2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gunaydın stellaaaaaa, nbr hayatım?

C.tesi gecesi kızlarla evde otururken kanıma girdiler
Kocişimden aşeriyorum diye çilek istedim ananas istedim halbuki hiç de canım çekmiyodu
Nasıl arattım onu gecenin yarısı sonrada kıyamadım bende

ay çok alemiz valla yaaa kaydirigubbakcemile3
ama olsun bu 9 ayı iyi değerlendirmemiz lazım :jeyyar:

C.tesi gecesi kızlarla evde otururken kanıma girdiler
Kocişimden aşeriyorum diye çilek istedim ananas istedim halbuki hiç de canım çekmiyodu
Nasıl arattım onu gecenin yarısı sonrada kıyamadım bende

ya canım sen iyi yapmısın ben okadar arastırıom bizimkine cektirem biraz die canım hiç bişe istemio kocişime cekktiremiom kaydirigubbakcemile3

leydi ben de işteyim.. birsürü de işim var, hiçbirşey ypmak istemiyorum sadece yatmak istiyorum..

O uyku bende de var yaaaa offfff bi Pazar gunu evdeyim yetmiyo ki napim :umursamaz:

yanlız ilk gün aç gelin dediler
kilo yağ oranını ölçmek için
genelde kilo vermek için gelenlere yapılan bişey
ama sizede bakalım dediler tamam dedimde şimde de acıktım yemeğimi yiyesim var
erkende gitmek istemiyorum

10. haftadasın leydiiii. 9. hafta bitmiş artık.kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile2 ben dıs gebelik gecirdim için doktorum bana 36 haftada alıcaz bebeği demişti sezaryenle demekki benim 26 haftam kalmıs oleyyy bebişim geliooo amaninnnnnkaydirigubbakcemile3

offf ben şu işleri yapayım bari, rahat edemedim, pofffff
görüşürüs kızlar

CADIARZU Bende dış gebelik geçrdm bana niye demedi acaba

kaydirigubbakcemile2 ben dıs gebelik gecirdim için doktorum bana 36 haftada alıcaz bebeği demişti sezaryenle demekki benim 26 haftam kalmıs oleyyy bebişim geliooo amaninnnnnkaydirigubbakcemile3

CADIARZU Bende dış gebelik geçrdm bana niye demedi acaba

benim 2 kere sezaryen yeri acıldı acık ameliyat oldum yani tüpüm patladı ve alındı belki ondandır canım beniim 3üzdü bundan önceeki bebişim gerci senin nasıl bilmem bide benim bünyem cok zayıf ve dıs gebelik gecireli anca 1 sene oldu belki ondandır mafoldumben

Kıyamam canım sana ben yaaaaa
Benm de tüpüm patlamıştı aldılar açık ameliyatla tüpüde..
Şubat da 2 yıl olucak ben olalı

Kıyamam canım sana ben yaaaaa
Benm de tüpüm patlamıştı aldılar açık ameliyatla tüpüde..
Şubat da 2 yıl olucak ben olalı

gecmiş olsun bitanem ama varya bu bebiştede okdar cok korktumki yine olucak die allahım insallah yüzümüze güldü bitanem seninde öle olmus bak ben kendimi salmıstım umudum yoktu tedavi olmadan oldu bu kez 5 yıllık evliyim bende cok büyük hediye oldu bebğim bana su 3 ayıda atlatsak baska bişe istemem hazırlık yapıcam daha bebişime sen gördünmü bu arada beişi yada pıtpıtlarını:kedi:

Canım benm yaa çok zor günlerdi o günler...
Allah kimsye yaşatmasın ne acı çektim offff
Ama bnm hiç tekrarlar diye korkum olmadı
Doktorlar hamile kalma şansın %50 düştü diyince benm aklım direk çocuğumun olmamasına gitti.
Şükür bebişi de pıtpıtları da gördüm ben

ben pıtpıtları duydum ama bebişi nokta gibi gördüm simdi persembe günü gidicem doktora 9+3 olmus olucaz cok merak ediyorum bebişi nasıl görücem baya eli kolu oldumu neye benzio bebk gibi gözükücekmi cok meraklıyım cooookkk ben en son ayın 26 sında gitmiştim doktora pıpıtları ozman duymustum ozman 1.5 cmdi bebiş simdi nasıl oldu acepopuyorumnanaktan:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…