2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
elhamra begendim. kocaman ev git iştee..
ama ben dublex evden korkum bebekle ilgili, bizraz büyüyünce o merdivenlerden cıkıp inmeye kalkması olur. Allah korusun tabi dikkat edersen bişi olmaz da..
ay kafanı karıştırmıyım elhamra, ben pimpirikliyimdir de biraz

Kızlaaaaar çok sevinçliyim, ilk defa oğlumun hakiki tekmelerini hissettim, şimdiye kadar hep gaz diyordum ama az önce bambaşka bi duygu itti resmen böyle süpermiş yaaaa

kız elhamra bu evin ilanını satılık diye vermişler eyvahedigeldismile

bebek büyünce koruma yaptırırsın başına ve sonuna benim arkadaşım yaptırdı

eveeettttt:lepi: unuttum mu sanmıstın yoksaaklinialirimsmile
tamam alcam olumunekankayizsmile

Kızlaaaaar çok sevinçliyim, ilk defa oğlumun hakiki tekmelerini hissettim, şimdiye kadar hep gaz diyordum ama az önce bambaşka bi duygu itti resmen böyle süpermiş yaaaa
ebet ebet ben de hissediyom.. benimki itme değil ama gıdıklama gibi içerden

yaw onu bunu bırakta ben
bi eşeklik ettim
evi ben sadece satılık biliyodum
bi yakınımızda ev almak istiyo gidin bakın dedim
ah ne biliyim kiralıkta verdiklerini
onlarda bugün bakmaya gitcekler
işşşşşşşşşşşşşşallah beğenmezlerde ben tutarımaklinialirimsmile

ortak sende bişi de napim

kısss izmir orası ne kadar soğuk olabilir, üstelik sobalı gibisi varmıyaaa,yapacan kestane üstünde,portakal kabuğu kokutucan, bizimkler doğalgazlıda ne oluyor faturalar ... gibi geliyor valla

yaf benim kıçım başım her daim üşüyo ondan dedim etkilenmişim yaff o zaman alıversin gariiivereliniortak

slm kızlarrr...olumunekankayizsmile nasılsınız..

bende dubleks evde oturuyorum ve bebek olunca zor olur diye korkuyorum..ama şöyle bahçeye falan çıkmak güzel oluyo..birde üstten falan bişey çırpan yok gürültü yok..:)) bebek için üst kata ayrı yatak alt kata park yatak falan alsam diyorum..bebek uyanınca farkedemem falan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…