şimdi ana ve çocuk sağlığı merkezlerini aradım canım üsküdar ve kadıköydekiniukla grıp asısını sormusun bende vurunucam ama haftamı beklıyorum..
bırde saglık ocagındaklı ebe tetonoz asısyla bırlıkte vurun dedı
tetonozla grıp asısı arasında 3 hafta olması gerekıyormus..
bıldıgım kadarıyla saglık ocaklarında ası kalmadıgını
ancak devlete aıt dogum hastanelerınde yanı dogum evlerınde ucretsız ası oldugunu bılıyorum...
tebrikler canım erkek çok anneci oluyo işin var ama olsun yeride başka güle güle büyüt bende bi cumartesi gelsede ögrenebilsemherkese bi tahmin yapıyorum kendime gelince yok bi kız diyorum bi erkek bakalım hayırlısı:sinifsinif:erkek dıyenlerii tebrik ediyorummmmmmmmmmmmm
erkekkk benceefisfisfisee hani kimse tahmınde bulunmuyorrrr cokmu notr durumdayım:):)kaydirigubbakcemile3
yevrum tebriklerr sağlıcakla al kucağınaaerkek dıyenlerii tebrik ediyorummmmmmmmmmmmm
tebrikler canim.simdi erkek diyecektim ki cevabini yazmissin.Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin.yaaaaaa,en sona ben kalacagim herhaldemafoldumbenerkek dıyenlerii tebrik ediyorummmmmmmmmmmmm
CADIARZU
dırek ıcımden erkek gectı
tebrikler canım erkek çok anneci oluyo işin var ama olsun yeride başka güle güle büyüt bende bi cumartesi gelsede ögrenebilsemherkese bi tahmin yapıyorum kendime gelince yok bi kız diyorum bi erkek bakalım hayırlısı:sinifsinif:
tebrikler canim.simdi erkek diyecektim ki cevabini yazmissin.Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin.yaaaaaa,en sona ben kalacagim herhaldemafoldumben
buarada yanlış anlaşılmasn doktor tabıkı suyun onemini anlattı içmelisn dedı ama bebgın suyunun azalmasyla alakası yok dedı yoksa ıcmem gerekırmıs ama mıden bulanyrsa zorlama zamana bırk dedı
yevrum tebriklerr sağlıcakla al kucağınaa
tebrikler canım erkek çok anneci oluyo işin var ama olsun yeride başka güle güle büyüt bende bi cumartesi gelsede ögrenebilsemherkese bi tahmin yapıyorum kendime gelince yok bi kız diyorum bi erkek bakalım hayırlısı:sinifsinif:
tebriklerr
tebrik ederim :)gözünaydıın allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah
erkek dıyenlerii tebrik ediyorummmmmmmmmmmmm
neyse işe donmedım kızlar yemek yapayım bariiiii kuru fasulye pilav olurmuaklıma başka bişiler gelmıyyyyyyyyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?