2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın. Aslında öğlen oldu ama neyse...
C.tesi günü doktora gittim, sonunda ben de gördüğüm miniğin ellerini, ayaklarını ve kalbini. Çok tatlıydı yaa, pıt pıt atıyodu kalbi. Neredeyse hiçbir gebelik sıkıntısı yaşamayan ben, epeyce korkuyordum acaba bu seferde boş gebelik mi diye. Neyse ki değilmiş. ılk sınavı atlattık, 1 aralıkta ikili tarama var. Aslında beni en çok korkutan o. Umarım herşey yolunda gider.

kızlar ben takvımımı yapamıyorumm yardım edebılcek olan varmı:S

sağol canım, deneyeyim bakalım içmeyi..

ya 50 haftalık hamıle cıkıyorum ılk tarıhe satı ıkıncıyede bugunun tarıhını yazıyorum

selam kızlar hafta sonu giremedim nete
amma da döktürmüşsünüz okuyamadım geçmişi
herkes iyidir inşallah problem filan yoktur umarım
9+1 deyim herkese kolaylıklar

günaydın cici anneler biz zeytinimle bugün 9+6 yız hayret 2 gündür çıkartmıyorum ve dün gece yemek yaptım mutfağa girdim ama burnuma ve ağzıma tülbent bağlayarak yemeğim bir harika olmuştu ama sadece tadına bakabildim ama kocişle barışmamıza vesile oldu sanki biraz normal hayata dönüyor gibiyim ama sabah bulantılarım var ve bu aradaDıKKAATTT çok fazla beyaz akıntım var ve hafif gıdıklana yani tatlı bir kaşıntı oluştu dktra gitsem mi acaba iltahap mı kaptık bilmiyorum ne dersiniz?

dediğin gibi kızlar nazlı olsun
erkeklerde godzilla
hatta isim falan koymayacağım
ne hali varsa görsün
bebek derim olur biter

ılk tarıhe beklenen dogumu yazdım canım ama sımdıde eklerken uyun formatta degıl gıbı bıseyler soluyo bızım sıtee..

3 tane lınk cıkıyo ya ucunude denedım kabul etıyo sıte.. napıcamm yaaaaaaaaa

dediğin gibi kızlar nazlı olsun
erkeklerde godzilla
hatta isim falan koymayacağım
ne hali varsa görsün
bebek derim olur biter

delikafaduldenkaydirigubbakcemile3 bi alemsin ben çok isim bulmuştum da
karar veremiyordum kociş son noktayı koydu
arkadaşken sevgiliyken sözlüyken nişanlıyken ve evlilikte hep benim dediğim olmuş erkek olursa isimi ona bırakacakmışım halbu ki ne güzel isimler bulmuştum
kaner
elyesa
aber
berkan
ecir
yaser
erman
kayra
arda hiçbirini istemiyor
oğluşumuz olursa ismi
MUHAMMED ESAD olacakmış

slm kızlar az önce kontrolden geldik 7 hftlık meleklerimin kalp atışlarını gördük 10 gün sonra duyabilecekmişiz. boyları 12 mm ve 7 mm olmuş.

canım kopyalarkeh sondaki iki tane ayraç var onları katma bana da öyle olmuştu ayraçları katmadım oldu:uhm:

adres http ile başlayıp png ile bitecek, doğru mu

lınklerı aldım uklacım ben ama kopylarken bızım sıte hata verıyo ayyy sınır oldmm

slm kızlar az önce kontrolden geldik 7 hftlık meleklerimin kalp atışlarını gördük 10 gün sonra duyabilecekmişiz. boyları 12 mm ve 7 mm olmuş.

bende 7+5 im ama bugün kalp atışlarını dinledim
gümbür gümbür atıyor
boyuda 12 mm seninkiyle aynı gidiyor
sende birkaç güne kalmaz duyarsın kalp atışlarını

Son düzenleme:
az ben bi çıkam kızlar daha sonra uğrarımkaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…