ben de geçen cuma patlayacak gibiydim. gazdan karnı acıyor gerçekten insanın. ayaklarınızı ve karnınızı sıcak tutmaya çalışın, ben çareyi böyle buldum. işyerindeyseniz sıcak birşeyler için, faydası olur diye düşünüyorum...
ya 50 haftalık hamıle cıkıyorum ılk tarıhe satı ıkıncıyede bugunun tarıhını yazıyorum
ay evet bızım bebısler pek bı nazlı olcaklar.. dogan tum kızların adı nazlı osunerkekler ne olsunnn.. dusunelım
mıınık canavarlar sımdıden omur yıyolar valla doguklarında napıcaklar kım bılır..
bas donmesı gecen haftalarda bendede luyordu kansızlıhgımda yok doktor normal demıstı..
dediğin gibi kızlar nazlı olsun
erkeklerde godzilla
hatta isim falan koymayacağım
ne hali varsa görsün
bebek derim olur biter
ılk tarıhe beklenen dogumu yazdım canım ama sımdıde eklerken uyun formatta degıl gıbı bıseyler soluyo bızım sıtee..
3 tane lınk cıkıyo ya ucunude denedım kabul etıyo sıte.. napıcamm yaaaaaaaaa
ılk tarıhe beklenen dogumu yazdım canım ama sımdıde eklerken uyun formatta degıl gıbı bıseyler soluyo bızım sıtee..
3 tane lınk cıkıyo ya ucunude denedım kabul etıyo sıte.. napıcamm yaaaaaaaaa
lınklerı aldım uklacım ben ama kopylarken bızım sıte hata verıyo ayyy sınır oldmm
slm kızlar az önce kontrolden geldik 7 hftlık meleklerimin kalp atışlarını gördük 10 gün sonra duyabilecekmişiz. boyları 12 mm ve 7 mm olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?