2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şimdi ana ve çocuk sağlığı merkezlerini aradım canım üsküdar ve kadıköydekini
onlar vuruyormuş... haftanın önemi yok canım 3 ayı bitince vuruluyor dr da öle dedi bana bekleme git dedi ben 17 haftalığım

erkek dıyenlerii tebrik ediyorummmmmmmmmmmmm
tebrikler canım erkek çok anneci oluyo işin var ama olsun yeride başka güle güle büyüt bende bi cumartesi gelsede ögrenebilsemherkese bi tahmin yapıyorum kendime gelince yok bi kız diyorum bi erkek bakalım hayırlısı:sinifsinif:

CADIARZU
dırek ıcımden erkek gectı

benim hamılelıgımn ılk basndn beri herks kız dıye yorum yaptı erkek dıyen 1 kısı bıle yoktu bugune kdr ama ben hıc kız hıssetmyrdm hep erkek hıssdyrdm belkı psıkolojktr dıye ıcıme attm erkek cıktı şimdi kaynvalıde cok uzlck hergun dua edyrlrdı ıns kızdr ıns kızdr sankı ona ne oluyrsaa saglklı olsndaa ne olrsa olsn ama dımııı

buarada yanlış anlaşılmasn doktor tabıkı suyun onemini anlattı içmelisn dedı ama bebgın suyunun azalmasyla alakası yok dedı yoksa ıcmem gerekırmıs ama mıden bulanyrsa zorlama zamana bırk dedı

tebrikler canim.simdi erkek diyecektim ki cevabini yazmissin.Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin.yaaaaaa,en sona ben kalacagim herhaldemafoldumben

teşekkrler cnm allh hepımıze saglıkla nasıp etsn ınsss

kızlar teşekkr edıyorum hepınızeeeeeeeeeee

buarada yanlış anlaşılmasn doktor tabıkı suyun onemini anlattı içmelisn dedı ama bebgın suyunun azalmasyla alakası yok dedı yoksa ıcmem gerekırmıs ama mıden bulanyrsa zorlama zamana bırk dedı

tebrik ederim :)gözünaydıın allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah

yevrum tebriklerr sağlıcakla al kucağınaa

tebrik ederim :)gözünaydıın allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah

saol cnm bnm

buarada alıntılrım karstı puhahahaha heyecandan dıyelım artık);

neyse işe donmedım kızlar yemek yapayım bariiiii kuru fasulye pilav olurmuaklıma başka bişiler gelmıyyyyyyyyyyyyy

herkese merhabaaaa...
feci bir nezle geçiriyorum, günlerdir kafamı kaldıramadım. bugün azıcık toparlandım sonunda. eee sizlerde ne var ne yok, önemli birşey kaçırdım mı?

neyse işe donmedım kızlar yemek yapayım bariiiii kuru fasulye pilav olurmuaklıma başka bişiler gelmıyyyyyyyyyyyyy

SÜPER OLUR kolay gelsin aksama yemeğim hazır..mercimek tarhana corbası makarna (salcalı soslu falan üstüne de kasar rendeliyorum eriyor süper oluyorr) bunun yanına da cacık yapıcam o kdr

maşallah kızlar cinsiyetleride öğrendiniz cicileri alıyonuzdur

güneşl kız erkek çoxuklarına hamile kadınlarda sabah bulantıları olmuyormuş ölemi nette okudumda bu arada hayırlı olsunnn sağlıklı bi şeklide kucağına alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…