıyorum sizde oluyormu
erkek cocuklarindami bulanti olmuyormus canim.benim hic midem bulanmadida
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?