2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çok uyumaktan olur o şişlikler bebeğim,endişelenme hemen...biraz tuzu azalt bugün bişeycikin kalmaz...birde makyajla yatma yaaaaaaaaaaaa

bende arada bir koltukta sızıyorum makyajımı silmeyi unutuyorum eşim ıslak mendille silip yatağa götürüyo napayım yemek yedikten sonra ayyaşlar kafamçokkarıştı gibi oldugum yere sızıyorumkafamçokkarıştı

kızla<r bende bıraz kacıyorum yegenım oyun oynıycak bende bıraz suratsız oldum bıseylerle ugrasmam lazım esımle bıraz takıstık. cok kızgınım nasıl hırsımı alıcagımı duusnmem lazım bu kez gercekten dusuncesızlık yaptı ve kesınlıkle haksızzz.. görüşürüz

üzülme güzelim,anlamıştır hatasını...akşam alır gönlünü,

aaa kavga yoook

cnm bende gitmek istiorum hizmet hastanesine bayan doktor varmış orda çok iyiymiş bi tanıdık onda normal doğum yaptı çok memnun kalmıştı..kafam karıştı bu doktor konusunda

çok acıktım

çok uyumaktan olur o şişlikler bebeğim,endişelenme hemen...biraz tuzu azalt bugün bişeycikin kalmaz...birde makyajla yatma yaaaaaaaaaaaa

kız tuzlu bişiler yemiorum kii
ama ekmek yiorum onu azaltayım bari

[/COLOR][/B][/QUOT
kafamçokkarıştı hemen duşa gir kendini iyi hissedersin anacım şişlik bu ayda mı başlıyor ki[/QUOTE]

dün akşam eşimle misafirliğe qitmiştik misafirlikten qeldikden sonra
duşa qirdim zaten qöz makyajım falan hep akmıştı qöslerim acımıştı zaten
bende temizlemedim heralde o yüzden acıyo qözlerim yaa..

kız tuzlu bişiler yemiorum kii
ama ekmek yiorum onu azaltayım bari

[/COLOR][/B][/QUOT
kafamçokkarıştı hemen duşa gir kendini iyi hissedersin anacım şişlik bu ayda mı başlıyor ki

dün akşam eşimle misafirliğe qitmiştik misafirlikten qeldikden sonra
duşa qirdim zaten qöz makyajım falan hep akmıştı qöslerim acımıştı zaten
bende temizlemedim heralde o yüzden acıyo qözlerim yaa..
[/QUOTE]

nazarladılar mı kısss seni...maşallah sana

nazarladılar mı kısss seni...maşallah sana[/QUOTE]

bencedee kesin nazar..

ben bir var oluyorum bir yok şu işlerden başımı kaldırıp yazamıyorum topiğe ne güzelde döktürmüşsünüz.

:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…