ölüyüm ben gel bacım ayağımda sallayayım seni bir güzel uyu:1hug:
,
ya evi toplamadım daha
üzerimde bi tembellik var ki sorma.. bilmiyorumkismile
ya makyajımı silmeden uyuduğum için yada
çok uyudum diye qözlerim acıyo
ellerimde falan şişkinlik var 3 qündür
kafama takıyorum şimdiden şişkinlikler başladı yaf bilmiyorumkismile
[/QUOT
kafamçokkarıştı hemen duşa gir kendini iyi hissedersin anacım şişlik bu ayda mı başlıyor ki
çok uyumaktan olur o şişlikler bebeğim,endişelenme hemen...biraz tuzu azalt bugün bişeycikin kalmaz...birde makyajla yatma yaaaaaaaaaaaa
kızla<r bende bıraz kacıyorum yegenım oyun oynıycak bende bıraz suratsız oldum bıseylerle ugrasmam lazım esımle bıraz takıstık. cok kızgınım nasıl hırsımı alıcagımı duusnmem lazım bu kez gercekten dusuncesızlık yaptı ve kesınlıkle haksızzz.. görüşürüz
kızla<r bende bıraz kacıyorum yegenım oyun oynıycak bende bıraz suratsız oldum bıseylerle ugrasmam lazım esımle bıraz takıstık. cok kızgınım nasıl hırsımı alıcagımı duusnmem lazım bu kez gercekten dusuncesızlık yaptı ve kesınlıkle haksızzz.. görüşürüz
bende arada bir koltukta sızıyorum makyajımı silmeyi unutuyorum eşim ıslak mendille silip yatağa götürüyo napayım yemek yedikten sonra ayyaşlar kafamçokkarıştı gibi oldugum yere sızıyorumkafamçokkarıştı
selam kızlar hizmet hastanesinden bahsetmişiniz yengem doğum yaptı sait bey sezaryan doğumunu yaptı ertesi gün ayaktaydı valla cok memmnun kaldı 11 aralıkta dogum yaptıla iki gün hastanede kaldılar ssk lı 1.900 cıktılar hastaneden
nuana ücreti yalan söylemeyim 40 lı bir rakamdı
çok uyumaktan olur o şişlikler bebeğim,endişelenme hemen...biraz tuzu azalt bugün bişeycikin kalmaz...birde makyajla yatma yaaaaaaaaaaaa
kız tuzlu bişiler yemiorum kii
ama ekmek yiorum onu azaltayım bari
[/COLOR][/B][/QUOT
kafamçokkarıştı hemen duşa gir kendini iyi hissedersin anacım şişlik bu ayda mı başlıyor ki
dün akşam eşimle misafirliğe qitmiştik misafirlikten qeldikden sonra
duşa qirdim zaten qöz makyajım falan hep akmıştı qöslerim acımıştı zaten
bende temizlemedim heralde o yüzden acıyo qözlerim yaa..
nazarladılar mı kısss seni...maşallah sana
he sorma çokta nazarlığımdır -tatlicadiarzu-
heheh yok cnm ya neremi nazar edicekler bilmiyorumkismile
:1hug:kızla<r bende bıraz kacıyorum yegenım oyun oynıycak bende bıraz suratsız oldum bıseylerle ugrasmam lazım esımle bıraz takıstık. cok kızgınım nasıl hırsımı alıcagımı duusnmem lazım bu kez gercekten dusuncesızlık yaptı ve kesınlıkle haksızzz.. görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?