D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #27.161
ama öle deme aglarım vallahı zaten mutsuzumm:gitme:sen kandırıkçısın taammı:ecrin_bebek:
aa ne sözü var ikizimin bilmiyorumkismile
hmmm ben de dondurma ısmarlıcam sana eyvahedigeldismileama öle deme aglarım vallahı zaten mutsuzumm:gitme:
kofte ekmekcokacimcoook
hmmm ben de dondurma ısmarlıcam sana eyvahedigeldismile
elhamra begendim. kocaman ev git iştee..
ama ben dublex evden korkum bebekle ilgili, bizraz büyüyünce o merdivenlerden cıkıp inmeye kalkması olur. Allah korusun tabi dikkat edersen bişi olmaz da..
ay kafanı karıştırmıyım elhamra, ben pimpirikliyimdir de biraz
tamam alcam olumunekankayizsmileeveeettttt:lepi: unuttum mu sanmıstın yoksaaklinialirimsmile
ebet ebet ben de hissediyom.. benimki itme değil ama gıdıklama gibi içerdenKızlaaaaar çok sevinçliyim, ilk defa oğlumun hakiki tekmelerini hissettim, şimdiye kadar hep gaz diyordum ama az önce bambaşka bi duygu itti resmen böyle süpermiş yaaaa
ama ben dublex evden korkum bebekle ilgili, bizraz büyüyünce o merdivenlerden cıkıp inmeye kalkması olur. Allah korusun tabi dikkat edersen bişi olmaz da..
elhamaraaaaaaaaa
ama ev sobalı yaaaa
hmm evet mantıklıbebek büyünce koruma yaptırırsın başına ve sonuna benim arkadaşım yaptırdı
ebet ebet ben de hissediyom.. benimki itme değil ama gıdıklama gibi içerden
elhamaraaaaaaaaa
ama ev sobalı yaaaa
ELHAMRAAA bence çok güzellll canım Allah sana nasip etsin işallahhhh
bebek büyünce koruma yaptırırsın başına ve sonuna benim arkadaşım yaptırdı
elhamaraaaaaaaaa
ama ev sobalı yaaaa
kısss izmir orası ne kadar soğuk olabilir, üstelik sobalı gibisi varmıyaaa,yapacan kestane üstünde,portakal kabuğu kokutucan, bizimkler doğalgazlıda ne oluyor faturalar ... gibi geliyor valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?